emenyasin adlı kullanıcının mesajları

    Benim tüfeğin namlusunda sıkıntı vardı sıfırlanmıyordu 2 adet sıfır ayakla 2 adet sıfır dürbünle denedim klikler sona dayansada sol alt vuruyordu aradım servisi gönderin dediler gönderdim namluyu değiştirip gönderdiler çok ilgili çok anlayışlılar hüseyin bey var serviste adamı mesai saati dışında arasan yine cevap verip ilgileniyo çok sağolsun,arkadaşlar yanlış anlamayın reklam gibi olmasın yazdığım,memnun kaldığım için yazdım kargo parasıda ödemedim 4 günde tüfeğim elime ulaştı

    Dediğiniz firma niksan mı?

    Arkadaslar konu disi ama bir sey sormak istiyorum , forumda konu actim ama cevap yazan olmadi .6.8 lt 300bar scuba dolumu ne kadar tutuyor bilgisi olan varmi acaba ?

    Yakınında dolum yapan yer varsa telefonla ara istersen. Eğer internette yer bulamazsan yangın tüpü bakım, dolum yapan yerlerde olma ihtimali olabilir. Arayıp sorabilirsin yapıyor musunuz diye.

    Rica ederim. Toprağa saplanarak herhangi bir canlıya zarar vermemesi yönünden iyi olur. Malesef toprak ve su içinde zararlı bir madde ama yapacak birşey yok.

    Piyasada kurşun olmayan pelletler bulmak mümkün müdür?

    Bir zamanlar poligon vardı, malesef kapandı. Meskun mahal kapsamı dışında kalan, atış hattını net görebildiğiniz ve hattın arkası pelletin saplanabileceği şekilde dolu olan yerleri kullanabilirsiniz. Aydos ormanında olması lazım güzel yerlerin.

    Teşekkür ediyorum. Atış için gerekli yeri de güzel tanımlamışsınız. Saplanması sanırım hem etrafa sekmeme hem kurşun maddesinin zehirli bir madde olmasından gerekli.

    Merhaba,

    Aydos Ormanı yada Kartal/Yakacık civarında atış için gidebileceğiniz bir yerler var mı? Eğer poligon ise fiyatları çok yüksek midir?


    Sanki açık atış alanı var diye duymuştum ama bulamadım haritada. :?:

    Selamünaleyküm arkadaşlar Son aldığım Hatsan flash bellekler Rezalet çıktı �nanır mısınız her pellet Eteğinde kalıptan dökme çapaklar var oturup hepsini tek tek temizledim yani Hatsan gibi filme böyle bir Üretim yapmak Ya bakışmıyor tabii ki. Bir paket pelletten bir avuç çapak çıktı 20230726_010431.jpg

    20230726_010443.jpg

    20230726_010923.jpg

    Aleykümselam. Pelletin iç kısmında(boşluk) kalan bu tarz çapaklar da etkiliyor mu gidişini acaba?

    Istanbul Kartal-Pendik civarındayım. Atış için nereler uygundur dersiniz? Aydos'da atış için gidilen bir yer var mı?

    Hatsan Flashpup memnun kalamayabilirsin. Kral Puncher Breaker e bak

    Neden öyle dediniz?


    Huğlu Effecto Zeon diye bir tane de var. Tüp hcmi yüksekmiş ama acayip yakışıklı. Fiyatı yüksek gibi ama kalitesi nasıldır acaba bilginiz var mı? Huğlu PCP konusunda nasıl bir firma? Arkasında duruyor mu Hatsan ve kral gibi?

    Merhaba, siteye yeni üye oldum. Birkaç gündür pcp silah alsam mı diye düşünüyorum.


    Hatsan Flashpup ve Jet 2 kısa olmaları ve küçük tüp hacimleri(RG flashpup hariç) sebebi ile oldukça iyi duruyorlar. Scuba tüp düşünmediği den ve 50-55 kilo arası bir birey olduğumdan doldurması çok zor olmayan bir şey alayım diyorum.


    Lakin flashpup bulamadım internette. Cihan av'da gözüküyor ama WhatsApp mesajıma cevap gelmedi. Başka bir bayide de gözüküyordu ama yok dediler.


    Siz ne önerirsiniz silah olarak yada elinde satılık flashpup olan var mı? :)

    Hoşgeldiniz. Biz Pcp hobicilerinin ortak derdine değinmişsiniz. Açıkçası eskiden pompalar ile tüpler arasındaki fiyat farkı çok barizdi. Bende uzun zaman sonra yeniden hobiye dönüş yaptığımda gördüm ki günümüzde o fiyat farkı bir hayli azalmış. Yani muhafaza etme ve doldurma konusunda sorun yoksa, scuba tüp almak mantıklı görünüyor. Ama dolum maliyeti de ister istemez düşünülmesi gereken bir ayrıntı.

    Sırf pompa ile kolay dolum yapabilmek adına Hatsan jet2 aldım, o derece yani.hyırlıemnun musunuz

    Hayırlı olsun, memnun musunuz jet 2'den? Pompa ile 100'den 250'ye ne kadar sürüyor yada kaç kere basıyorsunuz acaba?