Blackmarried01 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Merhaba. Uzun zamandir pcp havalilara uzak kaldim. Cok sayida marka model deneyimledim yillardir. Ama, 3 yila yakindir ilgilenemedim.

Bullpup tarzda, kucuk bir cantaya siğacak, ( sokulup takila da bilir ), araba bagajinda az yer kaplayan, guclu, isabetli, solit pelet atmaya uygun, 5.5 ya da 6.35 belki 7.62 mm borulu, uzak mesafe atmaya uygun, yetkili servisi olan ya da forumdaki usta forumdaslarimizin yorulmadan parca bulup tamir bakim yapabilecegi, yerli ya da ithal marka model pcp onerebilir misiniz ?

Sizin tavsiyeniz marka model olarak nedir ?

Tesekkurler.

Youtube da Samet Mercemek hocamı var, videolarını izleyin sizin için faydalı bilgiler var.

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Emeğine sağlık Samet hocam,yine güzel bir paylaşım ve bilgilendirme olmuş, teşekkürler.

Bununla alakalı bir kaynak göremedim kullanan bilen yok sanırım muhtemelen o masrafı yapmaya değmez diye düşünülüyor ama gücü arttırmak için işe yarayabilir diye düşünmüştüm ben

Kayda değer olsaydı patlama yapardı hocam, ürün şahsi fikrim fos😊

Geri dönüşleri için teşekkürler

Geri dönüşlerilerinizden RP alıp duruma göre ahşap kundağa geçeceğim

Aksu'dan almaya karar verdim forumda reximexde yaşanan sorunlarda Yusuf bey in çok yardımcı olduğunu gördüğüm için 500 Tl daha ucuza almaya çalışmaktansa güvenilir yerler den almayı tercih ederim

Peki 4.5mm de tavsiye edeceğiniz pelletler nelerdir

Ben 5.5 ta Atef 18.13 kullanıyorum, gayet memnunum.

Reximex Rp modelini kullanıyorum, harika bir tercih her hobici'nin elinde olması gereken oyuncak gibi pcp diyebilirim. Çocuklarımla bile keyifle kullanabiliyoruz. Bendeki 5.5 bu arada. Eski versiyonlarında hav kaçırdığı ile ilgili duyumlarım olmuştu, yeni nesillerin de o problemin çözüldüğü söyleniyor, yeni nesili kullandığım için bugüne kadar bir sikinti yaşamadım tavsiye ederim.

Selamün aleyküm ben Konya' dan katılıyorum yeni üye oldum. Bir hevesle havalı silahları incelerken bu forma denk geldim. Merak ettiklerimi bulabilceğimi ve sorabileceğimi düşünerek üye oldum. İnşaallah hayırlı olur.

Hoş geldiniz,formda çok değerli hobiciler ile çok değerli bilgilere sahip olursunuz. Özelikle Samet Mercemek hocamı takip edip paylaşım yaptığı videolardan faydalanabilirsiniz. Keyifli hobiler. Attığı linkte youtube kanalı abone olursan değerli,sağlıkl ve bilinçli bir hobici olarak bilgilerede sahi olabilirsiniz. shooter54

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Diğer konuya devam edilen yerden yazdım ama burdan da cevap vereyim. Üründen ben aldım üretim hatalarından ötürü tekrar 1 gün sonra iade ettim, son hali nasıl, kendilerini geliştirdiler mi bilmiyorum ona göre değerlendirebilirsiniz. Hatalarını giderdiler ise güzel birşey alınabilir.

Konu acmistim ama tek baslik altında toplamak açısından,power plenum satışta görünüyor deneyen var mıdır? Nekadar hava tasarrufu ve güç artışı sağlıyor acaba merak ettim?

https://www.hilalav.com.tr/urun/reximex-rp-power-plenum

Ben aldım üretim hataları var o yüzden 1 gün sonra iade ettim ,kendilerini geliştirip düzelttiler mi bilmiyorum bu doğrultuda da değerlendirebilirsiniz. Benim gibi problem yaşayanlar da olmuştu onlar ne yaptı bilmiyorum açıkçası.