Ürün satılmıştır
Bir hafta 10 gun daha kalsaydı ben alacaktım ya hayırlısı olaun her iki tarafa da
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Ürün satılmıştır
Bir hafta 10 gun daha kalsaydı ben alacaktım ya hayırlısı olaun her iki tarafa da
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Emeğinize sağlık Samet hocam👏👏
Satıldı silinebilir.
Kdv hariç 40000 , nihai fiyat 49000
Ben Serkan Dağlı'dan aldım Kdv dahil 40 bine aldım, şuan ne kadar bilmiyorum alalı 3 4 ay olduysa anca.
6.8 litre karbon 2025 üretim tarihi sıfır elimde mevcut kargo dahil 9000 TL
2lt sıfır karbon 9000 TL
2025 üretim 1 ay kullanılmış 8000 TL
3lt drager karbon 300bar kılıfı tutamagi var 7000 TL
Fiyatları gayet makul değerlendirebilirsiniz
Haklısınız hocam sanırım dediğiniz gibi yapıcam biraz araştırdım tuxing kopmresörüde pek iç açıcı değil incelemeler sanırım biraz daha bekleyip cs3 yada 4 alıcam
Serkan Dağlı ile görüşebilirsiniz, imkanınızı değerlendirin cs4-I almaya bakin derim, iyiki almışım diyebileceginiz ve bir ömür kullanabileceğiniz bir makine . Keyifli hobiler.
Scuba tüp arıyorum arkadaşlar öncelik karbon 6 litrenin üstündeyse çelikte düşünülür
Rıdvan yapıcı ile görüşebilirsiniz kalite ve uygun fiyat size yardımcı olacaktır. 2.el parasına sıfır tüp veriyor nerdeyse tavsiye ederim.
40 bin tl abi çok pahalı bir ara bakmıştımda
Bu tür kompresörler bi kere alınır, şahsi fikrim sorduğun markayı alana kadar biraz daha sabredip dediğim modeli almanızı öneririm. Ve filitresi olmazsa olmazı tüp içine hava harici hiçbir şeyin girmeyeceğini söyleyebilirim size.
Arkadaşlar şuanlık kompresör arayışındayım tuxing kompresörler nasıldır
Cs4 -I model kompresör kullanıyorum, ömürlük bir makine, düşünürseniz bu modeli araştırın diyebilirim.
Stokta göremedim link var mı?
Direk kendisi ile iletişime geçebilirsiniz. Sitede telefonu var , sitede olmayan dükkanda oluyor.
Selam, arkadaşlar bu tüfek hakkında bilgisi olan varmı Türkiye'de satışı mevcutmu makine nasıldır bilgilendirme için şimdiden teşekkür ederim.
Hilal Av Veli abide vardı satılmadıysa.
Cemal Bozan modlu olup, tufek harikadır, Elimde fazla tufek olduğundan dolayı satılıktır, Tekerlekli çantası, dolum ucu, ve 2 adet şarjörü ile verilecektir. Fiyat 12 bin olup yer Adana merkezdir. Pazarlık edebince yapılabilir. Namlu ve kundak özel olarak seçilerek alınmıştır.
Teşekkür ederim dürbün olarak dediğimi alayım ozaman.
Moderatör olarak bir tavsiyeniz varmı.
Bazıları balans yapıyormuş çok pahalı olmayan düzgün birşey
Tartışmasız Wrangler
Hocam şöyle ki bütçe belirlemedim hâlen öğrenciyim zaten şuna hemen hobiye başlayacak bir yerim yok onun dışında Niksan markasını gördüm inceledim grupman vs güzel gibi ama bi tık daha bütçemi yükseltirsem ne alabilirim diye düşünüyorum
Anladım, yerli mi düşünüyorsunuz peki
Selamlar sevgiler herkese
Hobiye pcp olarak yeniden başlamayı düşünüyorum aslında havalı tabanca 10mt ve havalı tüfek 10mt atış disiplinlerinde atış yaptım daha öncesinde ise çocukken kral safari magnum 6.35 sonrasında hatsan striker edge 5.5 sonrasında hatsan mod85 5.5 sonra hatsan mod 25 di galiba tabanca olanı 5.5 sonrasında ise hatsan mod 125 5.5 alarak baya bir atış yaptım avcılıkla da uğraşıyorum birkaç kez yivli tüfek de kullandım hobiye başlama amacım yavaş yavaş avcılığı bırakıp hedef atışına dönmek hem maaliyet hemde bir miktar vicdani konular yüzünden şuan için bir bütçe falan belirlemedim zaten başlama zamanı olarak da yaz mevsimini beklemeyi düşünüyorum sizce nasıl bir yol izlemem gerekiyor şimdiden teşekkür ederim
Güzel tüfekler kullanmışsınız, pcp bütçeye hitap eder, ilk pcp'niz olacaksa yüksek güçte ve ağır olan pcp'ler yerine hafif kompakt pcp'lere bakın derim. Bütçe düşük ise Niksan marka pcp'lere bakabilirsiniz, ilk etapta icin ve 100 m ye kadar guzel sonuçlar veren Ozark kullandım gayet güzeldi. Tavsiye ederim. İyi hobiler.