mkaratas adlı kullanıcının mesajları

    Spor eşyası bile olsa silah kategorisine giriyor, THY uçağa binmeden silahı bindiğinşz yerin yerel polisine teslim etmenşz için bagaj fişi veriyor, o bagaja ait taşıma ödemesi yapmanızı istiyor, silahı indiğinizde gümrük polisinden teslim alıyorsunuz.

    Maliyetler hakkında birşey söyleyemem, bana 100 euro tabanca için 100 euro ya yakın bir maliyet çıkmıştı

    Merhaba daha satisa koymadim , vakit okmadi , 2 adet hatsan var elimde, ikiside YENI, 4 haftalik, ikiside QE LW namlulu , AT 44 ve Factor RC, duydugum kadari ile zamlar devam edecekmis Hatsanda Eylul de arti var diyorlar. Aramak danismak isterseniz 0534 601 45 16

    Merhaba Cemal bey, cok guzel bir site olmus, seviyeli ve iyi niyetli, bu site vasitasi ile Ali Tekin ve Dogan Erdem gibi degerli isimler ile iletişime gecme şansım oldu, FT icin yol gösterenler oldu. Gunun sonunda nasil bir ekipmana ihtiyacım oldugu, nerede yapilir vs gibi cevaplari buldum, size teşekkür ederim, Kisa bir sorum olacak, teknik konularda pek iyi degilim, elimde bulunan silahlari satmak icin 90 gun beklemem mi gerekiyor, acıklamanızda VIP olmak icin 90 gun gerekli yaziyordu anacak VIP olunca mi sadece ilan verilebiliyor? bir yerlerde boyle birsey okudum. Iyi gunler iyi pazarlar ..