Cem ağabey,
Ellerine, emeğine sağlık. Süper bir ön inceleme olmuş. Bir de rica etsem tepme miktarını patriot ve hw97'ye oranla karşılaştırabilir misin?
Samet Mercemek tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
böyle atışlarda grup bozulacak diye insan bir diğer atışı yaparken daha çok strese giriyor..
dediğiniz gibi, kıyamıyor bozulacak diye
çok güzel tebrikler..
Ayniyle dediğiniz gibi Ferhat hocam, teşekkür ederim
-
tebrikler hw 97 k alarak benim gibi doğru yolu bulmana sevindim.
sevgiler
Aynen ozan bey yaylıda son nokta, yaylı da benim için havalıda son nokta şimdilik mutluyuz bakalım. Teşekkür ederim -
Grupmani gorunce yok artik dedim.Herkese bir hw 97k farz galiba tebrik ederim abi...
Eyvallah kardeşim kesinlile kullanmanı tavsiye ederim -
Rica ederim Metehan, benim dikkatimi en fazla çeken ise şu madde;
Yedek Parça Stoku
Madde 12- İmalatçı ve/veya ithalatçılar, bu Tebliğ'in 5 inci maddesi çerçevesinde kurulan ve faaliyette bulunan servis istasyonlarında yeterli düzeyde yedek parça stoku bulundurmak zorundadırlar. Servis istasyonlarının herhangibir nedenle faaliyetlerine son vermeleri halinde, imalatçı ve/veya ithalatçı firmalar, kullanım ömrü süresince sanayi mallarının yedek parçalarını kendi depolarında bulundurmak zorundadırlar.Madde 16- Servis istasyonlarının ayrı bir tüzel kişiliği olsa dahi imalatçı ve/veya ithalatçılar satış sonrası hizmetlerin sağlanmasından ve yürütülmesinden servis istasyonları ile birlikte müştereken ve müteselsilen sorumludurlar.
Madde 17- Bu Tebliğ'e ekli listede sayılan sanayi mallarından herhangi birinin satış sonrası hizmetlerinin verilmemesi ya da imalatçı ve/veya ithalatçının bulunamaması halinde, tüketicilere bu hizmetlerin verilmesinden satıcılar sorumludur.
Madde 19- Bu Tebliğ hükümlerine aykırı hareket edenler hakkında, Kanun'un idari para cezasına ilişkin hükümleri uygulanır.
Bu da demektirki bir ürünü aldık garanti süresi bitti yıllar sonra parça değişimi oldu, teknik servisler kapandı ithalatçı artık bu işi bıraktı diye bir şey yok, eğer o malı getirip sattıysa malın tamiriyle ilgili her konu ve yedek parça konusu yasal yükümlülüğü, ya bu işlere hiç kalkışmayacak ya da sattığı malın takipçisi olacak.
Dün forumda mevzuat/kanunla ilgili bir konu geçti, bir vatandaş haklarının ne kadar farkındaysa o kadar güçlüdür bir ülkede. Ülkemizde adalet geç tecelli edebilir ancak yine de tecelli eder
-
Metehan sorularının cevaplarına ve daha fazlasına bu 2001 tarihli bu tebliğden ulaşman mümkün, benim de vaktiyle merak ettiğim bir konuydu.
-
Hayırlı olsun co2 tabancalar calisma mantiklari gereği birbirine yakin enerji uretirler. Bu değer genel olarak 2.5-3j civarındadır. Soda şişesini kiramayacak gibi görünüyor en azindan biraz zorlar ancak hedef atisi iiçin uygun. Atislar arasi biraz beklemeniz co2 dengesi için iyi olacağından stabilitenizi dolayisiyla isabetinizi olumlu etkiler.
Av marketi ve satis sistemini özellikle havali reyonu hikayelerini bilen biri olarak çok takilmayin derim
guzel silah almissiniz güle güle kullanin -
Washingmachine
super hay massallah 
Metehan teşekkürler kardeşim
-
Samet,eline sağlık güzel grup olmuş..hw97 ile çoğu zaman bu güzellikte atışlar yapacaksın mutlaka..
Osman abi teşekkür ederim ilk deneyimin senin özel hw97 ile olmuştu gerçekten inanılmaz bir makine -
Arkadaşlar merhaba, tüfeğim hw97k bugün itibari ile benim için misyonunu tamamlamıştır tamamlamış derken bir tüfekten beklenen her şeyi verebileceğini artık ıspatlamıştır, yoksa daha çok yolumuz var. Bu arada namlu temizliği, uygun pellet, optik seçiminden sonra tamı tamına 60 metrede bana yaşattığı isabet zevki aşağıdadır. İlk etapta inanamasam hadi canım desem de bir tüfek bana bunu da yaşatabilirmiş demekki. Destekli olarak jsb-8,44 ile Hawke 6-24 yardımıyla 3 atış grupmanım (4.yü atmaya kıyamadım)
-
Eline sağlık Metehan çok başarılı bence de
-
SR12 kullanıyorum, zaten havalı silahlar düşünülerek üretilmiş çokta memnunum çok işlevsel. Sr pro da forum üstadlarımızdan bAkif beyin Hawke ile yazismalari sonucu ortaya çikan ve iinanılmaz işlevde, hoş bir reticle. Forumda konusu olacaktı. Çok fena niyetleniyorum arada. Sr pro pişman etmez gibi hocam
-
Hayırlı olsun böyle bir açık vardi piyasada, eğer kalitesi de iyiyse fiyati da arttirmazlarsa olay tamamdır
-
Güzel haber, gayette ucuz bana gore. İnşallah kalitesi de iyi cikar. Hayirlisi bakalim. Ben şahsen yerlisi ne yabancisina bakmiyorum. Mühim olan fiyat/performans
-
Bana şekil ve geometri aynı gibi geldi ağırlık bilgisi de aynı
-
[Resim Engellendi: http://static5.uttings.info/images/products/handn/baracuda-match-_04D15521_large.jpg]
Sinan bey muadili H&N ürünü bu olabilir belki.
H & N Baracuda Match - 0.177 - 0.687grams (10.60 grains) (BC 0.024)
-
Şu haliyle stabil sayılabilecek tam bir uzun mesafe tüfeği, güle güle kullanın
-
Rica ederim hocam, mahkeme olayı değil de benim bildiğim önceki bir tarihte forumlardan bir arkadaşımız lw firmasına Hatsana namlu satıp satmadıkları konusunda mail gönderiyor, cevap olaraksa. "LW firması bir çok havalı tüfek markasına satış yapmıştır, Hatsana da zaman zaman satışımız olmuştur" tarzı bir mesaj geliyor. Sonra bu mesaj üzerinden yorumlamalar yapılıyor. Örneğin bir kısım hala satııyor derken bir kısım Hatsan kendi namlularına lw etiketini basıp gönderiyor diyor vs.
-
Benim bildiğim kadarıyla;
Sayın Adalya'nın söylediği gibi lw namlular da Hastsan fabrikasında üretiliyor.
Aradaki temel farksa; Hatsanın eski namluları kalite olarak şimdikine oranla biraz daha düşüktü, o dönem lw namluları açan yiv çakıları ve makineleri farklıydı. Yine yanlış hatırlamıyorsam o dönem Hatsan namluları 8'li lw'ler 12'li yiv-sete sahipti.
Şimdi bu fark yok denecek kadar aza indirgendi nitekim yeni Hatsan namluları isabette lw'yi aratmıyor ancak standart konusunda lw'ler daha başarılı.
İş grupmana geldiğinde namlu kalitesinin isabetten stabiliteye etkisi tabiki var fakat bu fark Hatsan ve Lw namlular arasında atla deve değil. Örneğin Hatsan namlu ile 100 metreden 3 cm grupman yapılabiliyorsa aynı tüfek aynı atıcı aynı atış değerleriyle 100 metreden belki 2,5 cm toplar. Benim şahsen bildiğim de Eski hatsan-yeni hatsan, LW namlu kullanarak tecrübe ettiğimde bu. -
7 yılldır bu forumda bu camiadayım sanal reel dostluklar kurdum henüz bir kişiyi incitecek kelamım olmadı ama bazılarına iki kelam bile fazla. Ben artık ne tavsiye ne de başka bir konuda yazı yazmayacağım alın buyrun siz yazın