shooter54 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba biraz geç fark etmiş olmakla birlikte bu videoları Web sitesi yerine kanalı ziyaret ederek izlerseniz çok memnun olurum 😊

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Harici İçerik youtu.be
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Harici İçerik youtu.be

Harici İçerik youtu.be

Premium dome 4.5 u yaylı tabanca ve tüfeklerimde ,premium match 4.5 u da c02 pellet tabancalarımda kullanıyorum , ağırlıklı plinking atışı için,uygun fiyatlı pelletler grupman için çokta istikrarlı olmuyor, illede grupman çalışacağım derseniz iyi bir pcp ve jsb pellet ikilisinden şaşmamak lazım.

Kesinlikle katılıyorum, ekipman mümkün olduğunca doğru tercih edilmeli ki kişisel limitler farkedilebilsin ve buna uygun çalışmalar yapılabilsin. Pellet tüfekten ve optikten daha önemli bir unsur, yanlış mühimmat tercihi diğer tüm ekipmanların kalitesini ve kurulumunu sorgulatıyor zaman zaman.

Harici İçerik youtu.be

Merhabalar arkadaşlar, biz her geçen gün daha uzaktaki şişeyi vurmak için çabalarken HN sponsorluğunda Doğu İngiltere'de bir Field Target yarışması düzenlenecek.

Toplam 10.000 Sterlin ödül dağıtılacak olan yarışmaya East Tree Field Target Club ev sahipliği yapıyor.

22-24 Mayıs 2026 Tarihleri arasında gerçekleşecek olan yarışmanın programı şu şekilde:

22 MAYIS
    SIFIRLAMA GÜNÜ

23 MAYIS
    YARIŞMA GÜNÜ 1

24 MAYIS
    YARIŞMA GÜNÜ 2
    VE SUNUMLAR

Yarışma Linki: https://hn-cup-uk.com/

EFTC2026, 7-12 Temmuz tarihleri arasında İtalya'nın Cosenza şehrindeki Fagnano Castello'da bulunan güzel Monte Caloria'da gerçekleştirilecektir.
    Fagnano Castello, Akdeniz Otoyolu ve Superstrada delle Terme dahil olmak üzere iyi bağlantılı yollarla kolayca ulaşılabilen Lamezia Terme Havaalanı'na 110 km uzaklıktadır. Cosenza'ya 58 km ve Tiren Denizi kıyısındaki ünlü kaplıca kenti Guardia Piemontese'ye sadece 20 km mesafededir.

Ülkemizden de bir takım çıkması muhtemel.

Yarışma web sitesi için: https://eftc2026.com/

Selamlar hobidaşlarım, yaklaşık bir yıl önce havalı silah hobisini tanıtmak, özellikle hobiye başlangıç aşamasında olan arkadaşlarımıza alternatif bir hikaye örneği sunmak üzere yola çıktığım macera, sizlerin de destekleriyle YouTube tarafından gayet ciddiye alınır hale gelmiş.

Şehrin kırsalında kendi kendime atışlar yaparken anı ve arşiv olsun diye oluşturduğum kanal bana yüzlerce hatta daha fazla arkadaş, hobidaş kazandırmış.

Ticari kaygımız hiç yok. Kimsenin reklam yüzü değiliz. Bir marka, bir ürün hobinin faydasınaysa dile getirmekten çekinmedik. Yeri gelir över yeri gelir eleştiririz. Kullandığımız ürünler kendi paramızla aldıklarımız.

En başında söylediğim gibi, ben bu kanalı kendi malım olarak görmekten ziyade bizleri buluşturan bir platform olarak görüyorum

Dolayısıyla kendi ismimi öne çıkarmaktan ziyade hobimizi vurgulayan bir isimle, bir platform olarak yola devam ediyoruz.

AirgunLab TR olarak yayınlarımıza devam ediyoruz. Her videonun sonunda değindiğim üzere, izlediğiniz, beğeninizi belirttiğiniz, hikayenin en önemli parçası olduğunuz için sonsuz teşekkürler.

AirgunLab TR | Samet Mercemek
    2007'den bu yana Havalı tüfekler ile teknik ve balistik atışları seven, bunu yaparken doğanın sessizliğinde kaybolan bir öğretmenin YouTube hesabıdır...
    youtube.com

Harici İçerik youtu.be

Harici İçerik youtu.be

Harici İçerik youtu.be

Ben de bu spora yıllar sonra yeniden hazırlanan bir atıcı olarak konuyu çok verimli ve yerinde buldum. Ayrıca Mesut abi ve Mutlu abi gibi bu konuda ciddi birikime sahip hobidaşlarımızın forumda aktif yazma, tecrübesini paylaşma kararı almasına da çok sevindim. Kendim de naçizane sahip olduğum youtube platformunda konuyu vlog tarzında ele almayı planlıyorum.

Hobiye giriş aşamasında olan kişilerin kendilerini daha iyi ifade edebilecekleri, geliştirebilecekleri keyifli ve sosyal bir alan.

Forumda field target üzerine çok eskiden yazılmış yazılar da olmakla birlikte kendine özgü bir alan ve başlık sistematiği olması çok yerinde olur.

Tüm hobidaşlara iyi bayramlar dilerim. Ramazan bayramınız mübarek olsun.

Harici İçerik youtu.be

Harici İçerik youtu.be