barutsuz tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Evet arge ile alakalı olarak son kullanıcıdan bilgi almanın bir sakıncası yok.
    FX bile bazı kullanıcılardan aldığı geri bildirimler ile Impact M3'ü tasarladı.
    Burada önemli olan talepleri değerlendirip değerlendirmeyecekleri,
    Kullanıcı olarak siz üzerinize düşeni zaten yaptınız, geri kalanı onlarda bitiyor,
    Düzeltilir ise iç piyasada en çok satan ürünlerden biri olma ihtimali var,
    1 yıl içerisinde sırf kendi çevremde 20'ye yakın kullanıcı gördüm bu ürünü almaya niyetlenen, tabi pek çoğu kronik sorunlarından ötürü almaktan vazgeçti.

Evet ben de almayı düşünüyordum ama bazı kullanıcıların şikayetinden dolayı almaktan vazgeçtim. Farklı birkaç kişinin de yine kurma kolu şikayeti olduğunu görmüştüm.

Değerli üyelerin 6.35 yorumlarına katılıyorum. Saçma seneği çok az.

Kral ekinoks yarı otomatik 6.35 var. Nerdeyse hiç solid atamıyor. Spot on ghost 32 grain kubbe kafalı saçmaları kısmen atabiliyor. Çok seçici saçma konusında. Tahminim pellet iticiyle alakalı. Aynı altyapıya sahip 4.5 lik np 04 var. Her şeyi sıkıyor. Limon çekirdeği doldursam sıkar.

bull pub modelini bekliyorum inşallah satışa çıkınca ben de düşünüyorum.

mekanizmada herhangi bir dişli filan var mı acaba. yoksa sadece basınçla mı kuruluyor. eskilerden bir abimiz hatsanın sortie için dişliler uzun vadede bozuluyor demişti.

bilgiler için teşekkür ederim. benim temennim kolluk kuvvertleriyle herhangi bir sıkıntı olmasın ( zaten olamaz ruhsata tabi değil faturayı da gösterince sorun çıkmıyor demeyin. her kullanıcı farklı olduğu gibi her asker polis de bir değil. bileni var bilmeyeni var.), yüksek milimetreler de serbest olsun idi. ama konuya hakim biri olduğunuzu da görerek meğer bu işin sonu ne kadar başka yerlere kadar uzanıyormuş diyorum.

Benim Makaron uygulamam bu şekilde iki ren sipariş verdim kırmızı ve siyah ilk önce kırmızıyı uygulamak istedim beğenmezsem üzerine siyah uygulayacaktım ama kırmızı fena durmadı sıkılınca ya kadar bu şekilde kullanacağım .

Yanlız kırmızının üzerinde yazı yok ama siyahta uzunlamasına inceden boydan boya yazı mevcut alt tarafa gelecek şekilde uygulanırsa pek görünmez

birazcık pvc borudan çakma silah havası vermiş. ama sanırım kalın bir malzeme. yeterince koruyucu olur

Bence isterlerse o ceketi başarılı bir susturucuya çevirirler ama bu tüfekleri satın alan herkes aynı kafadan değil yani kimileri sessizlik isterken kimileri ses ister misal ben kimsenin rahatsız olmadığı yerde susturucu kullanmak istemem biraz ses istiyorum susturucu kullandığım zaman sanki çok zararsız boncuk atan tüfek kullanıyormuş gibi hissediyorum o sebepten üsteki paylaştığım resimde görünen en tombul olan moderatör görünümlü Air spliter dir ben görsel açıdan namlunun ucunda modetör görmek istediğim için yaptım

Evet çeşitli ihtiyaçlar var. Av yapmazsam arka bahçede de kullanmazsam susturucuya da ihtiyaç duymam. Ama asıl olan susturucu istememek. Çünkü namlu ceketi her durumda var. Hem ceket hem susturucu olsa bana fazladan zararı yok. Ağırlık uzunluk gibi. O zaman da kullnıcının sesi sevmesiyle alakalı oluyor.

Bana kalsa hem ceket hem susturucu isterdim.

evet bahsettiğim parça buydu her ama ceketli namlularda olmuyor birde namlunun dışında ceketi merkezleyen silindir var ondada havanın cehetin içerisine tahliye edilmesi için delikler olması lazım

evet namluda da delikler var. Ama contanın diğer tarafında. Ama delik olmasa da kısmi bir ses düşüşü olur.

Evet anladım. Ama yarı otomatik olduğu için np 04 te olmaz. Mekanizmanın yeniden kurulması için o conta gerekli. Sizin dediğiniz gibi susturucuları farklı yabancı markalarda görmüştüm. Rus modeller olabilir. Cekete de küçük delikler açıyorlar.

arkadaslarimdan hic deneyen oldu mu acaba bircok tüfekte kocaman ceket var ama sadece koruma ve daha cok kozmetik. Halbuki namlu ucundan cikan hava ilk once ceketin icinde bogulsa ses ciddi anlamda azalabilirdi.

kral np 04 4.5 var. Yere düşürdüm ve verilmiş sadakam varmış tüp tatafına değil namlu tarafına düştü. Namlu ceketi yamuldu. Tornacı arkadaşa götürdüm. Benim dikkatimi çekmemişti ama ceket namlu sonundan yaklaşık 10 12 cm kadar daha uzun. Namlu sonunda da conta var. Yani ceketin son 10 cm lik bölümü otomatiği kurmak için de mermiyi hızlandırmak için de vs. Değil. Tahminimce kısmen susturucu etkisi olması için. Bu kısmın içine susturucu eklenebilir. Namlu da uzamaz.