Yer neresi duruyormu irtibat nosu alabilirmiyim
yasinucar tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bende xs çok düşündüm ama 12 bin civarı fiyat niksan tacto sb kral auto aldım yerine
-
Xs bulmak zor breaker olsaydı bende vardı çantada taşıyabilecek bi tufanca arıyorum
-
bunlarda benimkiler
-
Örnek mah.
Yakınız selehattin eyyübi
-
Esenyurt da ben varim Kucukçekmece de 1 arkadaşımız var. İstanbul telegram grup linkini ekliyorum orda kendinizi tanitabilirsiniz.
Benim tekegramım yokki esenyurdun neresindensin ustam
-
istanbul esenyurt bölgesi ve yakın çevreden olan arkadaşlar varmı tanışıp sohbet hafta sonları buluşup görüşmek için
-
-
0543 929 59 15 whatsaptan konuşalım istersen sormak istediğim birçok şey var
-
5.5 te neden yaylı peki
-
genelde 5.5 piyasada çok fazla gerçi kararı verebilsem pelletleri kendimde dökebilirim çalıştığım fabrikada kalıp yaparız iyi kötü sonrası deneye yanıla en randımanlı pelleti belirleyip o şekilde dökümyaparız.
-
4.5 te çok uçuyor diyorlar ben köyde fare vurucam istanbuldada yeğenleri oyalamak için düşünüyom onlarla vakit geçirmeye 5.5 düşünüyorum
-
vortexler sıkıntı sanırsam öneriniz yaylımıdır mod 25 için
-
Hatsan Mod 25 SuperTact 5.5 almayı düşünüyorum vortexlimi yaylımı köyde haşere vurmak eğlence maksatlı tahribatı ve menzili nedir modiratörlümü düzmü sizce kullanıcı yorumlarını bekliyorum