Gamo Hunter 1250 grizzly , amiral gemisi budur şuan satışta var mı, joule kısıtlaması tabimidir bilemiyorum.
Geçen sene yaylı olan modelini sıfır olarak almıştım, tüfek 6 joule güç üreten yay ile gelmişti
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Gamo Hunter 1250 grizzly , amiral gemisi budur şuan satışta var mı, joule kısıtlaması tabimidir bilemiyorum.
Geçen sene yaylı olan modelini sıfır olarak almıştım, tüfek 6 joule güç üreten yay ile gelmişti
Arkasına stoper takarsan sorun olmaz
Herkese merhaba arkadaşlar,
satılık veya aranıyor ilanlarınız ile işiniz bittiğinde lütfen başlıklarınıza "satıldı silinebilir" "alındı silinebilir" yazın,
forumdaki kirliliği önlemek adına bu konuda hassas olmanızı rica ediyorum.
İyi forumlar.
Tüfeğin dürbünün ve montaj ayağının marka modellerini öğrenebilir miyiz ? belki aynı ürünlerde daha önce başına gelen bir hobidaş olmuştur daha kolay yardımcı olunabilir.
Merhaba arkadaşlar.gamo black knight 5.5 sahibiyim.Tüfeğimi kardeşime emanet olarak vermiştim.Oda bana sormadan tüfek ucundaki plastik parçayı sökmüş.Güya susturucu takıp bana sürpriz yapacakmış.lakin namlu ucu 1/2 unf gibi bir uç değil ve doğal olarak takamamış.Tüfeğin üstündeki plastik parçayıda deforme etmiş.Öğrenmek istediğim tüfek namlu ucundaki o plastik parçayı nerden temin edebilirim yahut 1/2unf uyumlu susturucuları bu namluya nasıl monte edebilirim?internetten araştırmalarımda bir sonuç bulamadım.resimleri aşağıda paylaşıyorum.
Facebook'ta Mehmet Hatayıllı'yı bulun. Şu anda değil galiba ama Gamo servisiydi. Belki elinde vardır.
Mehmet Ustanın telefonunu veriyorum ulaşın.
0542 625 53 01
Desteksiz atış yapıyorsan söylediğin şey çok normal ustam
Herkese selamlar ben Mustafa Vatansever 47 yaşındayım ve İstanbul B.çekmece’den yazıyorum. İlk olarak böyle güzel bir forumun olması çok güzel emeği geçenlere teşekkür ederim. Her şey balık malzemeleri aldığın bayinin yönlendirmesi ile Hatsan flash 101 sahibi oldum. Dün deneme şansım oldu gayet zevkli bir makine. Siz ustalardan ricam etkinlik buluşma vs gibi etkinlikler oluyor mu ? Yakın civarlarda hobidaşlar varsa hem tanışma hemde tecrübelerinden yararlanma açısından faydalı olabilir. Şimdilik selametle kalın.
Protector ayağın arkasına stoper takın mutlaka
Striker edge 11mm rayındaki delikler stoper için ustam protector için değil, protectorun arkadaki pim o deliklere girmez deliği matkap ile genişleterek montaj yapabilirsiniz veya protectorun pimini çıkarıp karşılığına diş açış pimi takmadan sadece vida ile montaj yapıp arkasına stoper takabilirsiniz. Pimi çıkarıp vidasız montaj yaptığınız zaman protector ayak yamuk duracağı için pek sağlıklı olmayacaktır.
Merhaba , Kral pro 500 ile solid atabilirsin, fabrikadan İdris usta ile görüşmeni tavsiye ederim.
Daha Çok GösterHello,
I am new to this forum community and very excited to get involved ! I am looking forward to contributing and learning from the community.
Could someone guide me in the right direction for where to start? Are there any specific threads; resource ; areas of the forum that you would recommend for a newcomer?
Any advice on how to get the most out of this forum would be greatly appreciated!
Thanks in advance for your help!
Hello, we can help you if you write what you want to learn here, you can start by introducing yourself, it will also be better if you fill in the empty fields in your profile.
Welcome aboard.
Linkini verdiğiniz konuda fotoları görememem benlik bir sıkıntı mı acaba?
Galeriye yüklenmeyen fotolar bir süre sonra siliniyor sizle alakalı bir şey değil
Hatsanın kendi sitesinden comet marka 3-9x32 dürbün almıştım üst ayar kulesi bozuldu yukarı aşağı hareket ettirmiyor sağ sol ayarı sağlam bir tek üst kule bozuldu hatsanı aradım markasının comet olduğunu söylediğimde comet yetkili servis ile konuşmamı söylediler ama cometin kendi yetkili servisini internette bir türlü bulamıyorum tüfek tamircisine götürmüştüm o ben dürbünden anlamam internetten aldıysan aldığın yer ile iletişime geç demişti ama neresiyle iletişime geçeceğimi bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz 1200 lira verdiğim dürbün boşa gitsin istemiyorum
Hatsanın kendi sitesi dediğiniz sitenin Hatsan ile bağlantısı yok ustam o site Bozkurtav'ın sitesi, Comet markasının distribütörünü bulmak zor olacaktır belkide imkansız, en sağlıklısı tamir yapan biri ile iletişime geçmek olacaktır, 0506 470 3828 bana whatsapp dan yazarsan tamir yapan birilerine yönlendirebilirim.
İllede Hatsan olsun derseniz Mod 85 Sniper - Mod 99 - Mod 95 modellerine bakın derim
kral n-03 markalı havalı tüfeğimle yaklaşık 200 mermi bile atmadım ama şuan kuramıyorum kırdığımda zorlanarak en sona gidiyor ama orda kalmıyor yani kurulmuyor neden olabilir ve nasıl çözebilirim
Yay kırılmış veya tetik grubundaki tırnak hasar görmüş olabilir kral fabrika ile iletişime geçersen yardımcı olurlar
Fabrikaya göndermeniz gerekiyor
Bir de sizce hatsan flash nasıl jsb kadar grupman yapmasını beklemiyorum tabi ama yine de iyi grupman yapabilir mi internette hiç videosunu bulamadım da
Seçerek atarsanız flash pellet ile güzel grupman yapabilirsiniz
şu an protector sorununu çözdüm ama dürbünün ne üst kuleyi ne kadar yukarı alırsam alayım hep aynı noktaya atış yaptığını gördüm optik sıfırlama yapayım dedim sağ sol ayarı tamam ama üst kule bir türlü hareket etmiyor sanırım bozuk bunu nasıl tamir edebilirim veya kendim tamir edebilir miyim yoksa bir tamirciye mi götürmek lazım
Çok fazla çevirip zorladıysan bozulmuştur ustam daha önce yapmadıysan tamirini sen yapamazsın diye düşünüyorum, tamirci varsa tamirciye götürmen daha sağlıklı olur