ibrhmzkn01 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Hocam pikatin rayı söktüm vidaların altında piston var ve namluyu kırarken hareket ediyor yapıştırıcı sürersem vidalara kurmada bir sorun olur mu acaba ve hangi model yapıştırıcı almalıyım tam model ismi yazarsanız sevinirim çok sağolun. :)

EMS Force TL-70 kullanabilirsiniz fiyat performans olarak uygundur, ürünü civatanın dişlerine süreceksiniz, civataların uçları pistona temas etmiyordur zaten hocam problem olmaz.

benim başka bir üründe sıkıntı vardı. atış yapıyorum mnaometre kafasına gore davranıyordu. Sonra ustadlar bana sunu soyledi. Tüpü boşalt manometreyi sök. Arkadında ufak bir delik var. o tıkanmıştır bir iğne ile o deliği aç. Neyse yaptım iğne ile deliği açtım. Teflon sararken oraya bir parca gelmiş ve gercekten deliği tıkamış. Manometreyi taktım havayı bastım. Tüm sorunum çözüldü.

Denicem abi teşekkür ederim

Evanix viper adında pcp tabanca yapmışlar bir tabancaya göre baya güçlü evanix lerin Türkiye'de satışları varmı

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
    buda tanıtım yapmış biri

Görüntüsü çok hoş star wars serisinden fırlamış gibi :D

Sarı sitede görmüştüm sanırım o tüfeği aldınız, bende bir an düşündüm acaba alsam mı diye fakat karar veremeden siz almışsınız size kısmetmiş hayırlı olsun :)

Tüfeğim regülatör arızası ve 200 bar tüpün 250 bar tüp ile değiştirilmesi için servise gönderildi ve geri geldiğinde böyle bir problem ile karşılaştım, problemi videoda anlatıyorum.

Konuyu tüp problemi başlığı ile açtım fakat problem tüpte mi başka bir yerde mi bilemiyorum, problemi daha önce yaşayan veya sorunu bilen varsa çözüm konusunda yardımcı olabilirse sevinirim.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Merhaba Cemal kardeşim;

Namlu içine tel vs sokmayın demişsiniz, havalı tüfekler için harbi takımı var içi muhakkak teldir. Örnek ben 5.5mm için harbi takımı aldım. Pamuklu ve fırça başlığı var. Bunla temizlik yapamayacakmıyız şimdi? Yaparsak ballistol gibi iyi yağlar dahil hiç yağ kullanmayacakmıyız?

Harbi setinizdeki tel fırça metal tellerden oluşuyorsa kullanmayın hocam, bende de havalı tüfek harbi takımı var tel fırçası metal değil pirinç, Cemal abinin söylemek istediği şey sanırım yerli namluların yumuşak çelik ile üretilmesinden kaynaklı diye tahmin ediyorum, namlunun çeliği ne kadar yumuşak olursa tel fırçanın zarar verme ihtimali o kadar artar.

kral n07 nitro piston 5.5

(resim ekleyemedim)

Pikatini ray vidasi 20 30 atışta gevşiyor ve sallantı yapıyor aldığım yer yapıştırıcı önerdi ama daha 1 2 aylık tüfek sizce çözüm nedir?

Loctite civata yapıştırıcısı kullanın kesin çözüm olur, emsal markalarıda kullanabilirsiniz.

Tüketici hakem heyetine başvurursanız sonuç alabilirsiniz hocam, sonuçta sizin satın aldığınız ürün "işlemeli" adı altında daha yüksek fiyata satılıyor, size gelen ürün ise sade ve daha ucuz bir ürün, sadece bu bahane ile iade hakkınız olur.

Ayrıca şikayetvar sitesi üzerinden de şikayet oluşturmanızı tavsiye ediyorum, bu şikayete verecekleri cevabı da tüketici hakem heyetine vereceğiniz evraklar arasına eklersiniz.

Sayın Hobidaşlarım Kolayav.com dan ekol es 66 işlemeli model havalı tabanca satın aldım ürün görseldeki gibi gelmedi sitelerinde ürünlerimiz görseldeki gibi gönderilmektedir yazıyor paket içeriği 2 adet eksik tüp çıktı ama sıkıntı değil sonra firmayla iletişime geçtim durumu anlattım satıcıya bana fabrikadan bu şekilde geldiğini ürünün içinden eksik çıkan 2 adet tüpü benim kullandığımı ve silahı kullandığımı iddia etti ben ürün elime ulaştığı gibi fotoğraflarını çekip gönderdim gelen ürünü ve ürünleri asla kullanmadım bu siteden kesinlikle ürün almayın karşınızda muhattabınız olmuyor bi satıcı çıkıyor telefona sadece yetkili birisinin telefonunu istiyorum vermiyor kısacası bu site dolandırıcı ürünün değişimini görseldekinin aynısını gönderin diyorum tüplerin bile hepsi sizde kalsın sizin olsun diyorum siz ürünü kullanmışsınız biz iade değişim yapamayız diyorlar kargo ücretini dahi bana kesmeye kalktılar sakın bu siteden alışveriş yapmayın ben mağdur oldum siz olmayın

Tüketici hakem heyetine başvurursanız sonuç alabilirsiniz hocam, sonuçta sizin satın aldığınız ürün "işlemeli" adı altında daha yüksek fiyata satılıyor, size gelen ürün ise sade ve daha ucuz bir ürün, sadece bu bahane ile iade hakkınız olur.

Ürün sıfır ise aldığınız yerden yenisi ile değiştirmeyi talep edin hocam, eğer sıfır değilse tamirci veya yetkili servis bulmanız gerekiyor, bu ürünlerin valfleri piyasada bulunmuyor maalesef kendiniz tamir etmeniz zor biraz.

Herkese iyi günler öncelikle elimde kral Jumbo dazzle var 5.5mm son kullanımda içinde 100 bar civarı hava ile bıraktım kutudan sıfır bar ile çıktı hava bastım ve kaçırmaya başladı bunların tüpü çift Allah'tan ki diğer tüple devam edebiliyorum ama bunu yapmak istiyorum havada tüpün üzerindeki valfle tüpün bağlandığı yerden geliyor patlamış zaten bunu ilk önce boyasına zarar vermeden nasıl sökerim ikinci olarakta bu contanin ölçüleri nedir olduğum yer Aydın burda sanayide oringci var ordan alsam olur mu yoksa fabrikadan orjinal ürün mü almalıyım şimdiden teşekkür yardımcı olursanız sevinirim 🙏

25mm anahtar ve bir mengene yardımı ile zarar vermeden sökebilirsiniz, contayı değiştirirken az miktarda silikon gres kullanmanızı tavsiye ederim.

Merhaba sorun valfin içindeki valf iğnesi kırılacağını haber veriyor yakında iğne kırılacak yedeği varsa tüpü boşaltıp değiştirin yedeği yoksa fabrikadan yedek isteyin değiştiremem derseniz mecbured fabrika yolu görünür yakın olsaydık ben hallederdim,ama malesef uzağız

Değiştirebilirim hocam söktüm baktım sağlam duruyor anlamadım bende