Selamlar hobidaşlarım, yaklaşık bir yıl önce havalı silah hobisini tanıtmak, özellikle hobiye başlangıç aşamasında olan arkadaşlarımıza alternatif bir hikaye örneği sunmak üzere yola çıktığım macera, sizlerin de destekleriyle YouTube tarafından gayet ciddiye alınır hale gelmiş.
Şehrin kırsalında kendi kendime atışlar yaparken anı ve arşiv olsun diye oluşturduğum kanal bana yüzlerce hatta daha fazla arkadaş, hobidaş kazandırmış.
Ticari kaygımız hiç yok. Kimsenin reklam yüzü değiliz. Bir marka, bir ürün hobinin faydasınaysa dile getirmekten çekinmedik. Yeri gelir över yeri gelir eleştiririz. Kullandığımız ürünler kendi paramızla aldıklarımız.
En başında söylediğim gibi, ben bu kanalı kendi malım olarak görmekten ziyade bizleri buluşturan bir platform olarak görüyorum
Dolayısıyla kendi ismimi öne çıkarmaktan ziyade hobimizi vurgulayan bir isimle, bir platform olarak yola devam ediyoruz.
AirgunLab TR olarak yayınlarımıza devam ediyoruz. Her videonun sonunda değindiğim üzere, izlediğiniz, beğeninizi belirttiğiniz, hikayenin en önemli parçası olduğunuz için sonsuz teşekkürler.