is_hak tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

    481016-scaled

    982634-scaled

    846450-scaled

    161725-scaled

    Huğlu effecto px5 pro set satılık
    Sıfır set fiyatı 31650 TL tutuyor
    23000 e bırakırım
    Dürbün victooptic S4 6-24x50 ffp
    Özel px5 pro çanta
    Metal bipod
    4 adet şarjör
    Pompa
    +1 kutu jsb pelet 18 grn
    Çok temiz çok isabetli fazla kullanılmamış bakımlı bir tüfektir hiç bir sıkıntısı yoktur. dosta gider Ankara'da elden teslim edilecek denenip
    Fiyatta pazarlık olur acil satılıktır
    Ahşabın rengi çok güzel özellikle ceviz kundak

    05355524423 numaram

    merhaba bende px5 ile ilk aldığımda çok fazla problem yaşadım hava kaçağı namlu yamukluğu vs. ama huğlu arkasında duruyor biraz uzun sürse de her türlü çözüyorlar. kırma kolu sert biraz bende de alışırsın isabeti çok iyi. ben pompa kullanıyorum tek dolumda 50 ve üzeri atıyor. Bu tüfekleri zaten yivli kullanıcıya antreman tüfeği olsun düşüncesiyle ürettiler. isabeti penatrasyonu çok iyi. malzeme kalitesi ithal tüfeklerle yarışır. ben çok severek kullanıyorum kullanmadığımda açıp seyrediyorum çok şık tüfek bence. hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

    Harici İçerik youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Harici İçerik youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Neden öyle dediniz?

    Huğlu Effecto Zeon diye bir tane de var. Tüp hcmi yüksekmiş ama acayip yakışıklı. Fiyatı yüksek gibi ama kalitesi nasıldır acaba bilginiz var mı? Huğlu PCP konusunda nasıl bir firma? Arkasında duruyor mu Hatsan ve kral gibi?

    merhaba bende huğlu effecto px5 almıştım tüfeği yeni almıştım fakat bayide beklediği için tüfek eski üretimdi. hava kaçırma vs problemleri oldu huğlu hepsini düzeltti tüpü yenisiyle değiştirdi. kargoda yırtılan kutusuna kadar yenisiyle değişti. Huğlu malının arkasında duruyor. Zeon için konuşamam ama px5 malzeme kalitesi olarak çok iyi. isabetli de bir tüfek.

    Çok şükür sonunda kavuştuk. Tüfeğimi ankara da bayiden aldım fakat yıllardır bayide beklediğinden olacak veya kronik hava kaçağı problemi vardı. Tüp de çok eski tarihliydi 2018 üretimi. Fabrikaya yolladım fabrika gerçekten ilgili bu konuda huğlu dan memnun kaldım. sonuç olarak tüpü ve manometreyi yenisiyle değiştirdiler 2023 üretimi sorun çözüldü. fakat gönderirken aras kargoyla yolladılar ve satın aldığım bayiye göndermişler aradılar beni gelin alın diye gittim baktım anam kutu paramparça nerdeyse neyse tüfeğe baktım herhangi bir sorun görünmüyordu dedim heralde fabrikada yıpranmıştır. ertesi gün deneme atışı yapacaktım. atıyorum atıyorum pellet yok daha önce dürbünsüz bile atsam hedefin sağında solunda çıkardı. Dedim dürbünü yanlış taktım heralde tekrar söküp takayım o sırada namlunun yamulduğunu farkettim sağa doğru epey bi yamulmuş. fabrikayla tekrar görüştüm tekrar gönderin tutanak tutulacak dediler. bi daha yolladım tüfeği. 1-2 hafta da öyle kaldı namluyu yenisiyle değiştirip testler yaptılar kutunun da yenisiyle yollamışlar geçen gün geldi iki gözümün çiçeği . inşallah artık problem yaşamam. Paramla rezil oldum ama tüfeği ilk başta çok beğendim gerçekten malzeme kalitesi çok iyi. sorun çıkınca iade etmeye çalıştım başka bi px5 alırım dedim bayi yokuşa sürdü. sonuç olarak eski tüfek alıp yenilemiş olduk

    Merhaba herkese Hepsiburada yurtdışından biraz riske girerek pompa sipariş verdim . ürün görselinden kral ın sattığı pcp pompaya çok benziyordu ve 310 bar yazıyordu satıcı hiç bir soruma cevap vermedi yinede sipariş verdim 1250 tl gibi bir fiyat ödedim bunun dışında herhangi bir vergi veya kargo ödemedim. 2- 3 hafta sonra pompa geldi montajını yaptım fakat quick connect bağlantısına tüfeğimin(effecto px5 pro) dolum ucu olmuyordu. Yine burdan tanıştığım Hasan Bulucu(çok teşekkür ederim bilgiler için) dan aldığım bilgilerle bir rekorcuda kaynak yaptırdım ve sonuç mükemmel oldu. pompa çok kolay basıyor 200 bardan sonra yoruyor biraz. Ama üzülerek söylüyorum satıcı ürünü satışa kapatmış malesef.

    Merhaba aklıma takılan bir soru daha önce konu açıldı mı göremedim. Ffp dürbünde nasıl mesafe tahmin ediliyor.hedefin Mildotların kapladığı alana göre yapılıyor sanırım ama zoom yapınca sfp de değişiyor ffp de değişmiyor mildotlar.

    Merhaba,standart.Atış sayısı etkileneceği ve scubaya bağlı atış sevmediğim için modifiyeye gerek duymuyorum ve amacım için oldukça yeterli.Regülatör 120 bar hali ile fabrika ayarına dokunmadan sadece orjinal yay ve çekiç takılı halde tansiyon ayarı ile 24 grain/820 fps olarak kullanıyorum chrony değerleri oldukça inatçı ve güvenilir.Biraz maharet tecrübe lazım doğrusu...50-55 fpe dolaylarına yine fabrika tarafından üretilmiş güçlü yay ve ağır gramaj çekici ile regülatörsüz olarak rahatça çıkmak mümkün ki regülatörlü olarakta basit modlamalarla yakın değerlere çıkmakta mümkün biraz vakit geçirmek gerek..Tüfeğin asıl yapısına gelince künt yapıda bir tüfek ve lamine sport ile dahada pekişiyor..Ayrıca standart ceviz modellerinin görüntü olarak pek bir albenisi yok lamine karşısında lakin kişiden kişiyede değişir bu zevk,ceviz olanınıda kullanıyorum yedek olarak.Pcp ile gerek mekanik gerek kozmetik anlamda haşır neşir olan çoğu kişinin bu ürünün sahip olduğu niteliği ve sunduğu hizmeti f/p bağlamında değerlendirmekten uzak yada yeterince bilgi sahibi olamamak,inceleyememek gibi bir ıskadan sonra realiteden uzak yerli komplekslerine,kulaktan dolma bilgi ve tabularına yenilmediği sürece reddemeyeceği bir potansiyel ve düzgün ürün..Dediğim gibi biraz maharetli olmak gerek..Zevke uygun doğru aksesuar ve eklentilerle oldukça keyif verici hale getirilebilir..

    Effecto px5 ile tecrübelerinizi paylaştığınız bol fotoğraf ve videolu yeni bir başlık açmanızı dilerim. Benimde yeni sahip olduğum fakat atış yapmaya fırsat bulamadan fabrikaya yolladığım px5 ceviz kundak tüfeğim geldiğinde aynı başlıkta paylaşım yapabilirim. Bir çok çeşitli pellet satın aldım bunun için.