ankebut47 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
büyük plenum ne işe yarayacak acaba ?
-
güncel 3000 çilek
-
güncel 3500 çilek
-
-
iyi günler hobidaşlar uzun süredir elektrikli pcp kompresöre geçtiğim için boşta duran kullanmadığım pompayı satıyorum filtre ve manometre sonradan değiştirildi. (normalde yağlı manometre vardı ve sızdırmalara neden oluyor) ayrıca ilerde oluşacak arızalar içinde bolca başlık, oring ve sünger filtreler bulunmaktadır 250 yada 300 bar basınca kadar basabiliyorsunuz tam hatırlamıyorum ama en az 250 bar basıyor. faturası kutusu mevcuttur.
kargo alıcı ödemelidir
Fiyat :3950 Çilek
-
-
güncel 8250 çilek
-
-
-
Evet ilanınızı gördüm almak isterdim ama şu anda o kadar nakit veremem aksu avdan taksitli alabiliyorum ancak ,genede çok teşekkür ederim .
sıkıntı yok kardeşim.bide önden paralaks tavsiye etmiyorum yandan paralaks kullanım daha iyi
-
Arkadaşlar t-eagle TF 4x16x44 dürbün kalitesi nasıldır bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.Vicoptics S4 serisi bakmıştım satıcı t-egle ondan daha iyi diyor doğrumudur acaba.
ben t-eagle 5-20x50 terazili dürbünü kullanıyorum çok kaliteli duruyor tek eksiği klik sesleri net değil s4 üde kullandım hafif ve netliği güzel ama turretleri yukarı sona çevirince iç mekanizma bozuldu vector optic'sin yan ürünü istersen elimde Vector Optics Everest 3-18x50SFP Gen II sıfır var kaliteli bir dürbünü uyguna alırsın
-
Merhaba arkadaşlar Sky pellet tarafından gönderilen test numuneleri ile hafta sonu testleri yaptık.
50m de yaptığımız atışlar sonunda doğrulanmış sonuçları buraya koyuyorum. Firma geliştirmeye açık olduklarını iletmişlerdi zaten. Umarım burada yapılacak yorumları ve deneyenlerin geri bildirimlerini doğru yorumlayarak daha iyiye taşırlar kalitelerini.
Teşekkürler..
[Resim Engellendi: https://ibb.co/GvQFWSPv]
[Resim Engellendi: https://ibb.co/WvG4zNGr]
[Resim Engellendi: https://ibb.co/gLZNqcBd]sonuçlar bir pistonlu için normal sanki ama daha iyi olabilirdi pcp lerde sonuç nasıl bakmak lazım
-
Merhaba arkadaşlar yeni denemeler için SKY firmasından Dome ve Point pelletler geldiler. Daha temiz ve çapaksız olarak geldiler ve öğrendiğime göre yıkama prosesini dahil etmişler üretimlerine. Ben temizliğini beğendim. Temin edecek arkadaşlar internet üzerinden satan bayilerden talep edebilirler. Pelletleri deneyip edidiğim sonuçları yazıcam. Daha önceki satın aldığım partilerde pelletler kırmalı tüfeklerde 800-900 Fsp arasında iyi sonuçlar veriyordu. Şimdiki deneme pelletleri hem pcp de hem kırmalıda tekrar deneyeceğim. Umarım tavsiyelerimizi dinlerler ve avrupa kalitesinde pellet üreten yerli firmalarımız olur.Saygı,Sevgi,Selametle
selam bu pelletler dikkatimi çekmişti ama daha almadım malum spoton ve hatsan pelletlerde bozmaya başlamışken bizlere yeni bir nefes olması dileklerimle sonuçları merakla bekliyoruz isabet konusunda iyidirler umarım
-
-
bu tüfeğin atış sayısı yüksek diyorlar doğru mu üstad bide isabetliliği nasıl
-
teşekkürler ihtiyaç giderilmiştir silinebilir
-
-
iyi günler başlıkta belirttiğim model tüfek için karbon tüp lazım çok kullanılmamış yada sıfır elinde olan arkadaşlar varsa yazın lütfen