ibrhmzkn01 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Ustad hatsan flash 101 tup nasil sökülüyor, hatsan sagolsun bu tufekle alakali hicbir kullanma kilavuzu koymamista

Tüpü neden sökeceksiniz hocam ? Eğer yeterli bilginiz yoksa hiç girmeyin tüp sökme işine flash 101 sabit tüplü model, sökülebilir elbette ama geçerli bi sebep olmadan ve bilginiz olmadan sökmenizi önermem

Hatsan bazen böyle can sıkıcı hatalar yapabiliyor, Striker edge tüfeğimde namluyu gövdeye sabitleyen vida resmen tek seferlik yapılmış söktüm ve geri takamadım, yuvaya ve vidaya tekrar diş açmak zorunda kaldım, pafta kılavuz takımım olmasa bu sorunu çözemicektim ki bu malzemelerden bir haber olan son kullanıcılar mutlaka vardır onlar için daha vahim bi durum maalesef.

Hocam sen büyük ihtimalle kurma kolunu tam kurmadan atış yapmaya çalışıyorsun, kolu sabit kalana kadar çekin sonra namluya pelleti verin. Eğer namludaki pelleti çıkaramadıysanız namluyu sökmek çok basit, namlunun kasaya girdiği yerde setiskur vida var o vidayı sökünce namluyu çevirerek yavaşça çıkarıp içindeki pelleti harbi ile çıkarabilirsiniz.

Arkadaşlar burada yeniyim Hatsan at 44 long 5.5 aldım daha yeni ilk atışta 18.13 pellet ile 200 bar 100 bar arası 33 atış yaptı normal değil sanki sizin tufekler kaç atış yapıyor

At44 kullanmadım fakat Flash 101 var bende 200bar 215cc at44 ile tüpü nerdeyse aynı, 3 şarjörde yani 36 atışta 100 bara düşüyor hatta 95 bar falan oluyor normaldir yani hocam.

Yeni başlayanlar için önerilebilecek bir tüfek, hafifliği ön planda ve gücü 200 bar için gayet yeterli seviyede, 18.13 grain ile güzel işler başarıyor, 3 ay kadar kullandım 6.35 e geçmeye karar verdiğim için satıyorum şuan, yani kısaca bilmeyen biri için başlangıç tüfeği olarak yeterde artar bile.

Bu modellerle stabil atışlar yapabilir miyim? Çünkü bahsettiğim gibi net atışlar yapmak istiyorum amacım atış becerilerimi geliştirmek.

Saygılar.

Hocam bu tabancalar co2 tüplü olduğu için tüpün basıncı azaldıkça isabette doğal olarak düşer, bu tabancaların avantajı yivli namlu olması yivsize göre daha isabetli olacaktır yani bu konuda merakınız varsa ve isabet istiyorsanız yivsiz namlulu sadece bb atan tabancalar size göre değil, bunu belirtmek istedim.

Pellet atan yivli namlulu tabancalara bakmanızı öneririm hocam, Sig sauer P320-P250-P226, Gamo PT-85, Hatsan H1911

bu tabancalarla pellet haricinde bb de atabilirsin, sadece bb atan yivsiz namlu tabancalara göre isabetleri ciddi oranda iyidir bu modellerin.

Sizin durumunuz tamamen ilgili görünen ilgisiz çalışanlardan kaynaklı gibi hocam, fabrikada üst düzey mevkide birine ulaşıp tüm süreci anlatırsanız bence faydası olabilir.