Blackmarried01 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Stokta göremedim link var mı?
Direk kendisi ile iletişime geçebilirsiniz. Sitede telefonu var , sitede olmayan dükkanda oluyor.
-
Selam, arkadaşlar bu tüfek hakkında bilgisi olan varmı Türkiye'de satışı mevcutmu makine nasıldır bilgilendirme için şimdiden teşekkür ederim.
Hilal Av Veli abide vardı satılmadıysa.
-
-
-
-
Cemal Bozan modlu olup, tufek harikadır, Elimde fazla tufek olduğundan dolayı satılıktır, Tekerlekli çantası, dolum ucu, ve 2 adet şarjörü ile verilecektir. Fiyat 12 bin olup yer Adana merkezdir. Pazarlık edebince yapılabilir. Namlu ve kundak özel olarak seçilerek alınmıştır.
-
Teşekkür ederim dürbün olarak dediğimi alayım ozaman.
Moderatör olarak bir tavsiyeniz varmı.
Bazıları balans yapıyormuş çok pahalı olmayan düzgün birşey
Tartışmasız Wrangler
-
Hocam şöyle ki bütçe belirlemedim hâlen öğrenciyim zaten şuna hemen hobiye başlayacak bir yerim yok onun dışında Niksan markasını gördüm inceledim grupman vs güzel gibi ama bi tık daha bütçemi yükseltirsem ne alabilirim diye düşünüyorum
Anladım, yerli mi düşünüyorsunuz peki
-
Selamlar sevgiler herkese
Hobiye pcp olarak yeniden başlamayı düşünüyorum aslında havalı tabanca 10mt ve havalı tüfek 10mt atış disiplinlerinde atış yaptım daha öncesinde ise çocukken kral safari magnum 6.35 sonrasında hatsan striker edge 5.5 sonrasında hatsan mod85 5.5 sonra hatsan mod 25 di galiba tabanca olanı 5.5 sonrasında ise hatsan mod 125 5.5 alarak baya bir atış yaptım avcılıkla da uğraşıyorum birkaç kez yivli tüfek de kullandım hobiye başlama amacım yavaş yavaş avcılığı bırakıp hedef atışına dönmek hem maaliyet hemde bir miktar vicdani konular yüzünden şuan için bir bütçe falan belirlemedim zaten başlama zamanı olarak da yaz mevsimini beklemeyi düşünüyorum sizce nasıl bir yol izlemem gerekiyor şimdiden teşekkür ederim
Güzel tüfekler kullanmışsınız, pcp bütçeye hitap eder, ilk pcp'niz olacaksa yüksek güçte ve ağır olan pcp'ler yerine hafif kompakt pcp'lere bakın derim. Bütçe düşük ise Niksan marka pcp'lere bakabilirsiniz, ilk etapta icin ve 100 m ye kadar guzel sonuçlar veren Ozark kullandım gayet güzeldi. Tavsiye ederim. İyi hobiler.
-
zulus v2- pard
çok değil en fazla 1 sene sonra klasik optikler bitecek.
tüfeklerimiz de kullandığımız pelletler nasıl bitti solidler geldiyse bu optikler de diğer hepsini süpürüp atacak.
daha da geliştirilmesini bekliyorum. bir tane de ben alacağım
Aklımdasın ayar verecem onada , bu aralar pard stalker 4k ex takılıyor gözüme kafa kurcalıyor ☺️
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Hayırlı olsun Samet hocam, nice iyi atışlara👏👏
-
Daha Çok Göster
Modlama yapmak kalibre değiştirmek için tüfek arayışındayım
Sniper Long
Factor RC
NovaStar ya da Nova
Hercules
Şimdilik bu tüfekleri düşünüyorum öneriniz hangisi olur. Farklı marka model de önerilere açığım.
Merhaba hocam , kullanacak olduğun durumu bize anlatsan ona göre yardımcı olabiliriz, kısa mesafe ,uzak mesafe, hedef atıcılığı, yada grupman ne istiyorsanız ona göre belirtin yardımcı olalım. İyi hobiler. Hayirli cumalar 🙋🏽♂️
-
Eyvallah kıymetli dostum, hep birlikte 🙋🏽♂️
Çok teşekkür ederim desteğiniz için, hepimiz için dost meclisi olsun
🫶👏👏
-
Bir ay önce 300 Spartalı esprisi yaparken, bir ay sonra 400'ü geçmiş 500'e yol almışız. YouTube da içerik üretici demiş bizim kanala.
Benim için hala dost meclisi, teveccüh ettiğiniz için teşekkür ederim dostlarım.
Hergün daha ileriye inşallah Samet hocam.🙋🏽♂️
-
Bir arkadaşa opsiyonladım yarına kadar aksi bir durum olursa özelden yazarım size👍
Satıldı hocam bilginiz olsun.
-
6.35 kral bigmaxım var ona takıcaktım
Bir arkadaşa opsiyonladım yarına kadar aksi bir durum olursa özelden yazarım size👍
-
Hocam 7.62 olanını yurt içine satmıyorlar diye biliyordum siz kendiniz mi ithal ettiniz?
Lazımsa yardımcı olayım hocam, hangi pcp de kullanacaksınız, tam takım elimde mevcut sıfır 😎
-
Teşekkür ederim yorumlarınız için yarın sipariş vermeyi düşünüyorum.
Scuba tüpü fiyatları çok yüksek bi sitede set halinde 17 bine buldum.Scuba tüpü 300 bar,dolum hortumu,dürbün,escalede t kendim ayrı ayrı topladığımda daha pahalı oluyordu.
Oradan almayı düşünüyorum.
Toplu set halinde alacak olduğunuz dürbün çöp olabilir ama bilginiz olsun.
-
En fazla 100 metreden hedeflere atmak istiyorum.50 metre civarıda av kuş için neden önermediniz incelemelerine baktım gayet iyi.Önermeme sebebinizi öğrenebilirmiyim kötü ise almayayım benim işimi göreceğini düşünüyorum
100 m de ozark'ta escalede de senin işini fazlasıyla görür, cok düşünme aklına yatan hangisi ise al kullan. Ozark'ta güzel Escalede'te Escalede çift tüp atışın fazla olur Ozark'ta da atış sayısı seni tatmin eder.