brus77 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

    Selam arkadaşlar. Aranızda yeniyim ve Hatsan Airmax Quattro SAS 5,5 mm tüfek sahibiyim. Sormak istediğim bir kaç konu var. Görüşlerinizi bekliyrum.

    1- Yaylı-kurmalı tüfekler ateşlendiklerinde çıkardıkları sesin fazlasını namludan mı mekanizmadan mı üretirler. (Moderatör kullanımı ile ses ne kadar azalır)

    2-Bu tüfeğe kompansatör yaptırıyorum. İsabetliliğe etkisi ne düzeyde olur? Şu an rüzgarsız havada 40-50 metreden 30 cm çapında bir daireyi vurabiliyorum. ama nokta atışları yapamıyorum. Kompansatör bu durumu düzeltir mi?