Basınçlı hava depolayan bi sisteme sahip hava girişini yaparken ses çıkıyor olabilir. İşin öyle teknik boyuru hakkında fikir verecekler de vardır elbet.
shooter54 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tabancayı kurarken gıyk diye bir ses geliyor da onun nereden geldiğini bir türlü bulamadım. belli ki biyer yağlanmak istiyor. en sonunda komple dağıtıp heryerini yağlayacağım o sesi kesene kadar.
Hava tahliye sesi olabilir mi acaba?
-
Şu YGS'yi bir atlatalım da kazasız, sonrası kolay.
Her şey gençlerimiz için
-
İsa, güzel bir gün olmuş. Dilerim bir gün hep beraber vakit geçirmek kısmet olur.
-
imdat! yardım edin. fotoğraf göndermeyi başaramıyorum.
-
Ultra modeller 4 pompa Erdem ağbi.
Saygılar -
Gün olur da bir pazartesi günü toplanılmaya karar verilirse ne yapar ne eder katılırım.
Sizlere afiyet olsun ve keyifli buluşmalar
-
-
'' Manisa Çaldağ'da yapılması planlanan nikel çıkartma işlemine çevreciler tepki gösteriyor. Bir İngiliz şirket 15 yıl boyunca nikel çıkartmak için iznini aldı ve bundan sonra başlayacak süreç de önce binlerce ağacın kesimiyle başlayarak, 15 yıl sonra, yer altı suları tükenemesi, sülfürik asit bütün bölgenin sularına karışması ve milyonlarca insan bölgeden göç etmek zorunda kalamasıyla sona erecek. Yani, havza bir otun bile bitmediği bir hal alacak!''
Ülkemizdeki Tarım Arazilerine Birlikte Sahip Çıkıyoruz
İmza Kampanyasına Destek Verin; Gediz Hiroşima Olmasın! diyerek başlattıkları imza kampanyasında TEMA vakfına destek vermekten geri durmayalım lütfen.Linkten sizde imza ile destek olabilirsiniz.https://www.airgunturk.com/www2.tema.org.tr/temaimza/
Tema 2B'lik orman arazilerini satilmamasi icin imza kampanyasi baslatti.
hükümet "satarim" diye israr ediyor.
Hayrettin Karaca ise 'verin bana bir milyon imza, sattirmam' diyor.
Bir avuç yeşilimiz kalınca değil bir avuç toprağımız bile yeşilinden olunca tepki yerinde olur.Not: Ben Manisalı değilim, daha önce hiç gitmedim, ancak orası benim ülkemin toprağı. Bana uğruna kan döken atalarımdan kaldı, kaldığı şekliyle kendi çocuklarıma bırakmak boynumun borcudur.
Saygılar, keyifli paylaşımlar
-
Geçmiş olsun Mustafa kardeşim , dilerim sorun en kısa sürede çözülür.
-
Bende de oluyordu ama tüfeğe zarar vereceğini sanmam
-
-
-
Haklısınız. Fakat benim yaklaşımım şu yönde, havalı tüfeklerle genel olarak tahripten ziyate isabet ve hedef atışı bekleniyor. İnsanların havalı tüfeklere yönelmesinin mantığı da ateşli tüfeklerdeki kanunsal sınırlamaların yanı sıra mühimmat masrafı.
4.5mm mühimmat hem temini daha kolay hem daha ucuza geliyor. Eğer av amacıyla kullanılmayacaksa amaç tahrip değilse 4.5mm daha cazip olabilir. İngilteredeki kanunsal sınırlama örneğin. İnsanlar bahsettiğiniz gibi 4.5 kalibreye yönelmişler ve gayet zevkli atışlar yapabiliyorlar -
-
Kendisi de kendinden kaç yaş büyük insana saçmalama bilip bilmeden konuşma denilmeyeceğini bilse keşke.
Çocuğun en azından yaşı belli. Ya sizin -
Bu kadar yüklenirken bir de çocuğun yaşına baksaydınız keşke. Toplum olarak linç genlerimizde var...
-
O çarkın tepesi aynı zamanda kapak. En üst kısmını sola doğru çevirin.
1x40 yazmışsınız eğer yanlış anlamadıysam elinizdeki red-dot -
Red dotun üzerindeki çarkı son ayara getirin. Işık görünmezse çarkın üstündeki kapağı açıp pili değiştirin pili bitmiştir.
-
Crosman huntıng 177 cal 500 adet indirimli 9 tl bir stede tavsiye ederim içindeki pelletler gamoya göre çok daha standardır ben 5 kutu sipariş geçdim azönce .
Aynı şekilde 22. cal edinebilirsiniz. Gamolar herşeyden öte çok kirli gibi geldi bana elimde siyah yağ benzeri birşey bıraktığından kullanmıyorum ben de artık.