ibrhmzkn01 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bende ayın 20 sinde bir tüfeğimi servise yolladım. Klasik tüpten hava kaçırma olayı. 9 gün sonra aradım ve yetkili ile görüştüm. Tüfeği aldıklarını ve teknik servis süresin 2 ile 3 hafta süreceğini söyledi. Tartışmaya girmedim , peki dedim ve kapattım.
Ben de merak ettim şimdi ürüne ne zaman sahip olacağımı...
İnşallah en kısa zamanda gelir abi
-
Bugün Mod 25 servise gitmek için tekrar kargoya verildi, bakalım bu ne kadar sürecek 😄 konuyu bir türlü kapatamadık 😂
-
Ayrıca istediğim yedek parçayı gönderiyoruz diyip göndermemeleri düpedüz yalancılıktır.
-
dünyanın bazı ülkelerinde atsanın hemen hemen bütün yedek parçaları satılırken Türkiye'de yedek parça satılmamasını doğru bulmuyorum. bu derece arızaya meyilli bir ürün üretip yedek parça hizmeti verilmemesi servis hizmetinde yığılmaya neden olacaktır. bu durumu üreticinin kullanıcıyı önemsememesi, kale almaması olarak değerlendiriyorum. diğer taraftan servis hizmeti sunumu noktasındaki tahammüllerini de takdir etmemek mümkün değil. öyle sanıyorum ki bu derece kötü bir ürüne olan tahammülümüze mukabil olarak kendileri de bıkmadan usanmadan tamir edip duruyorlar. bakalım önce kim usanacak.
Ben usandım hatsan ürünlerimi elimden çıkarmayı düşünüyorum
-
34 Gün beklediğine değsin de. İnşallah düzelmiştir. Birde düzelmediğini düşünürsek. 😡
Mod 125 düzeldi ama bu sefer yine Mod 25 arıza verdi, mod 125 ile beraber parça göndereceklerdi göndermemişler.
-
ve yine gidip hatsan aldın başına da gelmeyen kalmadı :()
3 tane hatsan var evde abi ama kurtulacam gibi bu gidişle hatsanlardan
-
hocam siz ne çektiniz bu servis işinden kahrınızı paylaşıyorum

Eyvallah hocam çok çektim ve çekmeye devam edecem gibi

-
Ürün bugün tarafıma teslim edildi, toplam 34 gün sürdü.
-
anladım ilginiz için çok teşekkğr ederim 18.13 flash pellet ile devam edelim o zaman tüfeği fazla zorlamadan hafifi pelletlerke atış yapayım
Hatsan torpedo pellet 20,5 grain ve piyasada el yapımı üretim olan 22 grain hollow point mühimmatları da deneyebilirsiniz.
-
anladım ama ne olursa olsun yivli namludan çıkan 200 bar pcp 5 metrede grup yapamazmı ya
Tüfeğinizde modlama yok ise 200 bar doluyken fps düşük olur, çekiç ve yay 200 bar basıncın ittirdiği valfin iğnesini açmakta zorlanır, bar azaldıkça daha rahat açılmaya başlar, bu durumda fps in düşük başlamasına ve atış yaptıkça yükselmesine sonra da tekrar düşüşe geçmesine sebep olur, attığınız mühimmat solid olunca pellete göre bunu daha çok hissedersiniz ve grupmanda bozukluk meydana gelir.
Örnek veriyorum benim at44'üm de herhangi bir modlama yok, en düşük yay ayarında 200 bar 650 fps ile başlıyor 850 ye kadar yükselip tekrar düşüşe geçip 90 bar'a düşene kadar 750 lere geliyor. -
Flash 101 26 grain solid atabilecek güçte bir tüfek değil hocam öncelikle bunu göz önünde bulundurmanız gerekiyor, Spoton Solid ise çok kaliteli olmamak ile beraber kutular arasında fark oluyor, ben şahsen kontrol ederek alıyorum, bozuk kalıp kendini belli ediyor kontrol ederek alırsanız daha az problem yaşarsınız, Spoton Solid'i Kral Jumbo Dazzle tüfeğim olduğu zamanlar ve Reximex Gen2 tüfeğimde bir hayli fazla kullandım ve isabette problem yaşamadım.
En başta belirttiğim gibi Hatsan Flash 101 stok güçte solid için uygun bir tüfek değil, tüfeği modlarsanız daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. -
Bully bilmiyorum ama gen2 de solak atışta göze hava geliyor

-
Daha Çok Göster
Dün deneme imkanım oldu hepsini tüm denedim ama bunların hasarını deneyebileceğim yabancı videolarda gördüğüm özel bi hamur var ondan edinmem gerekiyor bunun adı ne diye geçiyor varsa link paylaşıcak memnun olurum.
Saçma olarak ilk bakışta kullanımda gördüğüm.
En etkili
1.baracuda hunter
2.baracuda hunter extreme
3.exatc heavy diyebilirim
Ama daha net tam olarak bişey söyleyememekle beraber straton jumbo diabolo tam bir hayal kırıklığı oldu hasar yerlerde etkisiz bir saçma gibi hatta sivri paraşütlerden bile daha etkisiz nerdeyse.
Kil hamuru kullanabilirsiniz
-
Protector ayak ile hepsini kullanabilirsin hocam, AO yazanları tavsiye etmem, önden paralakslı dürbünler yaylı tüfekte dampa olsa bile ayar bozuyor, daha önce de söylemiştim mod 125 sniper yaylı tüfeğimde Optima 3-9*40 dürbün kullanıyorum protector ayak ile herhangi bir problem henüz yaşamadım.
-
-
Mod 125 yaylı tüfeğimde Optima 3-9x40 dürbün + hatsan protector dampa kullanıyorum problem yaşamadım henüz.
-
Sen bunu gırarsın
-
Reximex Daystar .22 aldım hocam şöyle diyebilirim fakirin FX impactı
Maşallah hatsan ömrümü yemiş yıllarca hatsanın bendekileri ayrıca babama aldıgım mod 85 sniper dahil hepsi lanet bir grupmana sahip birdaha hatsan mı ? ASLA. Hatsan pişmanlıktır.Daystar yorumları çok iyi gerçekten, kullanma şansım olmadı ama merak ediyorum 😄
-
Hatsan da tasarım yönünde büyük eksik var. Ya tasarım bölümünde bilgili bir eleman yok sadece Fx gibi markalardan örnek alıyor. Yada tasarıma güç kadar çok önem vermediği kesin.
Bence tasarım bölümünde hiç eleman yok