XBLACK_PANTHERX tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Öyle demeseydin gercekten çok temiz bir tüfek.

Temiz olduğuna şüphem yok,sıkıntı fx in sürekli yeni bir model çıkarması ve bu modellerin ülkemizde rahatlıkla temin edilebilmesi.Eskiden gladiator gibi modeller vardı ,zor bulunuyordu,adam akıllı distiribütör yoktu ,ahı gitmiş vahı kalmış tüfekler bile para ediyordu ,şimde neredeyse tüm modeller elimizin altında.Bundan dolayı da üstüne biraz daha koyup 0 tüfek almak ya da 2. El alınacaksa da daha güncel serilerden almak bir çok insana daha cazip geliyor.

Göndereceğiniz Bir video linki var mıdır acaba

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Burada tbt kit kurulumu yapıyor,aşamaları takip edip elinizdeki yayı (16j) takabilirsiniz.

Rossi Curcuit judge 36 , bunun üstüne toplu 36 cal yok, yerliler var ama hep dert

Geçenlerde aradım bulamadım stoklarda kalmamış .Gittim sırf zevkine denemek için khan arms 36 cal. Slug namlu pompalı aldım .Aşırı zevkli br tüfek tavsiye ederim ,özellikle bronz olanı çok şık gözede hitap ediyor :)

Güçlendirme kiti takılmış 68 kalibre Umarex HDS 68 CO2 kesik namlu çifte. Çelik çekirdekli kauçuk bilye öldürmez, acıdan bayıltır ya da bağırta bağırta kaçırtır.Ruhsat falan da istemiyor.

Benimde güçlendirme kiti uyguladığım hdp50 tabancam var 20joule ,özellikle gece yürüyüşlerde köpek sürülerinden ve kafası 1 milyon olmuş zombilerden korunmak için kullanıyorum :)

Merhaba değerli form üyeleri HW98 ime takacağım iki dürbün arasında kaldım sizce isabet, netlik ve sağlamlık anlamında beni tatmin etmesi için,

-Victoptics S4 6-24x50 SFP PARALAKS TEKERLI Tüfek Dürbünü OPSL17

-Vector Optic Orion Max 4-16x44 SFP Tüfek Düebünü

Fiyat olarak yaklaşık 5-7 k bandında baktığım için bu ikisi arasında kaldım.

Alternatiflere de açığım yardımlarınızı bekliyorum

Teşekkür ederim

2.el hawke bakmanızı öneririm

2007 yılından bu yana bu forumda onca tabanca-tüfek alıp sattım ama satıp pişman olduğum iki şey:

1) Hw97k 4.5 Tüfeğim

2) Dm 60 Dampa Ayağım

Bu arada yazın Almanya ve Hollandaya gezmeye gideceğim, o zaman bulurum diye ümit ediyorum.

Bulmak önemli değil ,bireysel ithalat masraflarından ötürü yurt dışında 750usd ise size 1500-2000usd arası bir rakama patlar,ithalat prosedürlerinin zorluğu da cabası.

Sayın Hakan beycim ,zati şahanelerinizle bir münazara yapmayı çok istesemde işi gücü olan bir insan olarak değerli olan vaktimi size ayıramayacağımdan ötürü üzüntümü kelimelerle ifade etmeye çalışsam da kifayet etmemektedir.Sizi kendi doğrularınız ve inançlarınızla başbaşa bırakmaktan ne kadar çok üzüntü duysamda bunun bir zorunluluk olduğunun bilincine vardığımdan mütevellit konunuz ve şahsınızla muhattap olmamanın en doğru karar olacağına karar vermiş bulunmaktayım,bir daha görüşmemek dileğiyle esen kalın :)

Bizim insanımızın en büyük sıkıntısı okumayı sevmemesi ,he bazen okuyup anlamayanlarda oluyor onları tenzih ederim neyse kısa keseyim Aydın havası olsun :) ,sizin elinizde bir monolog var ve konusu forumda 100 milyon kere tartışılmış ve cevaplanmış iken genede yardımcı olmak adına tecrübe etmiş bir kaç kişi size doğru ürün budur diye telkinde bulunuyor ,siz hala neden şu böyle bu böyle diye cevap verip monoloğunuzu dialoğa çevirmek istiyorsunuz ama insanlar aynı sorulara cevap vermekten bıkmış.. ki aynı konuların forumda açılmasından dolayı oluşan konu kirliliğinden bahsetmiyorum bile neyse...yerlide en iyisi dominator 200w ,bulalirsen lw sini alacaksın bulamadın mı normalide olur yoksa yerliden uzak duracaksın Weihrauch -diana ekseninden şaşmayacaksın.

Daystate de ağır lakin çok iyi bir tüfek. Keza Hercules 666 altı+ kilo ama destekli atışlarda hiç fena değil. Şarjör, kurmalı havalılarda Gamo'nun getirdiği bir yenilik ve daha önce kimsenin şikayet ettiğini duymamıştım.

Pcp ile yaylı ya da gaz pistonu bir tüfeği karşılaştırmak mantıklı değil ve ayrıca gördüğüm kadarıyla siz zaten kafanızda bir ürünü netleştirmiş ve kendi almak istediğiniz ürün hakkında olumlu birşeyler duymak istiyorsunuz.Bence siz o ürünü alın,ne demek istediğimizi 1. Elden tecrübe eder sonra ya hobiden soğur ya da biraz zaman ve para kaybıyla doğru tercihi yapmayı öğrenmiş olursunuz.

İlk baktığım Dominator'dı. Aklımı Torpedo lehine çelen neydi hatırlamıyorum lakin tekrar baktığımda Dominator'ın piyasada bulunmadığını gördüm. Bu arda Hydra modelini de sevdim fakat Hatsan'la temas geçtiğimde "şimdi yok, ne zaman üretilir, üretilir mi üretilmez mi bir şey söyleyemiyoruz" dediler.

Dominator hilalav da var

Satıcıyı bilirsem ondan alışveriş yapmam mesela. Piyasa da çöp satan çok. İsmi karalanmasin diye sesini çıkaran da pek nadir, o yüzden bilmek benim için önemli. Para kazanmak bu kadar kolay olmamalı,lakin biz parayı kolay kazanmiyoruz. Ayrıca fotodaki pelete bakacak olursak yapan arkadaş ağzında çiğneyerek yapmış galiba bunu.

SIkinti saticilarda degil ureticide, arkadasimiz o yuzden saticinin ismini paylasmak istememis ki bu cok dogal,ureticiye gelirsek suan ki pellet piyasasi goz onune alindiginda ne kadar ekmek o kadar kofte hesabiyla uretim yapmis gibi duruyor :)

spoton, atef ,ince mehmet, cart curt gibi yerli pelletlerin tamamindan uzak durmak lazim .Ucuz etin yahnisi yenmiyor malesef.