oldum olası hiç sevmem jsb peletleri, 10 a yakın havalı tüfekle defalarca denedim, çıkış hızları muadillerine göre herzaman düşük, isabeti gamo peletler kadar bile değil, peletler hamur gibi yumuşacık yamur yumul oluyor, vurduğu yerde tahribat bile yok doğru dürüst.
hadi dedim 1-2-3 değişik tüfekler kullandığımdandır dedim değilmiş, jsb peletler iğrenç birde okadar para istiyorlar yüklü miktarda almıştım ilk alışımda elimdekileri ya hediye ettim. açılmamış kutularıda sattım. kutusu 5 lira dahi etmeyecek marka, tek bir modelini değil farklı çapta birkaç modelini denedim hepsinde sonuç hüsran oldu.
zaten elinize alınca farkediyorsunuz kutudan çıkarıp yüklemek için aldıgınızda elinizde eziliveriyor kagıt gibi, kutuları ayrı bir alem, insan kutu kapağına paso koyar, kaç kere taşırken kutular açıldı yerlere saçıldı peletler.
şu an Diana mod 54 ümde dahi gamo pelet kullanıyorum gerek çıkış hızı, gerek tahribatı, gerek isabeti jsb lere göre çok üstün, inanmayan varsa atışa gitmek için buluştugumuzda video çekip göstericem, kimse kusura bakmasında jsb ler gerçekten rezalet 5 kuruş vermem