Çok geçmiş olsun abi Allah acil şifa versin
ibrhmzkn01 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Keyifle izledim gerçekten.
-
Eline emeğine sağlık. Hayata tekrar tutunmuş sayende.
Eski tüfeklerin atıl yatmasına dayanamıyorum abi

-
Bir arkadaşımın neredeyse bedelsiz elde ettiği tüfeğin restorasyonunu tamamlamış bulunmaktayım, tüfek ilk elime geçtiğinde beş atışın üçünde pellet sıkıştırıyordu piston contası ve yayı ölü durumdaydı, namlu oringi dümdüz olmuştu ve kasa sprey boya ile siyaha boyanıp ceviz rengi yok edilmiş haldeydi.
Piston contasını Polietilen malzemeden baştan yaptım.
Hatsan 1000'lik yayı 5 bakla keserek yay değişimi yapıldı.
Namlu oring değişti.
Ahşap üzerindeki sprey boyayı zımpara ile kaldırarak ceviz rengi boyalı vernik uygulaması yapıldı.
Tüfek şuan 4.5mm 9,72 Grain pelleti 680-700 Fps ile atıyor stabilitesi gayet güzel durumdaThe content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Sanayi bölgelerinde ki hırdavatçılarda mevcuttur hocam tüm ölçüler
-
Bakımdan önce ve sonrası grupman fotoğrafları.
Atışlar ev içerisinde 7 metre mesafede, ayakta, desteksiz ve optiksiz atışlardır.The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Gözünüz aydın.
Teşekkür ederim

-
Bugün fps ölçümlerini yaptım bakımdan öncesi ve sonrası olarak görsel hazırladım 70-100 fps kadar bir artış elde edilmiş durumda, henüz grupman denemesi yapmadım.
Bakımdan önceki grupman denemelerinin fotoğrafları mevcut onları da karşılaştıracağım.The content cannot be displayed because it is no longer available.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Hocam 600den fazla atış yaptım taş gibi çok teşekkür ederim yardımlarınız için 😎
Rica ederim hocam, onu artık isteseniz bile sökemezsiniz büyük ihtimalle
ben şuan ems force tl-43 kullanıyorum orta kuvvet olduğu halde sökülmüyor. -
Korkudan vortex almıyorum. Yaylı aldım. İki tane de yedek yay aldım. Hiç servisle uğraşamam. Artık hiç bir firma alternatifsiz değil. Bize iyi davranmayani tercih etmeyiz.
Hocam bende bir daha ki değişimde servise yollamayı düşünmüyorum kendi imkanlarımla yaylıya çeviririm artık
-
aman benle uğraşma da. ama adanaya yolum düşerse tanışmak isterim.
Her zaman beklerim hocam
-
Düzelmiş olsun bari.
İnşallah abi gelince görecez bakalım yine güncelleme atarım ürünü deneyince.
-
Güncelleme; 29 gün sonra pistonu değiştirmeyi başardılar sanırım, bugün kargoya verildi.
-
Forum çok oturaklı nerdeyse hiç moderatöre gerek yok. Bazen farklı yerlerde konu açılıyor. Bazen de fotoğrafsız fiyatsız satış ilanı koyuluyor. Neredeyse sıfır sorunlu forum. Üyelere teşekkür ediyorum.
Cemal abi ile uğraşıyorum sadece

-
Benim ve bullarika (Onur) abinin moderatör olmaması büyük bir eksiklik bence Cemal abi

-
Insallah neden olmasin?
Her zaman beklerim abi
-
https://www.izmiravmarket.com/urun/weaver-ti…razisi-scacd-17
bide bu su terazisiyle sıfırlama nasıl oluyor.Alsam iş görür mü bende dürbünü en güzel şekilde sıfrlamak istiyorum sıfırlama yastıkları var onların yerine başka tavsiye edebilceğiniz ürünler varmı
Su terazisi hiç kullanmadım hocam o konuda yardımcı olamam, sıfırlama için yastık yeterli olur fakat profesyonellik istiyorum diyorsanız piyasadan ikinci el sıfırlama sehpası bulabilirsiniz.
-
Anladım teşekkürler.Yanlız hatsan protectorla alakalı ters bağlama gerekiyor gibi bişeyler okumuştum darbeyi gerçekten emiyor mu ve dürbünü bozmadan ne kadar atış yapılabilir.Torpedoda mod125le aynı güçte diye biliyorum ama tabi tasarım kaynaklı bi zarar verme yada başka durumlar olurmu bilmiyorum.
Uzun mesafelerde dediğiniz gibi görüşü etkileme durumu olucaksa dürbün daha mantıklı comet 4x32 nasıldır acaba.
Ürünün üzerindeki ok işareti namluya bakacak şekilde monte edeceksiniz problem yaşamazsınız hocam
-
siz bile bu mesajı yazdıktan 3 ay sonra foruma girmemissiniz noldu bu Mersin' li hobicilere ..hayret vallahi 😊
Adana'da sürekli aktifiz buyurun gelin bir hafta sonu abi

-
Glow modelinin fotoğrafları piyasaya sürüleli 2 ayı geçti fakat firmanın resmi sitesinde henüz bir fotoğraf veya teknik bilgi paylaşılmadı, fotoğraflar piyasaya ilk sürüldüğünde çıkış tarihi için 40 gün süre veriyordu paylaşımı yapan arkadaşlar, fakat sonrasında üründen haber alınamadı
Yabancı sitelerde Edge C - Edge X ve Edge W modelleri satışta.
Ben şahsen Glow modelinin PR çalışması olduğunu düşünüyorum.