merhaba at 44 long 5.5 atış videosunu nerden buldunuz acaba 50 atış yaptığını yazmişsiniz beninki 43 atış yapıyor
ayarları farklı olabilir. hatta aynı silahın soğuk/sıcak havada farklı atış sayısı olabilir.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
merhaba at 44 long 5.5 atış videosunu nerden buldunuz acaba 50 atış yaptığını yazmişsiniz beninki 43 atış yapıyor
ayarları farklı olabilir. hatta aynı silahın soğuk/sıcak havada farklı atış sayısı olabilir.
Modlamaya çok açık bir tüfek diye yorumlamışlardı önceden. 9 mm standart satışı var ihracat.
Evet arge ile alakalı olarak son kullanıcıdan bilgi almanın bir sakıncası yok.
FX bile bazı kullanıcılardan aldığı geri bildirimler ile Impact M3'ü tasarladı.
Burada önemli olan talepleri değerlendirip değerlendirmeyecekleri,
Kullanıcı olarak siz üzerinize düşeni zaten yaptınız, geri kalanı onlarda bitiyor,
Düzeltilir ise iç piyasada en çok satan ürünlerden biri olma ihtimali var,
1 yıl içerisinde sırf kendi çevremde 20'ye yakın kullanıcı gördüm bu ürünü almaya niyetlenen, tabi pek çoğu kronik sorunlarından ötürü almaktan vazgeçti.
Evet ben de almayı düşünüyordum ama bazı kullanıcıların şikayetinden dolayı almaktan vazgeçtim. Farklı birkaç kişinin de yine kurma kolu şikayeti olduğunu görmüştüm.
Değerli üyelerin 6.35 yorumlarına katılıyorum. Saçma seneği çok az.
Kral ekinoks yarı otomatik 6.35 var. Nerdeyse hiç solid atamıyor. Spot on ghost 32 grain kubbe kafalı saçmaları kısmen atabiliyor. Çok seçici saçma konusında. Tahminim pellet iticiyle alakalı. Aynı altyapıya sahip 4.5 lik np 04 var. Her şeyi sıkıyor. Limon çekirdeği doldursam sıkar.
bull pub modelini bekliyorum inşallah satışa çıkınca ben de düşünüyorum.
mekanizmada herhangi bir dişli filan var mı acaba. yoksa sadece basınçla mı kuruluyor. eskilerden bir abimiz hatsanın sortie için dişliler uzun vadede bozuluyor demişti.
Daha Çok Göster
Oluşturulan algı yanlış, fakat pcp ile suç işlenme durumu yok, suç işleme zihniyetine sahip kesim için fazla komplike ve masraflı.
Ruhsata tabi olsa dahi balistik takibi mümkün değil, sırf bir markanın namlusu birbirine aynı şekilde kalibre edilen yüzbinlerce üretimi barındırıyor, belli bir adedin üzerinde piyasada bulunan ateşli tabanca ve tüfeklerde bile balistik eşleştirme yapılamazken , kapak takımı,boltu ve kovanı olmayan bir sistemde,sadece set izi üzerinden eşleştirme yapılamaz, kaldıki pellet deformasyonu zaten bunu imkansız kılıyor,buna ek olarak ateşli silahlarda bile aynı silahın her 1000 atımda bir balistik özellikleri değişirken, PCP 'nin ruhsata tabi olması hiçbirşekilde tespit yada bir güvenlik unsuru oluşturmaz,olsa olsa sadece olası bir durumda bölgeye yakın ruhsat sahiplerine ulaşılabilme ihtimali oluşturabilirdi fakat, hali hazırda kimlik numaralarına kesilen faturaların Polnet'e işlenmesi vasıtası ile zaten şuanda bu yapılabilmekte.
Ben ruhsata tabi hale geleceğini düşünmüyorum,çok sayıda üretici ve kullanıcı mevcut,bayisinden,imalatçısına,dürbün ithalatçısından,pellet saçma imalatçısına ve son kullanıcıya kadar herkes zarar eder.
Es keza iç piyasada üretilen ürünlerin kalitesi belli, birde bunlara ruhsat harcı bağlarsanız, para veripte alan olmaz.
Buna bağlı olarakta alım satımdı,aksesuardı,saçmaydı,dürbündü bunların ithalatı ve satışı üzerinden toplanılan vergidende olurlar.
Her ne kadar bazı cenahlar bu alanada kısıtlama getirmek istesede, tüm bu saydığım nedenlerden ötürü Pcp'lerin ruhsata bağlanma işi biraz yaş,
Sonuçta mevcut olan pazar devletede bir vergi kapısı.
Hal böyle olunca, son kullanıcı olarak ruhsata bağlansın diye kurcalamayada pek gerek yok diye düşünüyorum...
bilgiler için teşekkür ederim. benim temennim kolluk kuvvertleriyle herhangi bir sıkıntı olmasın ( zaten olamaz ruhsata tabi değil faturayı da gösterince sorun çıkmıyor demeyin. her kullanıcı farklı olduğu gibi her asker polis de bir değil. bileni var bilmeyeni var.), yüksek milimetreler de serbest olsun idi. ama konuya hakim biri olduğunuzu da görerek meğer bu işin sonu ne kadar başka yerlere kadar uzanıyormuş diyorum.
Benim Makaron uygulamam bu şekilde iki ren sipariş verdim kırmızı ve siyah ilk önce kırmızıyı uygulamak istedim beğenmezsem üzerine siyah uygulayacaktım ama kırmızı fena durmadı sıkılınca ya kadar bu şekilde kullanacağım .
Yanlız kırmızının üzerinde yazı yok ama siyahta uzunlamasına inceden boydan boya yazı mevcut alt tarafa gelecek şekilde uygulanırsa pek görünmez
birazcık pvc borudan çakma silah havası vermiş. ama sanırım kalın bir malzeme. yeterince koruyucu olur
sanırım bir tane yeter
aa hatırladım. çok teşekkür ederim. tam bana göre. indir bindir çiziliyor silah.
Makaron da deneyebilirsin ben tüfeklerimin iki tanesine denedim gayet hoş oldu hemde çizilmeye karşı korumuş oldum
makaron nedir? internette makarna ve tatlı çıkıyor.
Eline sağlık. Gerçekten tüfeğe benzemiş. Ama bantın rengi biraz cırtlamış gibi.
Np 04 namlu giydirmesinin kaza sonucu ucunun yamulmasından sonra yapılan tamirat işlerinden
Bence isterlerse o ceketi başarılı bir susturucuya çevirirler ama bu tüfekleri satın alan herkes aynı kafadan değil yani kimileri sessizlik isterken kimileri ses ister misal ben kimsenin rahatsız olmadığı yerde susturucu kullanmak istemem biraz ses istiyorum susturucu kullandığım zaman sanki çok zararsız boncuk atan tüfek kullanıyormuş gibi hissediyorum o sebepten üsteki paylaştığım resimde görünen en tombul olan moderatör görünümlü Air spliter dir ben görsel açıdan namlunun ucunda modetör görmek istediğim için yaptım
Evet çeşitli ihtiyaçlar var. Av yapmazsam arka bahçede de kullanmazsam susturucuya da ihtiyaç duymam. Ama asıl olan susturucu istememek. Çünkü namlu ceketi her durumda var. Hem ceket hem susturucu olsa bana fazladan zararı yok. Ağırlık uzunluk gibi. O zaman da kullnıcının sesi sevmesiyle alakalı oluyor.
Bana kalsa hem ceket hem susturucu isterdim.
evet bahsettiğim parça buydu her ama ceketli namlularda olmuyor birde namlunun dışında ceketi merkezleyen silindir var ondada havanın cehetin içerisine tahliye edilmesi için delikler olması lazım
evet namluda da delikler var. Ama contanın diğer tarafında. Ama delik olmasa da kısmi bir ses düşüşü olur.
Bu parça da np 04 ün namlu ceketinin ucundan çıkan parça. Konik şekilde olmasının sebebi havanın namlu ceketinde kısmen dolaşıp sesi düşürmesi. ( Diye tahmin ediyorum)
Evet anladım. Ama yarı otomatik olduğu için np 04 te olmaz. Mekanizmanın yeniden kurulması için o conta gerekli. Sizin dediğiniz gibi susturucuları farklı yabancı markalarda görmüştüm. Rus modeller olabilir. Cekete de küçük delikler açıyorlar.
arkadaslarimdan hic deneyen oldu mu acaba bircok tüfekte kocaman ceket var ama sadece koruma ve daha cok kozmetik. Halbuki namlu ucundan cikan hava ilk once ceketin icinde bogulsa ses ciddi anlamda azalabilirdi.
kral np 04 4.5 var. Yere düşürdüm ve verilmiş sadakam varmış tüp tatafına değil namlu tarafına düştü. Namlu ceketi yamuldu. Tornacı arkadaşa götürdüm. Benim dikkatimi çekmemişti ama ceket namlu sonundan yaklaşık 10 12 cm kadar daha uzun. Namlu sonunda da conta var. Yani ceketin son 10 cm lik bölümü otomatiği kurmak için de mermiyi hızlandırmak için de vs. Değil. Tahminimce kısmen susturucu etkisi olması için. Bu kısmın içine susturucu eklenebilir. Namlu da uzamaz.