bu tüfeğin atış sayısı yüksek diyorlar doğru mu üstad bide isabetliliği nasıl
ankebut47 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
teşekkürler ihtiyaç giderilmiştir silinebilir
-
-
iyi günler başlıkta belirttiğim model tüfek için karbon tüp lazım çok kullanılmamış yada sıfır elinde olan arkadaşlar varsa yazın lütfen
-
Aleyküm selam tüfeği bir alayım dürbün hala elinde duruyorsa neden olmasın daha mantıklı teşekkür ederim
KonuVector Optics Everest 3-18x50SFP Gen II
vector Optics Everest 3-18x50SFP Gen 2
çok kaliteli ve netliği güzel bir dürbündür sıfırdır kullanılmamıştır 2 yıl garantilidir.
kargo ücretsiz
Fiyat: 8950 çilek
Vector Optics Everest 3-18x50SFP Gen II Vector Optics Everest 3-18x50SFP Gen II Vector Optics Everest 3-18x50SFP Gen IIankebut4718 Şubat 2025 20:10 rica ederim karar verdiğinde bakarsın kardeşim.
-
ben throne gen 2 de bazen unutuyorum iki kez kurma kolunu çekip pelllet yüklediğimde ve ateşlediğimde her ikiside çıkıyor sorun olmuyor
-
Arkadaşlar ilgi ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.yeni başlayacak olduğumdan fazla miktarl harcamak istemiyorum,niksan 8.5 -10 bin arası,kral 12-14 arası fiyatlara var,kral pompa 5bin,orta bir dürbün 6-8 arası bir plan oluşturdum. İlk etapta 200mt atmayacam ama 100-150mt arası atış yapmak isterim ustalaşırsam daha sonra 2.el bir güzel bir tüfek alırım diye düşünüyorum.
selam elimde sıfır kaliteli ve uyguna dürbün var boşuna kalitesiz dürbün alma derim
-
Neticede harbi geldi lakin sıkışmayı açmak için kullanmadım ve tüfeği Hatsan'a yolladım, bir hafta içinde gitti geldi. Ne kargo ücreti aldılar ne pellet sıkışmasını giderme ücreti. Bu arada paketin içine 8-9 santim uzunluğunda, namluya girebilecek kadar ince ve ucu sivri bir demir parça koymuşlar. Bir daha sıkışma olursa bunu kullanın demek istediklerini tahmin ediyorum. Fikri takip gereği paylaşayım dedim.
bi zahmet ücret almayı versinler kardeşim işlerini iyi yapsınlar yeni tüfektede böyle hemen arıza çıkartması insanını sıkıyor zaten
-
Konu
satıldı silinebilir
6.35 saçma
pelletler jsb kullanılmadı h&n 3 tane atıldı deneme amaçlı hatsan 95 adet shock ise 57 adet mevcut
Fiyat : 950 çilek
kargo alıcı ödemelidir.ankebut4724 Mart 2025 12:06 selam 6.35 pelletler var elimde takas ile ilgilenirsen
-
herkese selamlar bildiğiniz gibi H&N markasının metal alaşımlı pelletleri ülkemizde mevcut bunları kullanan var mı acaba yada namluya zarar verme konusunda bilgisi olan varsa bizleri aydınlatırsa sevinirim.Ayrıca kurşun pelletler bildiğiniz gibi doğaya zarar veriyor metal alaşımlı olanlar daha az zarar veriyor diye düşünüyorum.
-
-
Güncel
kargo ücretsiz
-
satıldı silinebilir
-
Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. be sfp dürbün almaya karar verdim 3x18x50 veya benzer bir dürbün ama ffp yerine sfp alacağım ilginize teşekkürler.
victoptics alma bence bende kullandım 4-16-44 üst tureti sona çevirince en sona kadar biraz sıkınca iç mekanizması bozuldu servisten üzerine para verip değiştirdim
-
Hocam iyi çalışmalar ben aslında vector optic 6x24x50 sf düşünüyordum effecto px5 için bu konuda deneyim sahibi varsa fikir verebilirmi kararsız kaldım. bende istanbulda yaşıyorum ve elden almak isterim sonuç olarak 2.el dürbün
deneyimlerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim.
hocam dürbünün büyütme oranı ile 300 metreye rahat atışlar yapabilirsiniz bende de aynı oranda dürbün var ayrıca px5 ile o kadar mesafeye atabileceğinizi de sanmıyorum discovery kaliteli bir dürbündür resimlerde netliği görünüyor zaten Ayrıca kamera aparatının olması da ayrı bir güzellik diye düşünüyorum.
-
satılmıştır silinebilir
-
İletişim
05071420896
-
selam hayırlı satışlar 5.5 te en güzel grupman hangi pelletle sağladınız acaba bilgi verebilir misiniz
-
-
olur mu be olur mu ben aldıktan sonra