Biraz dusme yapar ama iki pompa ile 40 metreye kadar kullanabilirsiniz yaklasik 500 fps lik hiz degeri var.
shooter54 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun Cem abi, çok şık, grupmanıda 10 numara olmuş. güle güle kullanman dileğiyle
-
Ultranın gücünde yandan kurma bir tüfek yapmalarını isterdim.
-
blackboy55 Forumda Musa ustanın nickidir, ulaşırsanız mutlaka yardımcı olacaktır.
-
Güzel paylaşım için teşekkürler.
Tek pompa atışları daha sarsıntısız olmakla beraber stabilite ilk pompada biraz düşük, bence en ideali 2 pompa.
Ayrıca pellet olarak JSB türevlerini denerseniz, hedef olarakta raptiye gibi parlak ve küçük bir şey seçerseniz daha güzel sonuç verebilir. -
2 pompada;
8,44 grainlik jsb pellet, kısa (ince) arpacık ile 10 metreye sıfırladığımda aynı arpacıkla 20 metrede 2,5 cm düşme yapıyor.
Aynı pellet, uzun arpacık ile 10 metreye sıfırladığımda 20 metrede kısa (ince) arpacık ile tam isabet sağlıyorum.
Boş bir A4 kağıda farklı mesafelerde atışlar yaparak kendi tabancanızın bu tarz varyasyonlarını çıkarabilirsiniz. -
Walther 4x32 mdc kullandım gayet güzeldi. Yine bu tarz kompakt bir dürbün öneririm
-
İlk tebrik benden, eline sağlık Erdem abi o mesafeden pelletin yaptığı düşme kağıdın üzerine yazılmış adeta. Tüfeğin son hali de çok güzel olmuş, tekrar eline sağlık.
-
İlk tebrik benden, eline sağlık Erdem abi o mesafeden pelletin yaptığı düşme kağıdın üzerine yazılmış adeta. Tüfeğin son hali de çok güzel olmuş, tekrar eline sağlık.
-
peki ya uzun ve düz(boğumlu olmayan) pelet var mı ve bunun adı nedir.
Solid pellet. Daha çok uzun mesafe atışları için düşünülmüş, ancak 850 fps'lerde atılabilmeli aksi takdirde isabet düşüyor.
İnce Memed markalı Mehmet İnce geçen yıl yerli malı ilk solid pelleti üretip piyasaya sürmüştü, beğenilmiştide. -
Elinize sağlık güzel çalışma olmuş, ayrıca hedef boyunu bildikten sonra mesafe tahmini için çok güzel yöntem
-
Ateşli kısmı benim için pek onemli degil ama uygun fiyatli kaliteli bir pcp yapsalarda gorsek. Yalniz aklima takilan ilk seri tufeklerinin hedefi ustten vurmasi. Kalite kontrolunu musteri yapmis sonraki seride problemi cozmusler sanirim. Ayrica bir tufek icin kalite kontrolun hedef tahtasi uzerinde yapilmasi kadar normal bir sey var midir. Bu bir arti degil gerekliliktir bana gore.
Ben de ulkemizde iyi seyler yapilmasini isterim her zaman. Havali silahlari icin diyecegimse "Arkasinda beretta var ama bir weihrauch degil" -
tebrikler zorakidende bu beklenir hatta alıştıkça dahada iyi olur atışlar aa diablo field denedinizmi hiç benim zoraki aa sı jsb den daha çok sevdi
birde iyi bir moderatör atışa çok faydası oluyor
Teşekkürler, yaklaşık bir buçuk yıldır zoraki kullaniyorum 25 metre bu durbunle grupman icin maksimum mesafe daha fazlasinda artikil hedefi kapatir sanirim. Bir cok pelleti denedeim dediginiz gibi namludan namluya degisir sanirim ama benimkiler jsb leri sevdi. -
tebrikler çok güzel bir grup

Teşekkürler -
Zoraki HP01 Ultra 0.177 cal
Walther Midi DC 4X32
JSB Exact 8,44 gr
25 Metre
Atış yastığından destekliGücü arttırdıkça tabanca ateşlediğim anda yukarı doğru hareket edip vuruş noktası değişiyor o yüzden atışları 2 pompa ile yaptım, ortalama 530 fps 25 metre için oldukça ideal geldi. Reticle biraz daha ince olsa daha iyisi de çıkar sanırım
[Resim Engellendi: http://imageshack.us/a/img705/5692/20120914172237.jpg][Resim Engellendi: http://imageshack.us/a/img155/8209/20120914170740.jpg]
-
-
3mm kurtarırsa eğer o kalınlıkta bir iç lastik parçasını dampa ayağın dürbünü kavradığı boğaz kısmının alt bölümüne yerleştirip, dürbünü üzerine montajlarsanız hem sarsıntıyı azaltır hem de istediğiniz yüksekliği almış olursunuz gibi geliyor
-
Objektif çapı fazla oldugu icin temas ediyor. İleri geri pozisyonu ile oynayin olmadi daha kucuk objektifli durbun sart. Yuksek ayaklarla da kurtarabilirsiniz ama tepme malum durbun korunmaz
-
Ulusal bir ft organizasyonunun içinde olmak, hobidaşlarla buluşmak anlatılamaz bir keyifti. Bu yarışmada izleyiciydim ve tarifsiz keyif aldım, bir dahakine yarışmacı olarak katılmak kısmet olur umarım. Tekrar emekleri için Ankaralı hobidaşlara, kalabalık katılımları için İstanbuldan gelen Filintalar Grubu'ndaki hobidaşlara teşekkürler. Sanıyorum ülkemizdeki havalı silah hobisinin yeni trendi bu tarz organizasyonlar olacak böylece yurt dışı forumlarda gördüğümüz manzaralara ülkemizde de sıkça rastlayabileceğiz.
-
Kolay kolay unutulmayacak, çok güzel bir gündü, emeği geçen herkese teşekkürler