shooter54 adlı kullanıcının mesajları

    Bir ara tüfek için arıyordum fakat tabancaya yönelince arka plana attım. Sportsmatch marka bir tane Mustafa Serdar Bey'in elinde mevcuttu, eğer hala satmayı düşünürse size yurt dışından daha ucuza malolacağı kesin.

    Estağfirullah, bu forumda onca tecrübeli kişi varken bilen demiyelimde duyan diyelim ve bi tavsiyede bulunayım. Bi defa bu 1. yada 2. nesil olayı her model ve markada olmaz. Eğer biraz daha çıkarsan forumda çok az kullanılmış ocak faturalı Diana 350 magnum bulabilirsin. Bahsettiğin hızı değilsede yakın hız alırsın. Açık konuşmak gerekirse pistonlu tüfeklerle iş yapacak saçmayla o hızı biraz zor alırsın. Yok çok uzun mesafe denemiyeceğim 50-70 metre işimi görür dersen biraz bekleyip bir hw 97k alabilirsin tabi bunlar bütçen doğrultusunda bedeli önemli değil dersen prosporta kadar alabilrsin tabi bunlar yalnızca pistonlulardan çok tercih edilenleri. İşin bir de pcp boyutu var.
    Çok fazla model var kardeş forumu oku biraz...

    Geçmiş olsun. Arıza çıkardığında servisi gelişmiş olan üründense arıza çıkarmayacak ürünü tercih ederim. Ama ne yaparsınız maddiyat işte bir şekilde mahkumuz. Orta gelirliye herşey TEKEL :)

    Piyasada başka alacak silah kalmasa mod 135i tercih ederdim. Ama tavsiyem güçten öte isabet aramanız yönünde bunun için hatsanın mod99 ve mod88 iki modeli var onları bir incelemenizi tavsiye ederim. Hatta forumdada aratabilirsiniz

    Patriotların 1. nesil olarak tabir edilenleri İngiltereden getirilen parçaların toplanması ile piyasaya sürüldü. Elinizde olansa tetik sisteminden namlu yapısına her yönüyle farklı bir tüfek.
    Benzer özellikleri ise gücü ve kundağı. Gez, arpacık dahi farklıdır.
    Sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama zor iş
    Selamlar

    Ben yasadigimi soyleyeyim
    Web sitelerinde verdikleri numaralari 3 gun boyunca muhtelif saatlerde aradim fakat acan olmadi sonra guvenlik deligi olmayan faturali at-44 tupunu fatura fotokopisi ve durumu anlatan bir mektupla hatsana postaladim. sonrasi= kargo kabul edilmedi kapidan cevrildi. bende odedigim kargo ve eski tupumle kaldim

    Avmarkette Nikko Stirling ler var onlara bak derim. Saygılar


    +1
    Eğer Ankaradan elden alayım diyorsan ordan başka bir yere gitme. Havalı bölümünde cafer ağbi var, yardımcı olacaktır sana. Zaten Ankarada başka dabu işi bilen "bayi" yok :)

    Bu hobiyi güzel yapan bence bu teknik detaylar zaten :) Elinizdeki 1.Sınıf bir yaylıdır. Uzun mesafede bi modelle bi ağbimiz 200 metreden iki şişe kırmıştı ondan sonra peynir ekmek gibi satmaya başladı o model tüfekler öyle ki fabrikası ek üretim yaptı, ama onca alan müşteriden hiç ses seda yok ne grupman ne uzun mesafe :) Demem o ki olay aslında atıcıda biter

    Merhaba. Size Hawke ChairGun, programını kullanmanızı öneririm. Yaşadığınız olaya sorun denemez hem. Siz dürbününüzü 15 metreye sıfırladığınızda dürbün ve tüfek namlusu arasında açısal farklılık oluşuyor sizin sıfırlama noktanız dürbün ekseni ile namlu ekseninin ilk çakıştığı nokta. Bu mesafenin ilerisinde ise iki eksen birbirinden uzaklaşmaya başlayacaktır. düşünün ki zaten dürbün ve namlu doğrultusunun paralel olması durumunda isabet söz konusu olamaz.

    Av ve tahrip amaçlı düşünülmüş bir tüfek için bence gayet güzel sonuçlar. Havalı tüfeklerle ülkemizde av yasal bir hal almış olsa eşi benzeri olmayan bir performans... Ancak uzun mesafe grupman denemelerinde tek grupmana el verir gibi görünüyor. Yine de tecrübeli arkadaşlarımız daha teknik yorumlar yapacaklardır :)

    iyi eğlenceler dilerim, fakat söylemeden edemiyeceğim çok bozuk bir türkçe ile yazıyorsunuz. Yerinizde olsam keçe ya da o-ringden önce bu işe biraz ağırlık verirdim.

    Osman Bey Ego güzergahına baktım Güvenpark'tan kalkıyor sanırım otobüs. İndikten sonra ulaşım kolay olursa (yakın) egoyu kullanırım. Tüfek omuzda pompa elde biraz dikkat çeksekte. Umarım polis vs. sorun olmaz.
    Erdinç bey teşekkür ederim dikmen kavşağı içinde ayrıca otobüse binmemiz gerekecek sanırım. Nasip olur da ulaşır tanışırsak dönüşte küçük bir yardım rica edebilirim tabiki :) .
    Otobüsten indikten sonra ulaşımı yaya olarak sağlayabiliriz değil mi?

    Yakisti gercekten daha kilifina bile koymadim :) Tugra Muhammed abinin(Muhammed Akgül) dedigine göre aynen aktariyorum'' Sanırım bu tuğra Sultan 2. Mahmut Han'ın tuğrası. ( Mahmud Han Bin Abdülhamid El-Muzaffer Daima [Adli]) '' Benim malesef tugralarin tarihi hakkinda bir bilgim yok. Etiketi ve daha fazlasini forumdan bir arkadas hediye etti. İstenildigi zaman rahatlikla iz birakmadan cikartilabilir. Kaliciligi konusunda benim gibi ayda bir sefer tüfek kullanan birisine bayaga uzunca süre dayanir dige düsünüyoruö. Sticker seklinde sac kurutma makinesini kullanarak yapistirdim. Cevapladim da cevapladim :))


    :thumbup:

    Öncelikle ölçülerini belirleyin derim. Kumpasla kalınlığını ve iç ya da dış ölçüsünü alın.
    Ardından bu ölçülerle arama yaparsanız işiniz daha kolay olur. O-ringleri oto sanayi sitelerinden elde etme şansınız var. Ölçüyü bulamazsınız bile numune götürebilirsiniz.
    Ankara da olsaydınız net adresler söyleyebilirdim