Foroğraflar için teşekkürler ağbi.
Yarışmaya katılan herkesin yanısıra dereceye giren Erdinç ve Serdar Ağbi ile Emre Bey'i tebrik ederim.
shooter54 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Gecmis olsun durbunun arizalanmasindan ziyade elinizden kacan namlu yukari egilmis olabilir bu durumda tufegin servisiyle baglantiya gecmek en iyisi. Bence bir kontrol edin. Bunun akabinde sorunun durbunden oldugunu dusunerek clickleri.zorlayip kilitlemis olabilirsiniz. Bu durumda yapilabilecek pek birsey yok gibi durbun tamiri yapan bir yer henuz duymadim fakat kendiniz acip yeniden toplayabilirseniz belki durbunu kurtarabilirsiniz.
-
Hayırlı olsun. Sifirlama icin yaklasik 25 metrede bir hedef belirleyin. Ardindan hedefe atis yapin eger sacmalar hedefin ustunde toplaniyorsa dyrbunun ust turretini saga altinda toplaniyorsa sola cevirin. Sacmalar hedefin saginda toplaniyorsa durbunun yan turretini saga solunda toplaniyorsa sola cevirin. Sifirlama ve atislarinizda tufeginiz yayli dugundan tufeginize fazla guc uygulamadan orta karar tufege hakim olarak atis yapmanizi ve sifirlama yaparken atislarda kullanacaginiz pelletleri kullanmanizi tavsiye ederim.
Ek olarak belirli bir mesafeye sifirlana yaptiktan sonra tufeginiz her mesafeye sifirlanmaz pelletin yolu bir egri cizdiginden sifir noktaniz da mesafeye bagli olarak degisir. Umarim yardimci olabilmisimdir. -
şu sansürü kaldırın kardeşim dalga mı geçiyorsnz , h..lalav , a.rmer , hobi.silah. mors alfabesiyle mi yazacaz herşeyi.
Tamamen ticari birşey, siz de biliyorsunuzdur.
Ben vaktiyle bu forumda h-ilal av tavsiyeleri verildiğini de biliyorum. Böyle yaklaşımlardan sonra insanlar bölünüyorlar işte. -
Hayırlı olsun Dampa ayak aslında hem dürbünün ömrünü uzatır hem de ayar kaçırmama konusunda kafanızın rahat olmasını sağlar.
pcp'ye geçmeniz durumunda benim tavsiyem scuba almanız yönünde, bu şekilde alacağınız keyif dolum vs tüm olayı unutturuyor. Pompa ile yarım saatte dinlene dinlene basacağınız havayı scuba ile bir kaç saniyede doldurduğunuzda daha iyi anlayacaksınız.
Keyifli atışlar -
Rahatsız olmanıza üzüldüm ama gece karanlığında 9mm pelleti gönderip farları kırmasını beklerken o pellet nerelere gidip ne sonuçlar doğurabilir bunu da düşünmek lazım.
-
Yavaş yavaş Bursadan da bi takım oluşmaya başladı ne güzel, inşallah devamı gelir. Keyifli atışlar..
-
Konu başlığınızın altında tam olarak ne tarz bir yorum beklediğiniz yazmıyordu kusura bakmayın.
Burada yorum yapabilecek kişiler zaten gelmesi durumunda tüfeğin potansiyel müşterileri o açıdan ben olsam asıl bunları dikkate alırdım
Neyse dilerim ülkemize gelir ve siz de kullanma fırsatı bulursunuz, önceki ve şimdi yazdığım mesajlar için kusura bakmayın

-
Kurulumu kolay, şarjör iyi, görüntü güzel ama bu güç aralığıyla türkiye de satılacağını sanmıyorum, yurt dışı fiyatından olacağını varsaysak bile 350 tl'ye yakın bir rakam, 20 metre atışları için verilirmi emin değilim. Bu şekilde bi multipump tüfek yapsa Atak Arms...
-
Cem Ağbi eline emeğine sağlık.
-
Tüfeğiniz hayırlı olsun. Grupmanlar da güzel keyifli atışlar.
-
Eline sağlık Metehan.
-
Atışlar güzel ama 9m. kötü olması münkünmü? Yani sadece 9 m. 40-50 m. olsa tamam diyeceğimde.
Tamer bey atışlar oturarak yapılmış ve bir hedef kağıdında birden fazla hedefe birer atış yapılmış. Bunu seri olarak düşünelim ve tüfeğin yaylı tüfek olduğunu düşünelim.
Herşeyden önemlisi bu bir paylaşımdır ve bir çok insana fikir verir. Biz hobi yapıyoruz burada amaç eğlenmek ve paylaşımda bulunmak ki bu forumda bu amaçla var.
Bahsettiğiniz 40-50 metre mesafeleri sizlerden görelim o zaman bu şekilde en azından paylaşımda bulunmuş tüfeğiniz hakkında fikir sahibi olmuş oluruz.
Aktif olarak hobiyle ilgilenen ve paylaşım isteğinde olan insanların emeklerinin "eleştirilmesi" hiç hoş değil.
-
Eline sağlık Osman Ağbi, çok güzel
-
Chairgun grafiğine bakılınca böyle bir izlenim var ama aslında pellet namludan yukarı hareket etmiyor belirli mesafe düz devam ettikten sonra düşmeye başlıyor. Buradaki olay dürbün ekseni ve namlu eksenini sıfırlama noktasında çakıştırmak namlu eksenini hareket ettirmeyeceğimize göre ayarlamayı ve değişimi dürbün ekseninde yapabiliyoruz. Pellet düşme yapacağından ikinci sıfırlama noktası da bir başka mesafede oluşacak.
-
Elinize sağlık, namludan çıkmış hali gerçekten güzel görünüyor.
-
Cem Ağbi, eline sağlık atışlar da fotoğraflar da çok hoş.
-
çoğunluğu bilmem ama, bu attım atamadı, cesareti vardı yoktu gibisinden çocukca muhabbetler artık sıktı bea.
Neden böyle dedinizki şimdi??
-
x20 sup tek geçerim nedeni açık mod 125 gibi isabetsiz değil sessiz noricayı kale almıyorum bile
Tufan nasıl bir Diana denk geldi sana cidden merak ediyorum

-
http://www.bahriyeli.com.tr/hatsan-mod-40-havali-tufek.html
sanırım böle birşey
Bahriyeli Yiba çarşısında gidip inceleyebilirsin de.