mkaratas tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Falcon X50 10x50-60. Japon Üretimi
Fotoğrafta görünen aparatları ile, 750 Euro
Field Target ve Benchrest icin ideal, Reticle 200 MOA
Yer Bursa, 534 6014516, whatsapp
-
-
-
whatsapp icin 0534 6014516
-
HW 97 var ustat, whatsapp varsa resim paylasayim
-
Arkadaslar, sogutma suyunda Jel gibi birsey olusuyor 1-2 haftada, devir daim motorunu tikiyor, suya ne katiyorsunuz engellemek icin ?
-
Volkan slm, cok guzel tufek, satman uzucu
Satmazda quickfill eklemek istersen, sifir celik tup ucu koydum ilana,
KonuWalther LG400/LG300 350Bar göstergeli Hava Hizli Dolum Ucu (QuickFill)
Celik silindir icin 350 bar göstergeli SIFIR hızlı dolum ucu, dolum ucu ile birlikte.
Kargo dahil 4.500 Çilek
Tup acmak icin anahtar 3.000 Çilek
Walther LG400 LG300 Quickfillmkaratas17 Temmuz 2025 14:31 -
-
-
Her muhimmat her namluda ayni sonucu vermez, hatta ayni pelet farkli uretim batchlerinde bile farklilik gosterir.
-
silah beraberinde satıldı
-
Selamlar,
Hali hazırda bir FX MAverick kullanıcısıyım. Hedef atışları yapıyorum daha çok fakat FT ilgimi çekti. Başlangıç kılavuzu ve kaynağı bulamadım. Hangi tüfekler ile başlanabilir? Hangi dürbün iyidir? Kalibre ne olmalıdır? Ankara'da yaşıyorum burada yarışması yok sanırım lakin FT ve Benchrest için tavsiyeleriniz varsa dinlemekten mutluluk duyarım.
Ararsanız bilgi verebilirim, FX FT için doğru üretici değil, 0534 601 45 16
-
Forumu dolaşırken geç de olsa bir yanlışı fark ettim. Özür dilerim herkesten. İstemeden de olsa isim yakınlığı sebebiyle yanlış yorumda bulunmuşum. "Avmarketi" sitesinden hiçbir alışverişim olmamıştır. Benim bahsettiğim site net bir şekilde "Avkampmarketi" sitesidir. Bir platform üzerinden ürünleri daha uygun görünürken yok deyip göndermeyen sonra kendi sitesinde çok az bir farkla satışını yapan site idi kendileri. Geç de olsa bu yanlışı düzeltmiş olayım.
Basliginiz duzeltmenizi oneririm, ustadim bilginize Cemal Bozan
-
-
CZ shadow 2 compact
-
guneykim , FX MK4 te tekrar tek ragulatore donmus FX, nedeni nedir?
-
giriş ve orta seviye için, benim tecrübemde hatsan at44 lw uzun namlu ile, son derece basit, çok isabetli, pompa ile dolabilen, bakımı kolay, pahalı değil, regülatörlü tüp ile tadına doyum olmayan bir tüfek.. model eski, yeni modeller uzay gemisi gibi. Bir ara BSA firmasını hatsana üretim yaptığını duymuştum , dogru ise tüfeği burda iyi kopyalamışlar
-
Ustat bende Bushnell 6-18x50 var.. 5 bine birakayim sana , sende iyi bir durbun sahibi ol..