avaleminde satışı var ama
ankebut47 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güncel 8000 çilek
-
Güncel 3000 çilek
-
Biliyorum hocam
Siz zan altında kalmayın diye bilgilendirmek istedim .
Kusurum olduysa affola
kusur yok kardeşim bilgilendirmen için teşekkürler bende dikkat etmemişim yazıya.
-
Tüpün üretim damgasında pressure Work(çalışma basıncı ) :200 bar hocam .
Test basıncı 300 bar .
Diğer yazı tüfek fabrikasının sonradan markalaması .metehan bey tüp throne gen 2 orjinal tüpüdür 1 yıl boyunca 250 barda kullandım 580cc karbon fibere geçtiğim için satıyorum fabrikanın verilerini yazıyorum sadece
-
merhabalar elimdeki fazla dürbünleri satıyorum temiz çiziksiz kutu içeriği tam faturası mevcuttur.Dürbün üzerindeki ayaklar ile gelecektir normalde kutusunda ayak yoktur.
fiyat: 3250 çilek
kargo ücretsiz
iletişim : 5071420896
Tüp Çapı 25,4 mm / 1 inç Paralaks Ayarı 50 yarda Tıklama Değeri 1/10 MİL Taret Fonksiyonu Yok Yükseklik Ayar Aralığı >18 MİL Rüzgar Ayar Aralığı >18 MİL Diyoptri Telafisi -2 ila +2 Aydınlatma Ayarı 5 Kademe, Kırmızı ve Yeşil Pil Türü CR2032 Su geçirmez IPX4 Buğu geçirmez Azot Dolu Darbeye dayanıklı 750 gr Malzemesi 6061-T6 Alüminyum Alaşımı Renk Bitişi Mat Siyah Uzunluk 234 mm / 9,21 inç Ağırlık (Net) 328 gr / 11,6 ons Paketteki Ürünler Lens Kapakları ve Temizleme Bezi, vb. -
güncel 2500 🍓
-
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar hali hazırda Reximex throne gen 2 5.5mm kullanıyorum ve gurupmanından da memnunum ama 4.5mm namlu almak istiyorum fakat kararsızım sonuçta bi maliyeti olacak boşuna ısraf etmeyelim kullananlar varsa yada işin ustaları tavsiye verirse sevinirim. umarım konuyu doğru yere açmışımdır

-
Selam çok kullanılmamış çiziksiz garantili dürbünü satıyorum. kutu, fatura ve kutu içeriği tamdır hafif ,ışıklı ( 5 kademe yeşil ve kırmızı ) ve terazilidir detaylı resimler için Whatsapp tan yazın
kargo ücretsiz.
8500 çilek
iletişim: 507 142 08 96
özelikler
Marka: T-Eagle
Model: ER Serisi
Zoom Aralığı: 5x-20x
Ön Mercek Çapı: 50 mm
Boğaz Çapı: 30 mm
Lens: Çoklu lens kaplama
Artıkıl: Işıklı, kırmızı ve yeşil
Artıkıl Tipi: Görselde belirtilmiştir
Yön Klik Sayıları: 50 moa (+-)Ayar Tıklama Değeri: 1/10 MIL
Paralaks: Yandan
Darbe Dayanıklı: Evet
Su Geçirmez: Evet
Buğu Yapmaz: Evet
Azot Takviyeli: Evet
Darbe Dayanıklı: Evet
Uzunluk: 320 mm
Ağırlık: 589 gr
-
hatsan ne zaman güzel ve estetik bir tüfek çıkaracak merak ediyorum

-
en son kırmalıyı gönderdim 35 günde gönderdiler evladımı bulmuş gibi sevindim gelince

-
güncel 2500 çilek
-
Hatsan Striker 1000 x Vortex veya 1000 s vorteks ya da Mod65 vortex alma konusunda ben de kararsız kaldım.Bu üç tüfeği isabet, güç,dürbün ve pellet uyumu açısından bilgisi olan bir arkadaş değerlendirirse çok sevinirim.
merhabalar ben şahsen moda 65 vortex kullandım dürbün ile kullanmak biraz zor tepmesi olduğu için ayar tutturmak zor oluyor ama normal nişangah olarak isabetli keyfli bir tüfektir ve güzeldir de tavsiye ederim.
-
tebrikler usta çok güzel olmuş neden özellikle At44 yaptınız hatsanın en iyisi bu tüfek mi?
-
-
-
-
güncel 2500 çilek
-
güncel 2500 çilek
-