Blackmarried01 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Benim yorumum da: FX en iyi tüfek olsaydı, onu iyileştirmek için bu kadar parça üreticisi olmazdı.

Bu arada DRS 600 ve Drs pro sahibiyim ikisinden de memnunum. Özellikle DRS klasik modelinin değerinin bilinmediğini düşünüyorum.

En iyi diye birşey yok şahsi fikrim, ihtiyacına göre en iyi denilebilir. En iyi diyeceğiniz tüfek için bile illaki ufakta olsa dokunuşlar yapılıyor. Hobinin keyfide burda zaten.😊

kesinlikle katılıyorum.. "FX en iyi fabrikasyon tüfektir" diyebilirim.. hatta bana göre en eğlenceli tüfek hangisi sorusunun cevabı da FX. ama 500m ye atabilmek ile nokta atışı yapabilmek iki ayrı kavram.. FX sevdalılarını küstürmek istemedim. FX sevilmeyecek tüfek değil.

Aslında iki mesafe içinde farklı markalarda'da nokta atışı yapmak beceri işidir, eğitim işidir, disiplin işidir. 50 metre'de Fx ile nokta atışı yapabiliyoruz yaptıkta. 50 metrede ki hedef ölçüsü ile 500 m deki hedef ölçüsüne baktığımız da aslında iki mesafede de aynı işi yapıyoruz, yani sadece markalar üzerinden değerlendirme yapmamak gerekir. 50 m de 1 yada 2 cm grupman ile nokta atışı yapmakta marifet 500 metrede 40 santim hedefi vurarak nokta atışı yapmakta ayrı bir marifet. O yüzden bu konulara çok takılmaya gerek yok koyun atın ya 😊 keyifli hobiler.

FX en iyi marka? kime neye göre? hangi turnuvada fx tüfeklerle çıkanlar şampiyon olmuş? ya da hangi olimpiyat kategorisinde en çok kullanılan marka olmayı başarmış? FX in bana göre en iyi olabileceği tek bir konu var o da impact serisindeki customization ın sınırsız olması.. bu atış yapmaktan çok tüfekle oynamayı sevenler için bir kriter olabilir tabiki.. ama istediğin kadar customize et yine de hiçbir modelinden bir olimpik tüfek yapamassın.. Steyr, Air Arms, Walther, Anschütz, Thomas, RAW vs. FX den "daha iyi" birçok marka var. FX en iyi marka olmaya yakın bile değil.. bunları yazıyorum çünkü "Nokta atışı önemli benim için açıkcası" demişsin.. FX ile nokta atışı iki farklı dünya..

Her markanın kendine göre, her atıcının da kendine göre istek,talep ve arzuları var, Fx FT yada HFT tüfeği değil, başarı kıyaslaması da bu atışlar değil, sen 50 60 metreye atarsın ben 500 600 e atarım. Her branşa göre kullanım amacına göre her marka kendi başarısını ön planda tutar. Siz nasil ki FT HFT 'de FX görmüyorsanız, FX kullananlarda sizin bahsettiğiniz markaları görmüyor, o yüzden bu göreceli bir durum ama arkadaşın isteğine göre ihtiyacını karşılayacak marka Avrupa olarak FX olabilir kendisi içinde en iyi marka olabilir. 50 m ye atış yapmak içinde dünya para vermeye gerek varmı oda ayrı bir konu birde bu açıdan düşünün.

Merhaba. Uzun zamandir pcp havalilara uzak kaldim. Cok sayida marka model deneyimledim yillardir. Ama, 3 yila yakindir ilgilenemedim.

Bullpup tarzda, kucuk bir cantaya siğacak, ( sokulup takila da bilir ), araba bagajinda az yer kaplayan, guclu, isabetli, solit pelet atmaya uygun, 5.5 ya da 6.35 belki 7.62 mm borulu, uzak mesafe atmaya uygun, yetkili servisi olan ya da forumdaki usta forumdaslarimizin yorulmadan parca bulup tamir bakim yapabilecegi, yerli ya da ithal marka model pcp onerebilir misiniz ?

Sizin tavsiyeniz marka model olarak nedir ?

Tesekkurler.

Youtube da Samet Mercemek hocamı var, videolarını izleyin sizin için faydalı bilgiler var.

Bununla alakalı bir kaynak göremedim kullanan bilen yok sanırım muhtemelen o masrafı yapmaya değmez diye düşünülüyor ama gücü arttırmak için işe yarayabilir diye düşünmüştüm ben

Kayda değer olsaydı patlama yapardı hocam, ürün şahsi fikrim fos😊

Geri dönüşleri için teşekkürler

Geri dönüşlerilerinizden RP alıp duruma göre ahşap kundağa geçeceğim

Aksu'dan almaya karar verdim forumda reximexde yaşanan sorunlarda Yusuf bey in çok yardımcı olduğunu gördüğüm için 500 Tl daha ucuza almaya çalışmaktansa güvenilir yerler den almayı tercih ederim

Peki 4.5mm de tavsiye edeceğiniz pelletler nelerdir

Ben 5.5 ta Atef 18.13 kullanıyorum, gayet memnunum.

Reximex Rp modelini kullanıyorum, harika bir tercih her hobici'nin elinde olması gereken oyuncak gibi pcp diyebilirim. Çocuklarımla bile keyifle kullanabiliyoruz. Bendeki 5.5 bu arada. Eski versiyonlarında hav kaçırdığı ile ilgili duyumlarım olmuştu, yeni nesillerin de o problemin çözüldüğü söyleniyor, yeni nesili kullandığım için bugüne kadar bir sikinti yaşamadım tavsiye ederim.

Selamün aleyküm ben Konya' dan katılıyorum yeni üye oldum. Bir hevesle havalı silahları incelerken bu forma denk geldim. Merak ettiklerimi bulabilceğimi ve sorabileceğimi düşünerek üye oldum. İnşaallah hayırlı olur.

Hoş geldiniz,formda çok değerli hobiciler ile çok değerli bilgilere sahip olursunuz. Özelikle Samet Mercemek hocamı takip edip paylaşım yaptığı videolardan faydalanabilirsiniz. Keyifli hobiler. Attığı linkte youtube kanalı abone olursan değerli,sağlıkl ve bilinçli bir hobici olarak bilgilerede sahi olabilirsiniz. Samet M

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.