berkman tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Tüfek veya benzer malzemelerinizi koyarak taşıyabileceğiniz alüminyum tüfek taşıma çantası.

Dış boyutlar 113x38x20 cm

İç boyutlar 111x36x18 cm

olup içi kapak, taban ve yan duvarlar olmak üzere koruyucu sünger kaplıdır. İç dolgu süngeri olmayıp, alıcı tarafından istenilen şekilde sünger veya köpük temin edilerek tüfek, dürbün ve diğer ihtiyaçlara göre kişiselleştirilebilir.

3 adet kiliti bulunmakta olup bir tanesi şifreli kilittir. Çok kısa süre kullanılmış olup sıfıra yakın temizliktedir.

Başka fotoğraflar istenir ise, 0532 734 66 89 numaradan Whats App ile sorabilirsiniz.

Fiyat olarak gerçekten hiç bir referans alabileceğim fikrim yok, o neden ile piyasada benzer ürünlere bakarak 5.000 TL olarak belirledim. Ancak öneri ve taklifiniz olur ise özelden yazabilirsiniz.

Kargo alıcıya aittir, Ataşehir - İstanbul yakınlarında elden de teslim edilebilir.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Nedenini bilmediğim bir şekilde Galeriye yüklemiş olduğum resimler, başka PC'lerde veya cep telefonlarında görünmüyor.

Eğer resimleri göremiyorsanız, bana yazarak Whats App üzerinden de isteyebilirsiniz.

Henüz satışa koymadığım hiç kullanılmamış benzer hedefler ile az kullanılmış diğer bazı malzemeler de var.

Telefon numaram: 0532 734 66 89

Çok teşekkürler Samet,

Eğer resimler görülmüyor ise bana yazarak Whats App üzerinden isteyebilirsiniz.

Henüz satışa koymadığım hiç kullanılmamış benzer hedefler ile az kullanılmış bazı malzemeler vaer.

Telefon numaram: 0532 734 66 89

Ağır hizmet tipi 3 mm kalınlığında çelikten üretilmiş bu hedef sistemi, dayanıklılığı ve taşınabilirliği ile öne çıkar.

Alt sıradaki dört hedefe isabet edildiğinde yukarı doğru kalkar ve o şekilde kalır. Üst sıradaki hedefe isabet edilmesiyle otomatik olarak resetlenir, böylece sürekli atış pratiği sağlar. Hedeflerin çapları 40 mm'dir. Toprak ve kum zeminlerde iki ayağı vasıtası ile dik olarak durabilir. Dönen hedeflerin yukarıda kalabilmesi için ayaklar öne doğru eğimli olarak kullanılmalıdır.

Çok kısa bir süre kullanıldığı için üzerindeki etiketlerde ve hedeflerde vuruş izleri bulunmaktadır. Hiç bir parçası eğri veya kopuk değildir ve mükemmel çalşmaktadır.

Fiyat olarak kargo alıcıya ait olmak üzere 1.000 TL düşünüyorum. Normalde sıfır olanları 2.200 TL civarında satılmaktadır.

GAMO üretimi ip ile resetlemeli sincap FT hedefi. Orjinal kutusundadır ve hiç kullanılmamış sıfır durumdadır.

GAMO SQUIRREL (SİNCAP) METAL HEDEFLİK

• GAMO üretimi ip ile resetlenen sincap FT hedefi. Orjinal kutusundadır ve hiç kullanılmamış sıfır durumdadır.
    • Hedefin ortasında bulunan yuvarlak bölüm vurulduğunda hedef komple arkaya yatar ve uzun ipi sayesinde çekerek yeniden kurabilirsiniz.
    • Çelik sac malzemeden imal edilmiştir ve havalı silahınız ile yapacağınız atışlarla yıpranmadan kullanabilirsiniz.
    • 4 farklı çapta hedef deliği ile gelir. Ustalaştıkça hedefi daraltıp istediğinizi takabilirsiniz.
    • Satış fiyatı olarak 1.500 TL düşünmekteyim. Kargo alıcıya aittir. Web üzerinde satış yapan sitelerde 2.200 - 2.500 TL arasında fiyatlarda satılmakta olup çoğunda stokta bulunmamaktadır.

İzzet abi bir civataya somun takıp denedin mi? civatanın kafayı uçurursan işini görür bence :)

Denemedim ama olmaz ise bu yolu deneyeceğim. Ama somun ile değil. Çekiçdeki yuvaya diş açarak uygun dişli bir vidadan aynı boyda ve kalınlıkta pim yaparak takmayı deneyeceğim.

Bu arada Kanada Crosman'da bularak 5 adet sipariş ettim ama Toronto'daki arkadaşımın adresine gönderildi, bakalım elime ne zaman ulaşır :)

Özel silaha göre yapan bir çok yer var ama genelde seri üretim ve fazla miktarda yapmayı tercih ettikleri için fiyatı fazla olabilir. Ben tüfek değil, ama tabancalarım için köpük plaka denilen aşağıdaki benzeri malzemeden alarak kendim ölçüye göre kestim ve gayet güzel oldu. Bu köpükleri ucuz olarak nalbur ve izolasyon malzemeleri satan yerlerde bulmak mümkün, kalınlıkları 10 - 50 mm'ye kadar değişiyor.

https://www.amazon.com.tr/K%C3%B6p%C3%BCk-Plaka-20mm-Beyaz-Adet/dp/B0BXT37CBD?th=1

Her kutuda 500 adet 5.5 mm pellet bulunmaktadır.

• JSB Exact Jumbo 5.52 mm Pellet (15,89 Grain - 500 Adet) : 3 kutu
    • JSB Exact Jumbo 5.51 mm Pellet (15,89 Grain - 500 Adet) : 4 kutu
    • JSB Exact Jumbo Heavy 5.52 mm Pellet (18,13 Grain - 500 Adet) : 1 kutu

Fiyat: Kargo dahil 900 TL/kutu

Ödeme: Havale, EFT, FAST

İzzet abim nerelerdesin sen. Özlettin kendini

Kusura bakma, uzun süredir foruma girmemiştim, o neden ile mesajını ancak bugün okuyabildim. Atış alanımızın elden gitmesi ve hobidaşların eskiye göre çok fazla dağılması nedeni ile fiili olarak atış yapamasam da, gönlüm hala bu hobide... Elimden geldiğince ufak tefek bir takım modifikasyonlar yapmaya, oynamaya devam ediyorum :)

Merhaba

Malesef ilk soruları kaç bin adet sonrada sen bunu nerde kullanacaksın oluyor. :)

Orjinal parcada sorun devam ediyor olsa gerek sertleştirilmiş özel üretim veya çap büyütülerek vidalı montaj modifiyelerini görüyorum.İletişime geçerseniz imal edilmesi konusunda yardımcı olabilirim.

Çok teşekkür ederim. Vidalı montaj modifiyelerini ben de görmüştüm ve aklıma yatmıştı ama yanlış diş açarak çekiçi de kaybetmek istemedim. Sonunda Canada Crosman sayfasında buldum ve Toronto'da yaşayan bir arkadaşımın adresine gönderttim, umarım yakında eline ulaşır ve bana gönderir.

Size önerim: Sanayi sitelerinde çok amaçlı ve yaygın olarak kullanılan azot tüpleri var. Genelde basınçları 190 - 220 bar arasındadır.

10 ve 50 lt'lik silindirler içerisinde 200 bar azot gazı alarak PCP dolumunuzda kullanabilirsiniz.

İnternette örneğin aşağıda linktte 10 lt / 200 bar bir Azot tüpü göreceksiniz:

AZOT TÜPÜ 10L N2 ENDUSTRİYEL GAZ TÜPLERİ - ÖZSOY PRES VALF SANAYİ

Veya kendi tüpünüz var ise, buna sanayi tüpünden azot gazı dolduran yerler de var. Ancak bilginiz olsun yasal olarak bir tüpün içerisine üretildiği amaç dışında bir gaz basılmaz.

Tornada yaptırtsana abi

Maalesef 3 mm çapında, yaklaşık 14 mm boyunda ve etrafında minyatür çemberi olduğu için hiç bir tornacı yapmak istemiyor, istese bile fiyat olarak 1 günlük maliyetini istiyor. Bir de orjinal çelik olmaz ise çember kısmı gerilim karşısında kırılıyor. Yurt dışında eBay'de fiyatlar makul, ama Türkiye'ye gönderim ücretleri pimin fiyatının iki katı tutuyor. O neden ile öncelikle bulabilirsem hurda bir Crosman bularak orjinal parça kullanmak istiyorum.

Ben daha önce yurtdışından almıştım ama çok sert yay zaman ile çekiç pimini zayıflatıp kırıyor, bilginiz olsun. Ayrıca yandaki çekiç kurma kolu da zorlanıyor, tetik sertleşiyor ve tetik mekanizmasının da temas yüzeylerinde aşınmalara neden olabiliyor. O neden ile ben kullanmaktan vazgeçtim, hala gerekiyor ise bendekini size verebilirim.

Ben de elinizde fazla var ise Crosman 2240, 2250, 2300 çekiç pimi arıyorum, hepsi birbirine uçuyor. Özelden mesaj gönderilebiliyor mu bilmiyorum, yapabilirsem telefon numaramı göndermeye çalışacağım.

sevgili arkadaşlar benimde bulunduğum yerde kuru hava sıkıntısı var. ancak organızede bır fırmada 230 barlarda azot basabıleceklerını soyledıler. ancak süphe içerisindeyim. azot gazını gerçekten kullanan varmı. Firma bana bir kaç kişiye pcp tüfekler için azot verdiklerini söyledi ama ben yinede direk kulanan birini arıyorum yoksa kullanmayı düşünmüyorum.

Şu anda soluduğumuz havanın %79'u azottur. Biz PCP tüfeklere zaten bu havayı basıyoruz. Dolayısı ile %99 saflıkta ve gaz halinde 200 bar sanayi azotunu basmanızın hiçbir sıkıntısı yoktur. Atış performansında pek değişiklik olmaz. Tam tersine, azot molekülleri, hava moleküllerinden daha iri oldukları için tüpten, o-ringden vs. kaçması daha zordur, dolayısı ile daha az sızdırma ihtimali vardır. Bu nedenden dolayı uçak lastiklerine ve son zamanlarda araç lastiklerine de azot gazı basılır.

Fellik fellik kuru hava dolduracak bir yer arayacağınıza, var ise yakınınızda sanayi azotu basabilirsiniz. İhtiyacınız olan, sadece her iki tüp arasındaki bağlantıyı sağlayabilmek için adaptörler olacak. Bir de tüpünüz 300 bar çalışma basınçlı ise, piyasada 230 bardan daha yüksek azot tüpü bulamaz, dolayısı ile 300 bar dolduramazsınız. Tek dezavantajı bu olabilir.

peki walther cp 88 veya cp 99 nasıl modellerdir acaba

CP88 daha uzun namluludur, daha güçlüdür, daha kalitelidir. Elinizde tuttuğunuz zaman gerçek silah hissi verir, ancak CP99'a oran ile hayli pahalıdır (Sıfırı mesaj tarihi itibarı ile 1500 TL veya üstü). Tercih etmeniz gerekir ie, CP88 veya tercihan daha uzun namlulu olan CP88 Competition modelini öneririm.