Egemen Sovereign adlı kullanıcının mesajları

    Arkadaşlar konuyu araştırdım. Güral Savunma Sanayi Yedek parça tedarikinde distribütör firma bana yardımcı oldular teşekkürler.

    Bir çok bayi havalı tabanca satmakta bir çok bayi şarjör vb. Üründe satmakta. İnternet üzerinden satış yapmakta. Fakat internet vb bayiler dahil şarjör conta tamir takımı satan bir yer bulamadım. Tamir takımı alabileceğim internet te bir adres vb. Bilen varmı teşekkürler.

    Yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim en kısa zamanda resimlerini ekliycem . İşim geregi her türlü ateşli silahla ilgileniyorum. Havalı silahlarda da küçük bir koleksiyona sahibim. Genelde böyle numunelik ürünler almak gibi kötü huyum var. Ürünü deneme fırsatı bulduğumda hepimizi bilgilendiricem. Tekrar teşekkürler.

    Arkadaşlar Asil Arms 701 5,5 mm havalı tüfeğim oldu , ikinci el satın aldım. Üzerinde iki tarafında AVCI çıkartması mevcut. Havalı tüfegin ne kullanani ne yorumu ne arıza yaptığında teknik servisi hiç bir şekilde bulamadım. Duyan bilen kullanan varmı. Google sorduğumda birkaç firma satış yapmış gibi gözüküyor. Sanırım firma battı. Ama Kiril alfabesiyle Google da bir seyler çıkıyor. Onlarda çok yeterli değil. Bilgisi olan duyan bilen varsa bilgi verirse sevinirim.

    Aranıza bende yeni katıldım. İkinci el Zoraki Hp01 aldım. Kurma esnasındaki tislama ve kapatma tamamlandıktan sonra tislama sesi bir süre devam ediyor. Fakat contalari degistirnememe rağmen ilk atışlarda vakfın ordaki contayi basınçtan çıkardı yerine taktım ve atışa devam ettim. Fakat şimdi 50 atıştan sonra mermiye basıncı vermeyip yandan kaçmasına neden oluyor ve mermi namludan çıktıktan sonra hızı çok zayifliyo ve hedefi vuramiyorum. Basıncın düşmesinin nedeni büyük ihtimal conta.Conta için herhangi bir marka veya kullanım öneriniz varmı. Sizlerin bir fikri varmı. Teşekkür ederim.

    Herkese merhaba. Aranıza yeni katıldım İsmim Egemen. 42 yaşındayım. Tekirdağ dayim. Havali silahlarla yeni tanıştım. Zoraki hp01 light kullanıcısıyım