Koraykanmaz adlı kullanıcının mesajları

    FX düşünüyorsanız alternatif olarak Reximex Throne Gen 2 olabilir

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

    Sayın halilgüven yanıtınız için teşekkür ederim. Sanırım kral jumbo dazzle ile hatsan rc lw qe yerine hatsan qe karşılaştırması daha iyi olabilir. Fiyatları daha yakın olur böylelikle tüp regülatör namlu gibi farklar da ortadan kalkmış olur böylelikle . O durumda hangi ürünü alırsak alalım sanırım yakın neticeler elde edebiliriz. Paylaşmış olduğunuz videoları izledim. Ülkemizde de ürünün tanıtımını yapan arkadaşlar var o videoları da izledim. Beni şaşırtan aynı tüfekle aynı mesafeye aynı pelletlerle yapılan atışlardaki grupman farkları oldu. Ülkemizde çekilen videoda hatsan oldukça dağınık grupman verirken İspanya ve Amerika da çekilen videolarda tatminkar grupmanlar verdiğini gözlemledim. Bu da aklıma acaba aynı malzeme kullanılmadı mı ? Yurt dışına satılan ürünle ülkemizde satılanla aynı kalitede değil mi sorusunu getirdi. Öyle olduğuna ihtimal vermek istemiyorum açıkçası atıcı farkı hava koşulları demek istiyorum. 70 m üstü stabil atış için fx almam gerçeğiyle yüzleşmek istemiyorum çünkü alım seviyemi çok zorlamış olurum ayrıca servis parça ve yerli ürün olması hasebiyle yabancıya da yönelmek istemiyorum kararsızım şuan .

    Bu sıralar Hatsan ABD ile irtibata geçebilmek sanıyorum Türkiyedekinden kolaydır. Aynı şeyi acaba İsveç de dünyanın en iyi havalılarını üreten FX de yapıyor mu merak ettim şimdi. Ticari müessese, elbette kazanç odaklı çalışır ama kendi topraklarında daha ilgisiz olmayı marifet gibi görmek nasıl bir kalite algısı, anlamış değilim.

    Harika yorumunuz için teşekkür ederim. Sorularıma cevap vermediler henüz ama Bozkurt av bu tüfekle ilgili açıklama kısmında değişiklik yapmış 👍

    Cevabınız için teşekkür ederim. Satıcı hatsan store olduğu için soruyu oraya yöneltmiştim . Hem üretici hem satıcı oldukları için en sağlıklı bilgiyi onlardan alırım diye düşünmüştüm açıkçası. Factor yerine dazzle önermenizin temel nedeni fiyat mı başka nedenler de var mı ? Servis , ağırlık , işçilik , gurupman gibi .