brus77 adlı kullanıcının mesajları

    Öncelikle ULTRA demek, daha güçlü demek. Bu extra güç, uzun namlu ve +1 pompa ile sağlanmış.


    Light - max 3 pompa, Ultra - max 4 pompa yapılarak kullanılabiliyor.


    O ucundaki parça, Light modeline göre uzun olan namlunun devamı. Gövde dışanda kalan namlunun, üzerine daha estetik görünmesi için kertikli bir parça geçirilmiş ve çıkarılabiliyor.


    Webley Alecto = Hp-01 (imalat Zoraki)


    Ben Meydan avdan aldım.

    hepinize teşekkürler. AnkaraTeam'e birde airwolf gelirse onunda denemelerini grupmanlarını yaparız inşallah.


    Biraz elektroniği ile oynadım, bu arada evde biraz atış yaptım (10m), düşündüğüm gibi FT pozisyonu için güzel kundak. Evde kimse yokken atış yapılabilecek kadar sessiz ;şrofls;.;kihhik, başkası varsa atmamak lazım. Şaka bir yana açık havada oldukça sessiz bir silah sanırım.


    Bu arada Youtube'da Ted's Holdover'daki videoda airwolfa olduğu gibi silahı sallayınca lıkır-lıkır bir ses geliyor. Sanırım silahın bataryası oynuyor kundağın içinde.
    Silah elektronik olduğundan boltu kurmasanızda her tetiğe basışınızda atış yapıyor, bu konuya dikkat etmek lazım . Ama bu nedenle Fx şarjörü uydurulsa semi oto olur8og;$i


    Erdem abi, şarjörle olacak iş gibi görünmüyor. Ama Revoya bu tüfekteki regülatör, çekiç ve tetik mekanizması eklenip bir de ahşap kundak uydurulsa daha mı şahane olur? :)

    ilgilenip cevap yazanlara tesekkür ederim. ben azönce 5.5mm ultra modelını sıparıs ettım yatagundanda pallet sıparıs verdım tahmınıme göre 5.5 daha ısabetlı olacaktır 175 mt.sn iyidir bir tabanca için. iyiaksamlar.


    Emin ol sen bile isabete ve tahribata şaşıracak ve verdiğin 5,5 mm kararı ile gururlanacaksın. :) gülegüle kullan.


    Erdem abi, Zoraki Fan klüp isteriz :) Bence sende bir tane almalısın.

    tavsiye için teşekkürler ama şarjörü iyice kullanılmaz hale getirmeyelim tesviye edelim derken ???


    Matkap ucunu matkapla çevirmeyeceksin. 1 Elinle şarjörü tutup, diğer elinle matkap ucunu şarjör deliklerinde hareket ettireceksin. Böylece kontrol sende olacak ve şarjörü mahvetmeyeceksin.
    Eski AT44 ümü bakım için fabrikaya gönderdiğimde, yanında extra 1 şarjörle gelmişti. Gelen yeni şarjör diğerlerinden daha boldu ve isabet daha iyiydi. Bende diğerlerini tesviye etmiştim.
    Saygılar.

    Pelletler namluya zarar varmez. Senin sorunun şarjörünün problemli olması. 5 lik matkap ucuyla şarjör deliklerini orantılı olarak tesviye edersen sorunun çözüülür.

    Bu Rusların da içinden çıkmadığı bir tüfek yok, adamlar hastalık derecesinde atıcılar..


    Adamların elini attıkları her işteki temel maksatları, sonucu en iyi şekilde yakalamak. Ama bazen öyle karmaşık ve tehlikeli yapıyorlar ki bunu, kendi canlarından oluyorlar. ama bazende ömürlük tasarımları oluyor. AK47 gibi. Bide mesela, uzay çalışmaları başladığında, Amerikalılar uzayda yazacak tükenmez kalem için ar-ge çalışmaları yapıp para harcarken, Ruslar uzayda kurşun kalem ile yazıyormuş.

    Düzeltme; AA 10.3 grain pellet ile hız 770fps civarıdır.


    Vallahi ne düzltirseniz düzltinde, benim gördüğüm yaylı grupmanlarının ya 1 yada 2. en güzel grupmanı. Canı gönülden kutluyorum. Atıcılığın mükemmel.

    Onlar pompanın yedek o-ringleri. Pompalama sırasında hava kaçağının yerini bulmalısın. ama çok bariz bir hava kaçağı yoksa, manometre yinede azcık bile olsa kıpırdamalıdır. bağlantılarını kontrol etmelisin. Teflon sardıysan o teflonları çıkar ve sıkarken konik parçaların birbirine oturduğuna emin ol.

    Selamlar. pompanın tahliye vanasının tamamen doğru yöne sıkılı olduğuna eminseniz ve pompalama sırasında hiç bir yerden hava kaçağı olmuyorsa, pompanın içinde hiç o-ring yoktur :) Espri bir yana pompan arızalı olabilir.