Ellerinize sağlık, harika bir video olmuş. Zaten şampiyon daha yola çıkmadan sonuçlara ait tiyoyu vermiş.
Bir de yağmurlu yolda Erdinç ile Levent'in tedirginliklerine (!) bayıldım.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Ellerinize sağlık, harika bir video olmuş. Zaten şampiyon daha yola çıkmadan sonuçlara ait tiyoyu vermiş.
Bir de yağmurlu yolda Erdinç ile Levent'in tedirginliklerine (!) bayıldım.
Kamuran Bey, bu arada yeni atış stilinize ve Spiderman maskesine bayıldım ![]()
aman geri dönüşte dikkat edin ankara iyice karıştı deli gibi arama yapılıyor malum o silahı görürsen konusturmadan....
Sorun yok. Bugün Reşadiye'ye (20 Aralık 2012'de 0,71 promil alkolden dolayı ehliyetim 6 aylığına alındığı için) gitmek üzere taksiye bindim. Yolda asayiş araması vardı ve taksi şöförünün ki, de dahil olmak üzere kimliklerimiz alınarak soruşturması yapıldı. Hele bagaj açılıp da silahlar ortaya çıkınca polisler bir sevindiler, bir sevindiler, yani PKK'lıları ele geçirseler bu kadar sevinmezlerdi sanırım.
Yanımda sadece Atıcılık Federasyonundan aldığım kimlik vardı. Ona baktılar, havalı silah olduğunu söylediğim tüfeğe baktılar, merkeze tekrar sordular ve 5 dakika beklemenin sonunda "Gidebilirsiniz Beyefendi" dediler...
Soğukkanlı olun, haklarınızı bilin...hiçbir şey yapamazlar...
c.) şıkkı ile d.) arasında kararsız kaldım. Seyirci Jokeri hakkımı kullanmak istiyorum Kenan Bey ![]()
Merhaba Arkadaşlar,
İmpo tarafından düzenlenmiş olan Puan ve Troyer puanlarına bağlı olarak sıralamaları gösteren excel tablosunu aşağıdaki linktten indirebilirsiniz:
Mustafa çok teşekkürler. Ancak resim olarak boyut çok küçük ve zor okunuyor. Eğer excel dosyası halinde var ise ve gönderebilirsen download edilebilir bir linke koyabilirim.
İlk üçe verilecek hediyeleri gördükten sonra moralleri bozulup yarışmayı sermişlerdir
Gazetecilik jargonunda ilk resim örneğine temsili resim diyorlar ![]()
Filintalar Takımında istikrarını bozmayan bir ben varım: Ankara'da da sonuncuydum, İzmir'de de... ![]()
Organizasyon, duy sesimizi, sonuncu için özel ödül istiyoruz; nasıl olsa çantada keklik ![]()
Taylan, o arabanın 4 tekerleği, 2 farı olması gerekmiyor mu?
Ama görünen tek çelik jant ile tek far, seni kazıklamışlar bak söylemedi deme... Trafik buna ruhsatta vermez şimdi ![]()
Yarışma ile ilgili bir önerim var: Bu yarışma, her ne kadar bireysel bir yarışma olsa da bildiğiniz gibi A Takımı, Efeler, Filintalar... gibi ekip üyelerinin katılımları da olacak.
Her takımın, en yüksek puan alan ilk 5 üyesinin puan ortalamasını alarak bir de Takımlar derecelendirmesi yapalım mı? Yarışma bireysel olduğu için Takımlar dalında herhangi bir ödül verilmeyebilir ama en azından herhangi özel bir şey gerektirmeden bir sınıflandırma daha yapmış oluruz.
Bu aynı zamanda ileride yapılacak yarışmalarda takım ruhunu da pekiştirmiş olur, kim bilir belki sadece her takımın daha iyi atıcılarından oluşan bir Takımlar Şampiyonası da yapılır (ki bildiğim kadarı ile Uluslararası FT Şampiyonalarında Takım Yarışmaları da var).
Benzer olarak, yaylı tüfekler ile katılanlar arasında da ayrı bir kategori derecelendirmesi yapılabilir.
Benim 10 metre atışlarımdan daha iyi bir grupman olmuş, kutlarım ![]()
Filintalar'dan da iş yerinden izin alabilmesi müsait olanlar bir gün önceden müsabaka alanında kurulacak kampa katılacaklar.
Eskiden ayakkabı boyacıları vardı. Ayakkabının teki ile işini bitirdikleri zaman uyarıp ayak değiştirmeniz için ayağınızın altına hafif bir tıklarlardı...
Zoraki'nin bu sesi, bana bu tıklamayı anımsatıyor: "Tamamdır birader, yeniden pompala ve yeni bir pellet koy!!!" ![]()
Normaldir, atışın hemen sonrasında gelen bir ses. Nedenini de söylemişlerdi ama şimdi hatırlıyamıyorum.
Tek araba da olsa, dört kişi de olsa bu işi güzel götürüyorsunuz, paylaşımlarınızı takdir ile izliyoruz. Es-Es'leri kutlarım ![]()
Emre Bey, çok güzel olmuş. Benim de Levent gibi dikkatimi tüfeğin temizliği ve estetik güzelliği çekti. Harika görünüyor. Dürbün ve ayaklar, daha da güzel bir görünüş vermiş.
İnceleme için çok teşekkürler Mustafa.
Sevgili Levent, "polemiğe girmek" sözüne itirazım var. Ben yazışmaların başından beri herkesin özgürce kendi fikrini yazdığını görüyorum ki bu çok güzel bir şey. Elbette herkes sorunlarını, önerilerini, yorumlarını çekinmeden yazacak ki hep birlikte değerlendirip daha doğrusu ve iyisine doğru yönleneceğiz.
En büyük korkum, bu yazışmalardan dolayı insanların gönül koyması, kırılmasıdır ki sakın böyle bir şey yapmayalım. Fikirlerimizi, önerilerimizi, yorumlarımızı zaten şimdiye kadar olduğu gibi medeni çerçeveler içerisinde yazmaya devam edelim, ama bunu yaparken de organizasyonu düzenleyen arkadaşlarımızı zor durumda bırakmayalım.