mkaratas tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

    Ben hava ve su soğutmalı kullandım, yavaş dolduruyor, ev için PCP tüpü için uygun. Ucuz çin malları çabuk bozuluyor, Cemal hocamın yazdığı marka bu katagoride en iyilerden, new warrior seviyesinde. Sulu olanlar tek ve çift silindirli oluyor, çok daha hızlı dolduruyorlar, tek silindir 6 lt tüpü 1 saatte, çift silindir olanlar 30 dk da dolduruyor. PCP tüpü 2-3 dk. Sulu olanların ömrüde fazla, her ikisinde de filitre çook önemli, urunle gelenler genelde iyi degiller, 3 elementli filitreler basarili, tüpün içerisinde nem vs olmaması açısından. Getirdiğim Tuxing marka su soğutmalı satılık ilanlarında, hiç kullanılmadı.

    Spor eşyası bile olsa silah kategorisine giriyor, THY uçağa binmeden silahı bindiğinşz yerin yerel polisine teslim etmenşz için bagaj fişi veriyor, o bagaja ait taşıma ödemesi yapmanızı istiyor, silahı indiğinizde gümrük polisinden teslim alıyorsunuz.

    Maliyetler hakkında birşey söyleyemem, bana 100 euro tabanca için 100 euro ya yakın bir maliyet çıkmıştı

    Merhaba daha satisa koymadim , vakit okmadi , 2 adet hatsan var elimde, ikiside YENI, 4 haftalik, ikiside QE LW namlulu , AT 44 ve Factor RC, duydugum kadari ile zamlar devam edecekmis Hatsanda Eylul de arti var diyorlar. Aramak danismak isterseniz 0534 601 45 16