Atış sehpası ayrı satıyor iseniz fiyatını öğrenebilir miyim.
Blackmarried01 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
😓 Kocaman kompresör görünce içime Umut dolmuştu teşekkürler
Rica ederim iyi hobiler.🙏
-
Atlas marka 1.0hp Lt50 büyük bı kompresör geldi çalıştığım dükkana bu kompresör ile 6litre 300bar suçuna tüp dolar mı? Fotoğraf yüklemeyi başaramadım isteyene whatsapptan atabilirim.
2.5 3 bar o kompresörler, bizim pcp ler en düşük 200 bar
-
Atlas marka 1.0hp Lt50 büyük bı kompresör geldi çalıştığım dükkana bu kompresör ile 6litre 300bar suçuna tüp dolar mı? Fotoğraf yüklemeyi başaramadım isteyene whatsapptan atabilirim.
O kompresör ile sadece bisiklete motora aracın lastiklerine hava basarsın hocam, tüp dolduramazsın
-
Özel Kullanıcı Başlığı'n hayırlı olsun. başarılarının devamını diliyorum.
Haklı ve hak edilmiş bir unvan bencede ,hayırlı olsun Samet hocam.👏
-
Hayırlı bayramlar hocam vortex sistemler hakkında çok bilgim yok ama sıkıntı çıkardıkları söyleniyor birde mod 125 9 bin lira civarı aradaki farka değer mi
4 bin liraya dürbünü dampa ayağ ile beraber satan arkadaşlar var , yaylı da alabilirsiniz vortex de çok sıkıntı yapacağını zannetmiyorum, çok kurcalayanlar oluyor vortex sistemli olanları ondan olabilir.
-
Hafta sonları atış yapmak için havalı tüfek almak istiyorum retay 135x gözüme takıldı fiyatına göre özellikleri gözüme hoş gözüktü 1100 fps yaylı bir silaha göre güzel geldi biraz ağırmis sadece tecrübeli abilerimden tavsiye istiyorum bu silah 4.200 civarı bende max 6-7ye çıkabilirim tercihen ne kadar ucuz olursa iyi olur şimdiden teşekkür ederim değerli yorumlarınız için
Hayırlı bayramlar, hocam mod85 sniper alın keyfinize bakın, biraz güçte olsun istiyorsanız mod 125 yada 135 alın ,önerim mod85 olurdu.
-
Herkese hayırlı nice bayramlar....
Hayırlı bayramlar 🙋🏽♂️
-
sizce havalı tüfek olarak ne almalıyım biraz araştırdım hatsan mod 125 yada mod 85 almayı planlıyorum yeni başlayacağım için önerileriniz varmı
Havalı mı, yoksa kırmalı mı alacaksınız, o bütçeye her ikiside alınabilir. Kırmalı olarak isabeti iyi olsun güç önemli değil diyorsan mod85 sniper öneririm, güçlü de olsun dersin kırmalı olarak 125 sniper işini fazlasıyla görür. Havalı pcp olarak düşünüyorsan kral marka jumbo bakabilirsin işinizi fazlasıyla görecektir.
-
Harika bir tüfek hayırlı olsun. Hayırlı bayramlar bu arada sizlerde.
-
Tüm hobidaşlara iyi bayramlar diler, YouTube Platformuma beklerim
Orda bayramınızı kutladım,burdan da yine kutlarım hocam ,hayırlı bayramlar 🙋🏽♂️
-
Tüm forum üyesi arkadaşların kurban bayramı mübarek olsun.
Hayırlı bayramlar hocam ,cümleten rabbim Kestiğimiz ve keseceğimiz kurbanlarimizi kabul etsin inşallah, 🤲🙏
-
Değerli arkadaşlar,
İsabet ve penetrasyon üzerinde denemeler yapan arkadaşların var olduğunu biliyorum. Bende kendimce birçok deneme yapıyorum.
Tüfek gücü, pelletlerin yapısı, agırlığı vb. birçok değişkende incelemeler yaparken beni en çok beni üzen yabancı markalı pelletlerin kalitesinde yerli marka bulamamak oluyordu.
Spoton pelletler bu konuda beni sevindiren markalardan ve daha çok sevindiren ise yeni bir yerli marka ile de tanışmam oldu.
Sky Pellets bu yeni firmaya ulaştım. Kalite'den sorumlu arkadaş benimle iletişime geçerek daha çok yurtdışına ürün verdiklerini, satışlarının iyi olduğunu ve yurtiçinde de satışlarını arttırmak istediklerini ilettiler.Bu hobiye gönül vermiş arkadaşların taleplerinin neler olduğunu ve bu taleplere karşılık vermek istediklerini paylaştılar.
Pelletlerini denedim özellikle Kırmalı havalı tüfeklerim de isabet ve penetrasyonu beğendim. Ama benim denediğim ürünlerin üzerine daha çok geliştirme yaptıklarını ve daha iyi sonuçlar aldıklarını paylaştılar.Numune paylaşacaklar ve denemelere devam edeceğim. Pahalı ve Avrupa pelletlerin yerini almaları temennim.
Sky Pellets bu yeni firmaya şans diliyorum. Herkese Slmlar.
Spoton son serisini 15 kutu olarak temin ettim lakin, isabetinde sıkıntı yok ama peletle temiz değil, sürekli namlu temizlemek zorunda kalıyorsun, hatsan flash aldım atış olarak oda iyi ve temiz, spoton ile görüşüyor iseniz bu konu da da bilgi verirseniz biz kullanıcılar için de iyi olur. Sky peletler nerede satılıyor denemek isterim bende.
-
Vaktiniz olduğunda çayı kahveyi koyar, biraz da zaman ayırırsanız faydası olacağını düşünüyorum.
Daha fazlası var kanalda, beklerim.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Siz paylaşırsınızda faydalı olmaz mı hocam, teşekkürler emeğinize sağlık 🙋🏽♂️
-
Merhabalar hobidaşlar. Tam da bu kategorinin amacına uygun bir video çekmiştim. Özellikle hobiye yeni başlama aşamasındaki arkadaşlarımız için mevcut mevzuata (Mayıs 2025) yönelik "sıkıcı" bir sohbet
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Emeğinize sağlık, birçok hobici açısından da iyi oldu bu paylaşım 😎🙋🏽♂️
-
Satılmıştır. İlan silinebilir
Hayırlı olsun her iki tarafa da ,güzel tercih
-
Görseli yokmuydu
-
Emeğinize sağlık hocam,paylaşımlarınız harikulade zevkle seyrediyor ve dinliyorum,emeğinize sağlık 😎🙋🏽♂️
-
Ustam ben alayım iletişim numaram 05427833574 detayları konuşalım
Hasan abi ben alacaktım ya ☺️ neyse hayirli olsun
-
yeriniz neresi ve fiyat son ne düşünüyorsunuz