Tunahan Yorulmaz tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Gündem yaratılıyor herkes paylaştıkça, şimdi siz paylaştınız, yarın öteki bir gü diğeri, sonra kısıtlamaların gelmesinolasi bir hal alacak. Bırakın bu konulari paylaşmayı yayılmasın ,3 5 dengesiz insanlar yüzüne hobi ne hale gelecek
Suçlu biziz yani
-
Galerideki resimleri nasıl silebilirim
-
Böyle paylaşımlar arttıkça, sıkıntıya daha çok gireceğini düşünüyorum.
Nasıl yani
-
Merhabalar. Senelerdir ulaşmaya çalışıyordum ama yakın zamanda temin edebildim. (.625) Kalibre bir blowgun temin ettim. Forum içerisinde kullanan var ise görüşlerini ve tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. Merak edenler de sorularını sorabilir. Videoda Tim Wells adındaki avcının bununla ayı avlayarak rekor kırdığı söyleniyor. Nefes gücü ile büyük hayvan avlamak kullanmama rağmen hala mantığıma sığmıyor doğrusu. İyi forumlar.
[Resim Engellendi: https://borrasoutdoor.com/cdn/shop/produ…pg?v=1737908417]
Size her şey dahil toplam maliyeti ne kadar oldu ?
Bu arada tim wellsin kullandığı dart modifiyeli. Nasıl yani diyorsan dartın jilet ağzını fabrikasyon bilemenin yanında polisaj kağıdı ile olabilecek en keskin haline getiriyor. Dartın arkasındaki konik eteği ise kolay bir şekilde darttan ayrılacak şekilde ayarlıyor bu sayede dart hayvana girdiği zaman dartın arkasındaki konik etek düşüyor ve dart hayvanın vücudunda yol almaya devam ediyor. Son olarak bi videosunda kobra zehri ile ilgili bir şeyden bahsetmişti şuan tam hatırlamıyorum ama kobra zehri kullanmakta çok işe yarıyor bunların hepsi ve Tim wellsin hayvan anatomisi bilgisi, Blow gun ile isabetli atış yapma becerileri birleşince böyle şeyler başarılabiliyor.
-
Sağ diz kapağından mod 125 ile vurulmuş. Havalı silahlar ile saldırı olayları devam ederse bu hobinin geleceği sıkıntıya girer gibi. Siz ne düşünüyorsunuz ?
-
Daha Çok Göster
Merhaba Hobi Severler. size kısa ve öz anlatım video yükledim umarım herkes video memnun kalır.
Zipli ve albüm olarak resim yükleme galeri anlatım.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Arkadaşlar Bazı yapamayan arkadaşlar olmuş kısa bir ekleme yapayım dedim.
http://www.screencast.com/t/84MID8W7
lütfen izleyin.
Galerideki resimleri nasıl silebilirim
-
-
Hiç kullanılmamış sıfır poşetinde, uzunluk ve ağırlık bakımından Hw'nin altın oranı namludan kırma modeli Hw 50 S
Pazarlıksız : 550 €
İrtibat : 0538 396 31 01
Siz nerden aldınız ?
-
Selamlar arkadaşlar, Gamo Hunter 440 4.5 mm almıştım yıllar önce, atış sonrası namlu kilit mekanizmasında dağılma gördüm. Resimlerde var. Başta teknik servisi İdeal av olmak üzere irtibata geçmediğim yer kalmadı. Antalya'daki tamircilere gittim kimse yapamadı. Gamo'nun ABD ve İspanya'daki sitelerine bile yazdım ancak sonuç alamadım. İnternet sitelerinde İkinci el satan varmı diye baktım onu da bulamadım. Tavsiyeleriniz varsa alabilirim. Saygılarımla..
ikinci elini satıyorum
-
yayı kırılmıştır değiştireceksin. Adana İdealav teknik servis hizmeti veriyor. Yay bulamazsan bir ustaya hatsan yayına uygun ölçüde keserek taktırabilirsiz. Hatta tüfek daha da güçlü olur.
Yayı kırık değil büyük ihtimalle namluyu kurarken herzamanki aynı ses kurulma sesi atış yaparkende olağan üstü bir ses gelmedi
-
13 yaşındaki gamo tüfeğimin son zamanlarda performansı iyce düşmüştü bi akşam atış yaptım 20-25 atış sonra tüfeği bi kenara kaldırdım sabah kurmaya çalıştım tüfek kurulmuyor yayı tutmuyor ne yapabilirim
-
38 adet var hangisini yazayım

Vay be 🥲
-
Gamo hunter 440
-