erdembd adlı kullanıcının mesajları

    Merhabalar ben Erdem. Babam sağolsun benim yoğun ısrarım üzerine at44 long lw modelini aldı bana. O gün bugündür hobiye devam ediyorum. Çanakkalede yaşıyorum.

    ben 500 lük 5.5 kal jsb yi 39 tl ye aldığım günü hatırlarım. o zaman bile pahalı olduğunu düşünüyordum. meğerse iyi günlermiş. en azınlından bir yevmiye ile iki kutu pellet alınıyordu.

    şuan asgarı ücret 333 lira tarlada yövmiyeli işçi 375 lira alıyor bir kutu jsb bile etmiyor maalesef

    Hatsan at44 tüpüm dolum yerinden hava kaçırıyordu o problemi çözdüm. Bir kaç saat sonra manometreye baktım ve tupteki havanın tekrar boşaldığını gördüm ve bu sefer diğer tarafta kaçırıldığını gördüm. Daha sonra bu oring ile değiştirdim ve sıkıntı kalmadı. Acaba doğru oring mi diye aklımda soru işareti kaldı. Ayrıca pirinç malzeme hem açarken hemde kapanırken biraz zedelendi bunun ezmeden açmanın bı yolu yok mu?

    bende bt65 var. tüpünde hava kaçırıyordu. herseyi denedim sonra fark ettim ki manometreden hava kaçırıyor. hiç uğraşmadan ürünü kargoyu kendim ödeyerek Hatsan Fab yolladım. Kutunun içinde ürünün sorununu da yazmıştım. Ürünün garantisi yoktu ve Hatsan, BT65 in hem bakımını yaptı hem de sorunu çözdü. Ardından da uygun fiyatlı olarak karşı ödemeli olarak yolladı. Teknik servis herhangi bir ücret almadı. Benim ödediğim sadece kargo ücreti oldu. Bu da zaten çok normal.

    Çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için sanırım servise yollamaktan başka çare yok. Tekrar teşekkürler

    uzun zamandır içerisinde hava bulunan ve sıkıntı yapmadan rafta duran silahıma dolum yapmak istedim. içinde 100 bar civari hava vardı doluma başladım 150 bara geldiğimde pompanın soğuması için beklerken pompa dolum yerinde çok güçlü bir şekilde hava çıkışı oldu tahliye edip ucu çıkardım ve ne duyayım. tüp fısır fısır hava kaçırıyor. 3 4 kere doldur boşalt yaptım fakat düzelmedi önerisi tavsiyesi olan varsa dinliyorum. HELP

    :|


    servise gönderecek isek de servis prosedürü hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim. kargo alıcı ödemeli ücret talebi vs vs.