rocky_85 adlı kullanıcının mesajları

    Mod 54 için kullanacağım inşallah. Bu tüfekte atıcı hiç tepme hissetmiyor ama tüfek üzerindeki dürbün silah mekanizması yüzünden çok sarsılıyor. O yüzden iyi bir dampa ayak bulmak istiyorum.


    Aslında diananın bullseye modeli aklımdaydı 25mm bulamadım hep 30mm kalmış ellerinde. Comet ve hatsan protektor pek güven vermez diye düşünmedim ama olmadı bu ikisinden birisinide alabilirim.


    Aklımdaki diğer soruda genelde tüfeklerde dm60 veya yatagun dampa tarzı ayaklar kullanılması. Dm60 ve yatagun daha sağlam duruyor sanki. Özellikle hatsan protektorda mekanizmadaki millerde boşluk olma durumu oluyormuş birazda protektor ve bullseye tarzı ayaklardaki çekincemde bu.

    Öncelikle merhabalar. Çok aradım ama ne yazık ki dm60 veya yatagun dampa ayak bulamamaktayım. Yatagunun sıfırı zaten yok ikinci elinide bulamıyorum. Aramadığım av bayi kalmadı hiçbirinde yok. Stokta olan tek ürün hatsan protektor. Hatsanıda ben almak istemiyorum.


    Bazı av bayileri 30mm çaplı dampa ayak olduğunu söylemişlerdi. Acaba genelde standart 25mm boğaz çapına sahip bir dürbünü 30mm lik dampa ayağa bağlama şansım var mıdır?


    Hem kendi sitemizde hem de google da aradım ama cevap bulamadım.

    Aramıza hoşgeldin. Gene tek saçmaya devam mı ? Yoksa PCP ye mi yöneleceksiniz.

    PCP olan modelleri hiç düşünmüyorum vala 2 oğlum var inşallah onlarında değerini bilebileceği uzun yıllar kullanabileceğimiz bir tek saçma :) arayışı içerisindeyim. Youtube da hatsan ile ilgili çok video var çoğuda yabancı kullanıcı videosu ama anladığım kadarıyla Türkiyede satılanlarla yurtdışına gönderilenlerin kalitesi aynı değil galiba. Sizinde değerli görüşlerinizle Hatsan markası en son düşüneceğim marka olacak galiba

    Yaşım 38 ve Adapazarında ikamet ediyorum. Yıllar önce Hatsan ve Huğlu marka havalı tüfeklerim oldu hatta memleketim Tarsusta köyde bu tüfeklere tek saçma derdik ozamanlar :) Huğulu halen durur. Hatsan beni çok üzerdi stabilite denen olay yoktu ama yeni bir tüfek almayı planlıyorum ve Hatsanın modelleride aklımda. Hatsanın kendisini bukadar geliştirmesi çok hoşuma gitti. Yaklaşık 2 haftadır bu forumdayım ve sayenizde çok şey öğrendim inşallah öğrenemeye devam edeceğim :)