Oktay111 adlı kullanıcının mesajları

    Kral yaylı tüfeklerde N7 ve N11 en güçlüleri. Farkı kundak. N11 taktical kundal N07 klasik kundak. 4.5 mm de 1250 fps maksimum. 5.5 mm 1000 fps maksimum. 18 grain pellet kullanıldığında 750-850 fps verir. Isabeti güzel ama yayın güçünü hissediyorsunuz. Bu modeller Hatsan'ın Mod 125 ve Mod 135'e denk. Yani magnum sınıfı tüfekler.

    Hatsan 1000s ve 85 orta sınıf güçte ürünler. Orta sınıfta Vortex olması yaylıya göre çok fark etmiyor.

    Peki Kral N Serisi dayanıklı mıdır?


    Bakıyorum bazı satıcılar hiç satmıyor ,öneride de bulunmuyor... çünkü hatsan magnum (125, 135) Kral müadillleri n7, n11 arasında neredeyse 500-600 lira fiyat farklı vardır.

    SELAMLAR. Kral N Serisi ile ilgili bilgi sahibi olan varmı?


    1dem 13 kadar olan bu seri hakta maalesef gereken bilgileri kralın ne genel ne satış sitesinden alamadım. Bu modellerin farkları nedir? Hangisi daha iyi? Çıkış hızı en yüksek olan hangisidir? Ve uzun ömürlülük bakımından tavsiye edilir mi?


    Kral N7, N11 ile Hatsan 1000s, mod85 (hepsi pistonlu modeller) ürünleri arasında hangisini ve neden seçersiniz?



    Dikkatiniz için önceden teşekkür ederim)

    Bende kişisel fikrimi söyleyeyim. Pcp tufekler malesef artık çok kaba geliyor bana. Özellikle büyük şehirde yaşıyorsanız. Taşımak bir problem haleine geliyor. Pcp tabanca daha mantıklı. Hatsan'ın sortie yada kral np-03 iki tabanca arasındayim. Atış sayilarida gayet iyi hemde pcp pompa ile doldurabiliyor.

    Aynen.. ben de o yüzden tüfek-tabanca tipi bir şey istiyorum.. Sanırım Kral bu konuda daha başarılı.. hem gelen yorumlardan hem incelediğim videolardan bu kanaate geldim.

    Hoş bulduk arkadaşlar.


    Her birinize teşekkür ederim. Önemli bilgiler verdiniz. Ben de sanırım NP-01- 02 -03-04 arasında bir seçim yapacağım.. Hangisi daha dayanıklı acaba..PCP Pompayı da mecbur elde edeceğiz)


    Bu arada alttan kurmalı ve sarjörlü iki adet yerli tüfek var, ama nasıl olduğu hakta bir bilgim yok.. İkisi de Hatsanın Proxima modelleri.



    Selamun aleykum..


    Çok yeni havalı silah kullanıcısıyım. Mod 25le başladım. Şimdi ya alttan kurmalı şarjörlü ya da PCP tabanca tarzı da ola bilecek tüfek almayı düşünüyorum.

    Tavsiyeleriniz gerekli. 5.5 pellet ve 250-300 m-s olabilecek ve sarjörlü dayanıklı silah arıyorum. Tamamen farklı türlerden de tavsiyeler ede bilirsiniz, yeterki nedenini de açıklarsanız..)

    Bundan başka PCPleri normal küçük kompresörle doldura bilirmiyiz veya sade ayak pompasıyla ? Yoksa pcp pompası şart. Scuba biraz tehlikeli geliyor bana doğrusu.)



    p.s. Kayaşehirde atış yapanlar varmı? Nereye gitsek iyi?

    Dikkatiniz için önceden teşekkür ederim...