hazar adlı kullanıcının mesajları

    Crosman 5,56 mm havalı tüfek

    İçinden pelet yada solid geçirdiğimde set yivlerde sıkıntı yok Sadece pas çıkıyor yağlı harbi den sonra bir kaç kez temizledikten sonra geçiyor sonrası beklemede tekrar paslaniyor.

    Tüfek co2 tüp ile mi çalışıyor acaba ? Kalitesiz tüp kullanıyor olabilirsiniz. Bir şekilde namlu içine su sızıyor pcp bir tüfekse tüp içinde su varsa çok tehlikeli olabilir dikkat edin.

    Arkadaşlar konu ile ilgili bilgi sahibi olanlara sormak istiyorum

    Yivli namlu içi paslaniyor epey uğraştım her türlü yöntemi denedim pası çıkardım ama bir müddet sonra harbi ve yağ ile temizledigimde atış yapmasam bile leş gibi açık kahverengi pas çıkıyor

    Namlu ucundan temizleyici (mesela fren balata spreyi gibi) sıkınca pas akıyor

    Ne yapmalıyım kalıcı Bir çözüm için

    Merhaba tüfeğinizin marka modeli nedir acaba? Büyük ihtimalle namlusu kalitesiz standart bir demirden yapılma! Kullanmanız tehlikeli bile olabilir.

    es selamü aleyküm kardeşler 2007 yılında mevzusu dönmüş sanıyorum bu konunun ama hem double up motor koruma yağı hemde würth silikon yağı ile pelletlerimizi yağlarsak sonuçlar ne olur çok merak ediyorum denemiş olan kardeşler görüşlerinizi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum

    Merhaba pelletleri yağlamak pelletin namludan çok daha hızlı çıkmasını sağlar ancak isabet kaybolur namlu çıkış hızı çok dengesiz olur ve tüfeğe contalara zarar verir. Gözden çıkartmadığınız bir tüfekte denemeyin. denerken mutlaka koruma gözlüğü kullanın.

    merhaba hatsan turcar airtact tüfeğim var 800 fps bu tüfeğin seveceği pelletler nedir fiyat performans ürünleri spoton pelletler gibi bilgisi olanlar varsa yardımcı olabilirmi :)

    Merhaba pelletleri deneyerek tüfeğin sevdiği pelleti kendiniz bulmanız gerekiyor her tüfek farklı pellet sever. Hatsan flash 18.13 denemenizi tavsiye ederim ağır pelletleri tercih etmeyin.

    Hocam buradaki millerde çok hafif bir boşluk var ama dürbünü takınca o boşluk daha fazla hissediliyor resmen elinize alırken bile dürbünün sallantıdan kaynaklı sesini duyabiliyorsunuz elinizle o sallantiyi hissedebiliyorsunuz.

    Hocam bu normal değil bende hatsan protector var hiç sallanmıyor.

    Vector Optics marka protectör dampa ayak aldım ama kızaklarda(millerde)Hafif bir boşluk var bu normal mi arkadaşlar.saticiyi aradım bu markanın bütün dampa ayakları bu şekilde oluyor boşluk olmazsa tutukluk yapar dedi hatta ordan aynı marka bikactane dampa ayağa baktı bunlarda aynı dedi.bende Hatsan protectör de bu boşluk yok dedim ama hiç tutukluk yapmıyor dedim her marka ayrı üretiyor dedi.Sizce bu boşluk daha çok sarsıntıya sebep olmaz mı arkadaslar kullanan varmı bu dampayi varsa tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.Bu bir kusursa dampayi iade edecegim.Tufegim Hatsan mod 125sniper vorteks

    Nasıl bir boşluk resmi var mı acaba ? Sallantı yapıyor mu?

    herkese merhaba kral puncher nish (5.5) hakkında bilgisi olan var mı acaba nasıl bir tüfek alınır mı? Teşekkürler. :) ;grin;

    25.3 solid vs 18.13 pellet

    Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Eline sağlık hocam bilgilendirici bir içerik benim için, teşekkür ederim.

    merhaba arkadaşlar kral n07 pikatini sallanıyordu civata yapistirici kullandım ancak o da dayanamadı yeni vida aldım ama iyice gitmiş vida yerleri başka ne yapılabilir kaynak vb nasıl pikatini ray sabitlenebilir? :(

    Hatsan Mod 135 QE Sniper Vortex ve Optima 3-12x44 AOE gelecek ama dampa ayağı da almak lazım Comet Protector ve Hatsan Protector arasında kaldım kullananlardan tavsiyeye ihtiyacım vardır bilgi verebilecek olan var mıdır? Aralarında 50 TL gibi bir fark var.

    Hatsan daha kaliteli gibi. magnum tipi tüfek için çok büyük bir dürbün tavsiye etmişsiniz maalesef.

    Mod 135QE Sniper ve Mod 125 Sniper ikisi de Vortex dürbünsüz halde az az kullanılmış temiz buldum ilk tüfek olacak deneyimim yok tercih ne olmalı yada başka tavsiyeniz var mıdır? Protector dampa ayak alsam dürbün ile beraber dürbün sıkıntı yaşar mı Comet ve Hatsanın ayaklarından hangisi alınmalıdır? Forumda genel arama yaptım okudum ama çok güncel bilgi yok deneyim edinmiş güncel bilgi verebilecek çıkar mı?

    Merhaba öncelikle iki tüfeğin de magnum tipi ağır tüfekler olduğunu söylemek istiyorum ben sizin yerinizde olsam tercihim kesinlikle mod 135 olurdu. Nedeni mod 125e göre daha isabetli olması ve dahili modaratörü olması. Dampa ayak konusuna gelirsek ben aktif olarak kullanıyorum gayet başarılı ancak dürbün seçiminiz 3.9.32 veya 4.32 olursa daha verimli olur büyük dürbünler çok fazla darbe emiyor! Dampa ayağı monte ederken civataları yalama yapmamaya özen gösterin ben zor buldum yeni civata :) aklınızda başka soru varsa lütfen yazın.

    herkese merhaba kafamda hatsanın iki farklı modeli var ancak sorularım var, acaba hatsan mod 95 vortex e çevrilebilir mi? ve odun kundağa yanak asansörü eklenebilir mi? Hatsan mod 88 e pikatini ray eklenebilir mi ve stoklarda yok galiba mod 88 iki modeli de çok sevdim cevap veren herkese teşekkür ederim :)

    Merhaba şimdilik istanbulda ikamet etmekteyim hafta sonu atışa gidenler olarak bir ekip var mı ya da WhatsApp grubu falan

    Telegram grubu var ama linkli bulamadım.