Hakan Sengoz adlı kullanıcının mesajları

    Hayır yapılablir. Emniyet eskiden elini kolunu sallayarak alınan kuru sıkı tabancaları belli bir zaman tanıyarak farklı bir kayıda tabi tuttu. Getirip kayıt yaptıranlarınki kanuni yaptırılmayan silahlar kanun dışı old

    Benim için sorun, satmış olduğum bir tüfeyin kaydının benim üzerimde kalması ve faturaya bilgilerin yazılarak yapılan işlemin geçersiz olması. Kayıt yaptırmak sorun değil.

    Huma air : Saber Tactical Extended Picatinny For FX Impact ST0006 Geri döndü yasaklı mal olduğunu söylediler. (Posta Dağıtım Başakşehir) Gönderi 2 aydır belçikada bekliyor para iadesi yapmadılar.


    Huma air : FX Carbon Fiber Barrel Sleeve PTT ile geldi gürük vergisi aldılar.


    Huma Air : (yol parası dahil € 28,29) Power Tuning Valve Return Spring ve Airgun Lube Silicone Grease Türkiye ye bile gelemedi 6 haftadır hollanda da bekliyor. 8 hafta dolmadan işlem yapmıyorlar. 8 hafta sonra soruşyurma başlayacakmış ne zaman biter Allah bilir.


    Eaglevision (kendi sayfası) : Infinity Elevation Ajustable Scope Mount 34mm Ring Picatinny INS-34 (PTT ile geldi gümrük ödedim.)


    Bu benim yaşadığım deneyim lütfen örnek teşkil etmesin.

    Bana gelenler size gelmeyebilir ya da tam tersi olabilir.

    Bilginiz olsun istedim.

    Saygılar.

    Ben de Krale bir çok parça aldım ve polonyadaki arkadaşımın adresine gönderdim oda gelirken getirdi.

    FX impact Barrral Tensioner Kit ile gelen bir parçayı yanlış göndermişler bende Türkiye adresine göndermelerini istedim yanında DonyFL Sumo nun yedek keçesini aldım yola çıktı bakalım sorun olmadan gelecekmi ?

    Bu arada Huma air den aldığım bazı parçalar geldi bazıları gümrükten geri döndü. Dönen parça 2 aydır belçikada bekliyor, ve hiçbir şey yapamıyorsunuz. Huma air ilgileniyoruz diyor ama bir şey yaptılkarı yok. Bilginiz olsun isterim paranız boşa gitmesin.

    Saygılar.


    Herkese merhaba,

    Fx impact M3 alacağım için hatsan tüfeğimi satmayı düşünüyorum. Hilal avdan Mustafa bey ile görüştüğümde silahların seri numaralarını emniyete bildirdikleri için alıcı ve satıcının birlikte emniyete giderek işlem yapması gerektiğini söyledi. Eskiden faturanın arkasına alıcı ve satıcı bilgilerinin girilmesiyle işlem yapılabildiğini şimdi bunun geçersiz olacağını söyledi.

    Yarın ilçe emniyeti arayarak bilgi almaya çalışacağım.

    Biliyorum, sağolsun arkadaşlar yukarıda neler yapılması gerektiğini yazmışlar, ama bir satıcı bu şekilde söyleyince ben de merak ettim yarın görüşeceğim.

    Sonucu burada yazarım.

    Selamlar. Ben Sarp. 40 yaşındayım. İstanbul da ikamet ediyorum. Forum ile havalı tabanca alma arifesinde tanıştım. Şimdi ise Zoraki Ultra 177 ile aranıza katıldım. Ufakken sapanla teneke kutulara attığım günlere geri dönmüş gibiyim :) keyifli bir uğraş olur umarım. İyi forumlar dilerim.

    Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmazı dilerim.

    Herkese merhaba,

    yaklaşık 20 gün önce reximex rp bir arkadaşa aldık. yaklaşık 10 gün kadar çantasında durdu. Atış yapmak için çantadan çıkardığımızda havasının tamamen boşaldığını gördük. Reximex i arayıp durumu bildirdik, karşı taraf ödemeli olarak göndermemizi istediler, aras kargoyla silahı gönderdik. Cuma günü silah ellerine geçti, ben de bakalım ne kadar bekliyeceğiz diye düşünmeden edemedim.

    Pazartesi günü sabah 9.30 da arayıp silahın tamir olduğunu ve kargoya vereceklerini söylediler ne yalan söyleyeyim inanamadım.

    Silah elimize geçince moderatör ve tüpün yenilenmiş olduğunu gördük. Bir kaç gündür atış yapıyoruz ve herşey mükemmel çalışıyor.

    Ayrıca çantadan çıkan 2 adet şarjör den birinin şeffaf kapağında çok ince bir çatlak vardı, biz söylememize rağmen onuda görüp değiştirmişler. Ertesi gün arayıp teşekkür ettim.

    Silah gerçekten çok şık duruyor, son kontrolleri daha iyi yapılsa bir çok kişinin alacağını düşünüyorum.

    Ülkemizde çok alışık olmadığımız bir olayı yaşayınca sizlerle paylaşmak istedim.

    Merhaba Adım Tunç, 43 yaşındayım 15 yıllık yayli maceram artik torpedo 155 agır geldiginden hatsan flash 101 ile pcp macerasina evrildi ☺️ aşina oldugum ama pek bilmedigim bu baslangicta vereceginiz cevaplar icin simdiden tesekkurler

    Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın İnşallah.

    Herkese merhaba,

    konu çok önceden açıldığı için yazan bir çok şey geçersiz sanırım.

    Eskiden 1500 euro ya kadar beyanname açmadan gümrük vergisi ödeyerek yasaklı olmayan ürünleri alabiliyorduk. Bu sınır Mayıs 2022 den itibaren 150 euro ya düştü.

    Krale den (Saber Tactical FX Impact Extended Picatinny) almak istiyorum, picatinny tüfek aksesuarı olduğu için gümrükden geçiyormu ?

    Bilgisi olan arkadaş yazarsa sevinirim.

    Herkese merhaba, bu iki tüfek arasında kararsız kaldım. Delta wolf ilk çıktığında sounları varmış ama yeni yazılım ile düzeltilmiş. Fx impact m3 ile bir sorun yaşıyan görmedim.

    Daystate kendi ekranından bütün ayarlamaları yaptığı için kullanımı kolay görünüyor. ikisinide yakından görmedim, işçilik olarak hangisi daha iyidir bilmiyorum. Bu iki tüfekten birini ya da her ikisini kullanan arkadaşların tavsiyesi ne olur yazarlarsa çok sevinirim.

    Herkese kazasız belasız atışlar dilerim.