Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
tupun valfinde bir sorun olmustur . Basinc normal aralikta ve yay tonusu normalse tabi. Valfi kontrol etmek lazim, belki tüp sökülüp cam cekiciyle vurularak test edilebilir. Ama valfteyse valfi söküp tamir etmek riskli ve zahmetli. ...Servis....
Basınç normal aralıkta, çekiç ve yay tonu normal, valf milinde ezilme bükülme veya herhangi bir deformasyon yok hocam.
Öncelikle herkese merhaba, bugün atışa gittim ve sorunsuz 200 e yakın atış yaptım, daha sonra tüfeği toparlayıp eve gitmeye yakın tüfekte bi arıza meydana geldi, tetiğe bastıktan sonra çekiç valf miline vuruyor fakat çok düşük bir ses ve çok az bir hava çıkışı oluyor, önce 1 kere yaptı arkasına 6-7 atış normal yaptı daha sonra tamamen böyle oldu şu an hiç atış yapılmıyor, bu problemi daha önce yaşayan ve sebebini bilen biri varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Eğer gündeme çok düşerse ve özellikle Twitterda tt olursa vay halimize, amca için gerçekten üzüldüm Allah rahmet eylesin, 18 yaş altı ve bilinçsiz kullanım maalesef böyle sonuçlanabiliyor, 14 yaşında çocuğun eline tüfek verenin başında durması ve alan güvenliğinden sorumlu olması gerekirdi, havalı olunca bir şey olmaz diye düşündü sanırım ailesi.
Yönlü tasarım parça resmi paylaşabilir misin ? Bende de iç yapısından memnun olmadığım fazlalık bir moderatör var, kendim bir şeyler yaptım ama tatmin olmadım. Onu geliştirmek istiyorum yalnız Wranglerden biraz daha büyük çaplı gibi.
Akşam atayım hocam isterseniz iletişim için numara bırakın bana WhatsAppdan atayım
Namludan ustad, hatsanla gorustum degisim yaparken tupu doldurmayi unutmuslar, scubasiz dolduramazsiniz bize yollayin dediler. Burada bir scubasi olup doldurabilen bulursam ne ala yoksa gene izmir yollari 😞
Dolar aslında hocam ben tamamen boş 500cc 250bar hatsan nova doldurdum pompa ile 200 bara kadar
Tüpü neden sökeceksiniz hocam ? Eğer yeterli bilginiz yoksa hiç girmeyin tüp sökme işine flash 101 sabit tüplü model, sökülebilir elbette ama geçerli bi sebep olmadan ve bilginiz olmadan sökmenizi önermem
Hatsan bazen böyle can sıkıcı hatalar yapabiliyor, Striker edge tüfeğimde namluyu gövdeye sabitleyen vida resmen tek seferlik yapılmış söktüm ve geri takamadım, yuvaya ve vidaya tekrar diş açmak zorunda kaldım, pafta kılavuz takımım olmasa bu sorunu çözemicektim ki bu malzemelerden bir haber olan son kullanıcılar mutlaka vardır onlar için daha vahim bi durum maalesef.
Hocam sen büyük ihtimalle kurma kolunu tam kurmadan atış yapmaya çalışıyorsun, kolu sabit kalana kadar çekin sonra namluya pelleti verin. Eğer namludaki pelleti çıkaramadıysanız namluyu sökmek çok basit, namlunun kasaya girdiği yerde setiskur vida var o vidayı sökünce namluyu çevirerek yavaşça çıkarıp içindeki pelleti harbi ile çıkarabilirsiniz.