hazar adlı kullanıcının mesajları

    merhabalar en son üyeyim, stoeger rx20 suppressor ile aranızdayım, bu işe gönül verdik ama atış yapacak yer bulamıyorum malesef selamlar

    Merhaba hangi şehirdesiniz hocam.

    herkese merhaba 15 yıldır kullandığım gamo pt80 tabancamın hava kaçırma sorunu var oring resmen yok olmuş :) yedek parça bulamıyorum tavsiyeniz var mı acaba. Ve atış yaparken şarjörü tam dönmüyor pellet namluya hafif çarparak çıkıyor yeni şarjör aldım yağladım sorun düzelmedi.

    Bende aynı sorun yaşadım. Elimdeki N-07 gaz pistonlu tüfeğimi Kral Arms Konya fabrikasına gönderdim. Yalan gibi hiç düzetilmeden geri döndü. Aradım ve sordum. Dedilerki bakımlar yapıldı. Bir daha kontrol ettim arkasından 2-3 defa aradım gerçekten bakım yapıldı mı emin misiniz diye... Kutu içinde bir kağıtla birlikte gönderdim kağıtta3 kalem sorunlar açıkladım okudunuz mu dedim. Tüm bakımlar yapıldı dedi yapılmadan çıkış yapmabilmek gibi şansımız yok dedi. Bakım yapan arkadaş yanımda dedi sordum yaptım demiş. Ama gerçekten hiç bir şey yapılmadan bana geri göndermiş gibi hissettim. Zor kuruluyor sürtüyor çok beli ama normal dediler. Bilginiz olsun...

    Hocam artık kendi imkanlarımla temizliycem, zaten tüfeği aldım dürbün taktım pikatini sallanmaya başladı kral store ya yazdım bana yapıştırıcı önerdiler sorunu kendim yapıştırıcı alarak çözdüm sanki benim bir hatam varmış gibi diğer kullanıcılarda bu sorun olmadı yazdılar bana :) konu ucuz etin yahnisi konusu oldu ama isabeti ve gücü çok güzel uğraşmaya değer.

    herkese merhaba kral n07 gas piston namludan kırmalı tüfeğim kurarken çok fazla sürtünme ve zorlanma yapıyordu içini açıp üstten biraz temizledim detaylı değil. Sürtünme biraz daha rahatladı sürtünmeden kullanımdan kaynaklı demir tozu gibi parçalar var içinde pas sökücü sıksam temizlenir mi ne yapmam lazım. ;(

    Arkadaşlar ikinci tüfek olarak bende sıfır olarak dün Hatsan Mod 125 Sniper Vortex aldım Hatsan Store dan. Silah geldiğinde epey bir yağlı idi ..Bu normal mi?

    Hocam yağlı olması normal mekanik olmayan parçaları temiz bez ile silebilirsiniz namlu rodajlaması bitene kadar atış yapın namluya yağ sürmeden temizleyin isabeti ve gücü stabil olacaktır.

    Hocam sonuç ne oldu servisle görüştünüz mü?

    valla ilk olsun olmasın. Bence biraz paraya kıyıp adam gibi birsey alınmalı. Üst seviye olmazsa da en azında orta seviye bir ürün alınabilir. Hem solid hem de pelet atılacaksa. Kral marka bir ürün seçerdim. Kısa olacaksa Kral Breaker 5.5 çok güzel seçenek. Kral SuperJumbo 5.5 atış sayısı fazla ve güçlü ve isabetli. Çok güçlü olacaksa Bigmax x oda 6.35 tercih edilmeli.

    Hocam bu ara aldım aldım yoksa iki katına çıkacak fiyatlar 😂

    Başlangıç için 101 iyidir kolay doldurulur hafiftir.

    Hocam yeni konu açmak istemedim bir sorum var hatsan pcp pompası 200bar basıyor 250bar pcpyi 200e kadar basıp havasını alıp tekrar basarsak 200ü geçer mi yoksa boşa mı basarız, ve kral pompa 300 bar basınç diyor kral 250barı basabilir mi?

    ilk pcp tüfeğim hangisi olmalı tavsiyeniz var mı pompa ile dolum yapabileceğim atış sayısı fazla gerektiğinde solid atabilen isabetli birşey birazda uygun fiyatlı :)

    Meydan kamp koca internet satış sitesi yapmış havalı tüfek bölümüne giriyorsun 1 tane bile tüfek yok. Ne alaka anlayamıyorum ben. Kısaca benim dediğime geliyoruz galiba hiç bir yerde bu dediğim markalar yok.

    Hocam forumda avını bekleyen bir aslan gibi bekleyip satışa düşerse alırsınız bol bol satılıyor burda.

    Selamlar herkese konu doğru yerde mi açıkçası emin olamadım, istenirse taşınabilir. Epey bir zamandır dikkat ediyorum internet üzerinde Diana ve Weihrauch marka tüfekler hiç bir sitede bulunmuyor. Artık fiyatlı olduğundan getirmiyorlar mı acaba? Bu markaların satıldığı gerçek stok bilgili site var mıdır? Teşekkürler.

    Hocam hilal av ve forumda bulabilirsiniz.

    Tekrar merhabalar,

    evde hedef işini hallettim. Güzel birşey oldu baya. Testini de yaptım.

    Fakat tabanca evde baya bir ses çıkarıyor. 2 el boş 1 el dolu ateş ettim. Devam etmeyip bıraktım. Çünkü apartmanda duyulacak kadar çok ses çıkardı.

    Ev işi olmayacak gibi. Hesaplar tutmadı. Anlamadığım alparslan ve erhan abiler videosunda hiç öyle ses çıkarmıyor. Benimki evde bam bam inletiyor.

    Ayrıca 3 el ateş edilmiş co2 tüpünü çıkarırken o da bi patlama sesi çıkardı. Tüplerin tabanca üstünde durması iyi olmadığından tüpü harcamış oldum.

    Hocam tüpü bitirmeden çıkarmayın zarar verebilir çok fazla boş atış yapmayın co2 tüplü tabancalar çok fazla ses çıkarmaz insanları rahatsız etmez bende kullanıyorum evinizin içinde gözlük kullanarak atış yapın kimse rahatsız olmaz.

    Hocam sancaktepe aydos ormanı tarafında atış yapıyorum yolunuz düşerse herzaman beklerim, Geçmiş olsun.

    hocam arştırdım mod 125 de pelletin arkasına vazalin sürdüm 500 er sayfa 2 tane toplam 1000 sayfa kitabi delip duvara saplandı bukadar etki ediceğini bilseydim evin içinde denemezdim g3 piyade tüfeğine dönüştü kıytırık havalı tüfek :D. zararlı diyolar tüfek için doğrumu?

    Evet zararlı olabilir çünkü piston tüfek boşmuş gibi hızlı çarpıyor ve yivset zarar görebilir tüfeğin ömrünü %50 azaltabilir ama gücü epey artar.

    pelletlerin ucunu sürdüğünüz madde pelletin aerodinamiğini bozmuş ve savrulmasına neden olmuş olabilir birde hollow lar da deneyin bakalım nasıl olacak.

    HoLLoW

    Hollow point pelletlerde eminim süper olur ilerde detaylı bir video yapmayı düşünüyorum.