shooter54 adlı kullanıcının mesajları

    Samimi ortamınız sayesinde sabahtan akşama kadar soğuğa, buza, tipiye rağmen çok güzel bir gün oldu. Levent hocama ulaşım konusunda yardımcı olduğu için teşekkürü borç bilirim. Murat Ağbininde bana yakın oturduğunu bilmek çok güzel, ilgisi için teşekkürler.
    Ankaradaki arkadaşlarımla&hobidaşlarımla tanıştığıma çok memnun oldum ben.
    Zoraki konusunda bir çok arkadaşın beğenisini kazandı hayırlısı olsun bakalım :)
    Osman Ağbi, Erdinç Ağbi ve Serdar Ağbiye de hünerli aşçılıkları için bir kez daha teşekkürler sayelerinde tipi altında sucuk yeme imkanını da bulmuş olduk. İmkanım olduğunda bir sonraki buluşmayı sabırsızlıkla bekliyor olacağım, tüm A Takımına selamlar.

    Görsel olarak, arpacığa, geze ve tetiğe bakarak ayırdedebilirsiniz. 1. nesil olanlar kapalı metal arpacığa ve metal geze sahiptir. Yine 1. nesillerin tetiği gümüş rengidir. Bunlar patriotun üretimini yapan hatsanın kapanan webley fabrikasından getirdiği parçaların montajını yaparak piyasaya sürdüğü tüfeklerdir. Bu seriye 1. nesil denildi, sonrasında yapılanlarsa bilinen Hatsan.

    Elinizdeki silah emniyet sistemi, namlu kilidi, gez-arpacık, ve kundağı değiştirilmiş bir mod 99 gibi geldi bana. Eski model olduğunu sanmıyorum, quatro-sas ibaresi yok demişsiniz keşke tetiğin alttan bir fotoğrafını çekseydiniz benim de dikkatimi çekti gerçekten farklı birşeye benziyor.
    Hasanın bu modeli çok talep gördü bunun üzerine limited editiın diyerek yeniden iç piyasaya sürmüş olabilirler.


    Cevaplarınız için çok teşekkürler.. Ucuz pellet peşinde değilim kesinlikle.. Ancak iyi pelletlerin ortalama fiyatları nedir, ayırt etme açısından bilmek isterim?


    3'e ayıracak olursak en alt kalite olanları genellikle yerli üretim pelletlerdir fiyatı ile orantılı olarak fazla kalite beklenmez haliyle, kutusu 2-3tl
    Orta kalitede Gamo pelletler sizin işinizi görecekti. Prohunter ve promagnum'u aratın iş görür pelletlerdir.
    Çok hassas atış yapıcam, grupman yapıcam pelletin şekil ve geometrisi balistik özelliği benim için önemli derseniz ithal pelletler mevcut bunlar da JSB, FX(piyasada yok) Air Arms gibi markalar 4,5mm'de kutusu 20-25 tl arası (500 adet)
    Dünya çapında kabul görmüş H&N, RWS, Diana, Daystate pelletler bunlar şahsen benim bütçemin üstünde belki bayramda seyranda atarım diyerekten bi kutu bulundururum ama atmaya kıyamam pek :


    Şimdi pahalılık ucuzluk kavramına gelecek olursak bunlar da kişiden kişiye bu hobiye ayırdığı bütçeye göre değişir ucuz pellet aramak abes olmaz.
    Ben size uygun fiyata en iyi randımanı alabilmek için Gamo Prohunter ve promagnum pelletleri öneririm. Eğer daha fazla meblağ ayırabilirim pellet için derseniz. Orijinal JSB (Hatsanın ürettiklerinden değil) veya Air Arms alın derim.
    Keyifli paylaşımlar, emniyetli atışlar.

    '' Manisa Çaldağ'da yapılması planlanan nikel çıkartma işlemine çevreciler tepki gösteriyor. Bir İngiliz şirket 15 yıl boyunca nikel çıkartmak için iznini aldı ve bundan sonra başlayacak süreç de önce binlerce ağacın kesimiyle başlayarak, 15 yıl sonra, yer altı suları tükenemesi, sülfürik asit bütün bölgenin sularına karışması ve milyonlarca insan bölgeden göç etmek zorunda kalamasıyla sona erecek. Yani, havza bir otun bile bitmediği bir hal alacak!''


    Ülkemizdeki Tarım Arazilerine Birlikte Sahip Çıkıyoruz
    İmza Kampanyasına Destek Verin; Gediz Hiroşima Olmasın! diyerek başlattıkları imza kampanyasında TEMA vakfına destek vermekten geri durmayalım lütfen.Linkten sizde imza ile destek olabilirsiniz.


    www2.tema.org.tr/temaimza/


    Tema 2B'lik orman arazilerini satilmamasi icin imza kampanyasi baslatti.
    hükümet "satarim" diye israr ediyor.
    Hayrettin Karaca ise 'verin bana bir milyon imza, sattirmam' diyor.


    Bir avuç yeşilimiz kalınca değil bir avuç toprağımız bile yeşilinden olunca tepki yerinde olur.


    Not: Ben Manisalı değilim, daha önce hiç gitmedim, ancak orası benim ülkemin toprağı. Bana uğruna kan döken atalarımdan kaldı, kaldığı şekliyle kendi çocuklarıma bırakmak boynumun borcudur.


    Saygılar, keyifli paylaşımlar