Mtctn tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
-
Hayırlı satışlar,bipod haris sitilimi yoksa düz olanmıdır.
Dediğiniz modeli bilmiyorum eğer internette aratırsanız modelini bakıp anlayabilirsiniz.

-
TÜP ÜRETİM TARİHİ NEDİR DAHA NET BİLGİLER VERİRMİSİNİZ
Hocam drager marka üretim tarihine nasıl bakılıyor bilmiyorum üzerinde damgalar var ama anlamadım isterseniz fotoğraf atayım anlıyorsanız bakın.
Şimdi baktım 2023 ün 4 ayında testi yapılmış.
Ya da o yıl üretilmiş
vanayı geçen dolum değiştirdim.
-
6 lt çelik tüp 4000tl
Effecto dolum Aparatı 1000tl
Vector Optics Rokstad Bipod Çatal Ayak(kullanılmadı) 1000tl
Su geçirmez askılı tüfek kılıfı 1000tl
Fiyatlar uygun acil satılık
Wpden ulaşım sağlayın fotoları atarım
05050676277
-
SWAMP DEER HD PRO ZERO STOP 6-24X50 SFIR MRAD FFP
Az kullanıldı fotoğraflar galeride var kutulu aparatları her şeyi eksiksiz.
Zero stop modelidir.
9500tl
05050676277
İletişime WhatsApp üzerinden geçmeniz daha iyi olur. Alana şimdiden hayırlı olsun.
-
4500 e güncel
-
Telefon numarası hatalı olabilir mi?
Çok özür dilerim düzeltiyorum
-
05050676277 WhatsApptan ulaşırsanız daha iyi olur.Aramalara dönemeyebilirim.
-
Bushnell yardage pro 1000
Çinden gelen mesafe ölçerlerle kıyaslamayınız.
Optik kalitesi ve ölçüm doğruluğu çok iyidir. Neredeyse 1mt hata payı bile yok. Test edilmiştir.
Koruma kılıfı ve boyun askılıklı kılıfla beraber verilecek.
Fiyat olarak 5000 düşünüyorum.
-
Bu fiyattan günceldir arkadaşlar
-
Hayli zaman olmuş ama, güncel midir?
Birkaç malzeme daha var onlarla beraber satışa koyacağım tekrardan almak isterseniz yine size yardımcı olurum
-
Bildiğim kadarıyla px5 lerde reg 120 150 arasu çalışıyor ben de 120 den düşürmek istedim ayarı kaçtı geri 120 125 arası almaya çalıştım şu an 122 lerde falan duruyor olması lazım.(Ayarı kaçtı derken reg çalışmaz hale geldi). Bunun için de alttaki tapaya bir manometre taktım bunun için kundağı delmek gerekiyor bu arada.Şu an reg basıncını ölçebiliyorum.önümüzdeki süreçte 130 bar civarına alıp solid perf denemek olacak
-
Güncel
-
Süper Jumbo her soliti atıyor kullanımı çok güzel silah isabetide güzel
Px5 pro Bolt harici güzel kaliteli silah uygun solit olunca grupmanı gayet tatmin edici
Zeon bullpup bir silah namlu px5 lere göre baya kısa namluya uygun solit olunca oda tatmin edici ama kaliteli tek dezavantajı 4 kg olması harici kibar küçük silah heryere koy taşı
Px5 modsuz mu eğer modsuz ise hangi solidlerle grupman yaptığınızı merak ettim denemek isterim
-
Eski fiyattan günceldir
-
Söyleyin bakalım, fotoğraftaki tüfeğe bu dürbünle şarjör normal olarak sığıyor mu?
Evet rahatça sığıyor yüksek dürbün ayağı takılı
-
Evet haklısınız. İzlemeyi bitirmedim. Üzgünüm.
Bendeki zero stoplu olan model olduğu için fiyat farkı mevcut
-
Mağazada yenisi daha ucuza satılıyor.
Zero stop modeli mi ?