ootkn adlı kullanıcının mesajları

    Değerli görüşlerini için teşekkür ederim. Fare bahane belki :) Eski günleri yad etmek güzeldir.. İnternet sitesinden almak istemiyorum ama avcılıkla ilgili dükkanlarda ne Diana ne HW45 bulamadım. Güvenilir site önerisi veya dükkan önerileriniz olur mu?

    Görüşleriniz için çok teşekkür ederim.. yazlığa bir sonraki sezon kısmet olur da gidebilirsem evde yenecek bir şey bırakılmadığından ve eve giriş yaptıkları gider kapatıldığından muhtemelen kalanlar ölmüş olur diye ummak istiyorum ama her ihtimale karşı da hazır gitmek istiyorum. Gece görüş çok fantastik tabi ama bin tl altında dürbün tarzı gece görüşler de malum sitede(hepsi...) yurtdışı satış olarak mevcut... daha önce 1996 -2002 arası 1 gamo tüfeğim 1 daisy tabancam olduğu için onlara yakın hassasiyette pahalı da olsa iyi atış yapan bir şey alacağım ve bu hw45 gibi görünüyor çünkü atış hassasiyetinden övgü ile söz ediliyor ayrıca diananın mod460 ve kar98 i de 370m/ saniye çıkış hızları ile süper gözüküyorlar sabit namlu alttan kurmalı tüfekler bakıyorum bu anlamda gamolar da var ama bakalım iyice araştırııp öyle almak istiyorum malum sonra satmak vs zor.

    .Hatsan 20 yıl öncesine göre kendini geliştirmiş ama bende kötü anıları var 5.5 mm lik bir tüfeği vardı atarsın dok dok diye teper bir türlü vuramazdım... İstediğim markalarda tek sıkıntı Ankarada görüp alacağım yer bulamadım .Bu anlamda Diana, Gamo ve weihrauch için bana dükkan tarif edebilirseniz makbule geçer.

    Bir de weihrauch da kutuda 5.5 mm namlu da çıkıyor deniyor doğru mudur? kutu açlış videolaında göremedim bilen varsa yanıtlarsa sevinirim

    Merhaba

    Yazlık evimize bir şekilde fare girmiş..2 haftalığına gittik gece ses gelince anladık. çok bildik bir ilaç firmasının kan sulandırarak iç kanama geçirten yemlerini aldık ama zaten etkisi 1 haftada çıkıyormuş neticede süre kalmadığından evi kapadık geldik ..bir kaç kez fare ile gece ışık açınca karşılaşmıştım ve aklıma hep 2000 li yıllarda kullandığım daisy 747 tabancam geldi olsa vurur indirirdim dedim ama onu da o yıllarda elden çıkarmıştım.. Piyasada havalı tekli kurmalı bir tabanca aradım ama bulamadım. İnternetten baktım en iyisi weihrauch hw45 gibi Gittiğimde hazırlıklı olmak adına ne tavsiye edersiniz? tabanca mı tüfek mi çünkü Youtube havalı tüfek ile fare av videoları var adamlar 50 tanesini 1 dk da vuruyor bizde o kadar yok şükür...zaten ben gidinceye kadar kapalı evde belki açlıktan ölmüş olurlar zaten ama özellikle bu forumdan sormak istedim hepsiburada yurtdışı kaynaktan satılan gece görüş dürbünleri tüfek dürbününe entegre edilebilir mi? veya ATN gibi konuya özel ürün satan yerler olarak bilgisi olan var mıdır? Ben Ankaradayım