sakroda adlı kullanıcının mesajları

    ya fabrıkaya gonderceksınız eser onlar tamır bakım yapıp sıze gonderırler yada 1.2 arkadas var tufek tamırı yapan onlar sana yardımcı olurlar ancak

    Fabrikasi kapandi diye biliyorum bana yardimci olur musunuz o arkadaslar kim ya da fabrika iletisim adresi?

    Normal şartlarda yay ve conta değişimi kendiniz yapabilirsiniz çok zor değil fakat namlunun kurulmaması tetikte sıkıntı olabileceğini düşündürttü bana, internette Konya havalı tüfek tamiri diye aratırsanız bu iş ile ilgilenen kişileri bulabilirsiniz veya facebook gruplarında bulabilirsiniz. Grupta bende yeniyim bu işler ile ilgilenen varsa gönderiyi görecektir mutlaka.

    cok arastirdim ama tum kapilar yuzume kapandi gercekten yoruldum yok parcasi yok yok yenisini al o yuzden buraya sormak istedim.

    Merhaba arkadaşlar

    Babadan kalma bir tüfeğim var beraber atış yapardık. Baba gitti o kaldı:) Ancak bir kullanayım dedim içinden silikon parçalar çıktı ayrıca tüfeğin namlusunu kırmaya çalışıyorum geri geliyor. Bunun bakımını yaptırabileceğim bir yer önerir misiniz? Fabrikası kapandı herhalde konya'da yapan yer var mı yoksa il dışına da gönderebilirim. Bana bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum.

    Arkadaslar merhaba konya’dan yaziyorum babamdan kalma eser marka es-92 havali tufegim var maalesef tetik kismi ve hava basinci bozuk lutfen yardimci olur musunuz🙏