danny adlı kullanıcının mesajları

    Herkese merhabalar aranıza yeni katıldım ve sormak istediğim bir kaç soru var.

    Öncelikle forumda araştırma yaptım konuları okudum ancak bazı noktaların cevabını bulamadım.Ya da detaylı aramayı beceremedim.Lütfen mazur görün.


    1-200 barlık pcp tüfeğin tüpünü 200 bar kadar doldurduk diyelim.Bunu aracın arkasında bu şekilde saklamamın bir sakıncası var mı ? tüp patlar mı veya hasar alır mı ? Eğer zararı var ise kaç barda saklamak makul olur.

    2-Scuba tüp taşımak istemiyorsak alabileceğimiz en kaliteli pompa nedir ?tüfeğin altındaki tüpü nemden ve partiküllerden tamamen koruyabileceğimiz kaliteli filtreye sahip bir pompa mevcut mudur ?

    3-Diyelim ki her halükarda nem ve bazı partiküller tüpün içine girdi diyelim.Korozyonu önlemek için ayda bir o tüpün içindeki havayı tamamen boşaltmak ve temizlemek yağlamak olduğu söyleniyor.Bu işi kişisel olarak yapabilir miyiz ? Yani başımıza bir iş gelir mi ? Ve o tüpü tamamen boşaltmak için tetiği sürekli çekmemiz yeterli mi ? bu profesyonel bir iş ise ankarada kime danışabiliriz.

    4-Tüm bu dertlerden kurtulmak için korozyona uğramayan,pompa ile bassak bile namluda ve tüfeğin tüpüne zarar vermeyeceğinin garantisi olan bir tüfek markası var mı ?

    İzninizle daha sonra PCP hakkındaki sorularımı bu konu altından devam ettireceğim.Şimdiden teşekkür ederim.