mkaratas tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
-
-
360 derece kafasi sayesinde ruzgar yonu bulma sorunu olmadan ruzgar hizini olcebilirsiniz.. bluetooth kapsami icerisinde
telefon ile hizi takip edebilirsiniz, tripod ile geliyor
fiyat 2.000 ytl
yer Bursa 534 601 45 16
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
paralax takili resim eklendi
-
Satilik tertemiz Sports Match DM70 dampa ayak 30mm tupler icin. 4.500 YTL
Bilmeyen arkadaslar icin, bu urun sadece uzerinde resimdeki sekilde etiket ile gelir, baska hicbir yerinde Sports Match yazmaz.
Orjinal kutusu mevcut degil.
Yer Bursa whasapp 534 601 45 16
Resimler ve icerik talep uzerine guncellenmistir
-
Air Arms TX200 4.5mm >16J V-Match/Rowan FT HFT ayarli
mAir Arms TX200 , ust duzey yarisma tufegidir, yayli tufeklerin en iyisi denilebilir
Ayarlari yapilmistir, mukemmel grupmana sahiptir, uzerinde V-Match 16j yay ve Rowan kurma kolu tutucu mevcut, kendinden susturuculu namlulusu var.
yaninda 10 kutu 8.44 JSB pelet, Air Arms kullanilmamis sapka, plastik canta ve ruzgar olcer hediye verilecektir.
Kutusunda orjinal yay, aparatlar ve yaglar mevcuttur.
30mm durbun ile kullanmak isteyen olursa Sports Match DM70 ayrica satiliktir (4.500 TL).
Fiyat 50.000 ytl
Yer Bursa whatsapp 534 601 45 16
Fiyat 15.000 ytl
Dürbün ayagi, haraketli paralax pointer ve paralax tekeri yanında hediyedir.
Field Target'a giris durbunu olarak kullanilabilir,
Yer Bursa, bilgi icin whats app 0534 601 45 16
Yarışma ile ilgili temel kural ve bilgilendirmeler ilk mesaja eklenmiştir. Eline sağlık mkaratas
Samet, biz biliyoruz ancak yeni baslayacaklar icin, yarışmaya baslamadan tüfeklere 16.3J /12ft güç testi yapilacagi, kural disi silahlar ile katilim yapilamayacagi NET olarak en üstte yazılmalı.
-
-
Samet, yarisma oncesi hazirliklar ve parkur ayarlamalari ici asagida yer alan isimleri listeyebilir misin.
Katilmak isteyenler buraya isim yazdikca liste olgunlasacak, haftada bir kere guncelleme yeterli olur, gelemeyeceklerde buradan iptal etsin..
KATILIMCILAR - FT1
Serdar H. / Izmir
Zeynel T. / Izmir
Ümit Ş. / Izmir
Halil Ö. / Izmir
Doğan E. / Bursa
Şevket Y. / Bursa
Mutlu K / Bursa
-
-
Bence hayirli olmus, Hornet yerine Vector dusunebilirsin,
-
HFT denedim dürbünden mesafe tahmini yapmak icin saglam gözler lazım, birde atışlar yere uzanarak
hiç bana göre degil. -
Yurt disinda gordugum en buyuk fark, yarismalar genelde FT ve HFT yarismalari birlikte yapiliyor. Hollanda, Almanya, Ingiltere gibi basi ceken ulkeler, yil icinde yapilan yarismalardan performansli olan aticilari avrupa, dunya gibi uluslararasi sampiyonalarina seciyorlar. Belcikada lig olmamasina ragmen biz cevre ulkelerdeki butun yarismalara , misafir olarak katilabiliyoruz. Katilim ucretleri 10-15 euro oluyor. Yarisma bitiminde katilimcilar, parkurun toplanmasina yardimci oluyor. Avrupada da Turkiyede de bilen bilmeyene her zaman destek oluyor, bilgiyi paylasmama gibi bir durum soz konusu degil. Kullanilan havali tufekler (Almanya Avusturya Hollanda Belcika icin ) genelde Alman ve Avusturya uretimi Steyr, Walther ve Anschultz (cok az FWB ve Pardini var). AirArms daha cok Ingiltere ve Ispanya baskin. Tekrar baslangica donsem bu bilgim ile, tufekten once orta yada ust kalite durbun ile baslardim hobiye ve durbunumu cok iyi ogrenirdim, hangi sicaklikta ne yapiyor vs. Tufek bir sekilde cozuluyor. Burada senin bahsettigin gibi kilit nokta dogru ruzgar ve mesafe tahmini. Aklima ilk etapta gelen noktalar bunlar, varsa sorular cevaplayabilirim.
-
Mesut abi güzel bir konu baslatmissin, bence asil aciklanmasi gereken FT (Filed Target) NEDIR ve NEDEN FT. Bir çok hobidaş bunun ne oldugunu, zorluk derecesini bilmiyor. FT yapmak isteselerde nerede yapabilirler.
Benim nedenim, saga sola, tenekelere, uzak hedeflere atmak boş gelmeye baslamisti. Havali tufek ile atisin NIRVANA'si nedir sorusunun cevabini FT ile buldum.
Bence bu FORUMDA, ayri bir FIELD TARGET sayfasi olmali yabanci forumlar gibi, aciklamalar, teknik bilgiler vs olan.
-
5.5 pelet uzun mesafede hizli duser,
-
Arkadaslar, sogutma suyunda Jel gibi birsey olusuyor 1-2 haftada, devir daim motorunu tikiyor, suya ne katiyorsunuz engellemek icin ?