herkese selamlar bildiğiniz gibi H&N markasının metal alaşımlı pelletleri ülkemizde mevcut bunları kullanan var mı acaba yada namluya zarar verme konusunda bilgisi olan varsa bizleri aydınlatırsa sevinirim.Ayrıca kurşun pelletler bildiğiniz gibi doğaya zarar veriyor metal alaşımlı olanlar daha az zarar veriyor diye düşünüyorum.
ankebut47 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Güncel
kargo ücretsiz
-
satıldı silinebilir
-
Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. be sfp dürbün almaya karar verdim 3x18x50 veya benzer bir dürbün ama ffp yerine sfp alacağım ilginize teşekkürler.
victoptics alma bence bende kullandım 4-16-44 üst tureti sona çevirince en sona kadar biraz sıkınca iç mekanizması bozuldu servisten üzerine para verip değiştirdim
-
Hocam iyi çalışmalar ben aslında vector optic 6x24x50 sf düşünüyordum effecto px5 için bu konuda deneyim sahibi varsa fikir verebilirmi kararsız kaldım. bende istanbulda yaşıyorum ve elden almak isterim sonuç olarak 2.el dürbün
deneyimlerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim.
hocam dürbünün büyütme oranı ile 300 metreye rahat atışlar yapabilirsiniz bende de aynı oranda dürbün var ayrıca px5 ile o kadar mesafeye atabileceğinizi de sanmıyorum discovery kaliteli bir dürbündür resimlerde netliği görünüyor zaten Ayrıca kamera aparatının olması da ayrı bir güzellik diye düşünüyorum.
-
satılmıştır silinebilir
-
İletişim
05071420896
-
selam hayırlı satışlar 5.5 te en güzel grupman hangi pelletle sağladınız acaba bilgi verebilir misiniz
-
-
olur mu be olur mu ben aldıktan sonra
-
-
-
Güncel 1150 çilek bayram indirimi
kargo alıcı öder
-
-
-
-
Malzeme elime ulasti. Sorunsuz bir sekilde calisiyor. Ben 20dk calisma / 20-40dk soguma ile kullanmayi planliyorum ( kompresoru zorlamamak icin )
selam denediniz mi acaba mesajınızdan bu yana uzun süre geçti yapabildiyseniz scuba tüp alacağım.
-
Arkadaşlar emniyet valfinin altındaki pulu Değiştirmek için tanklarla bulunan 80 bar civarı havayı nasıl boşaltabilirim.yardımcı olursanız sevinirim.
reximex throne gen 2 için söylüyorum diğerlerindede aynıdır herhalde tüpü gevşetirseniz hava çıkmaya başlar ve bitinceye kadar bekleyin yada direk çevirerek sökün ilk başta hava gelir çevirdikçe içindeki hava tüpte kalır ve boşalmadan sökersiniz.
-
Ayakları 11 mm uygun mu
Ayaklar 22 mm. 22mm den 11 mm çevirici alırsanız takabilirsiniz.