Eyvallah kıymetli dostum, hep birlikte 🙋🏽♂️
Çok teşekkür ederim desteğiniz için, hepimiz için dost meclisi olsun
🫶👏👏
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Eyvallah kıymetli dostum, hep birlikte 🙋🏽♂️
Çok teşekkür ederim desteğiniz için, hepimiz için dost meclisi olsun
🫶👏👏
Bir ay önce 300 Spartalı esprisi yaparken, bir ay sonra 400'ü geçmiş 500'e yol almışız. YouTube da içerik üretici demiş bizim kanala.
Benim için hala dost meclisi, teveccüh ettiğiniz için teşekkür ederim dostlarım.
Hergün daha ileriye inşallah Samet hocam.🙋🏽♂️
Bir arkadaşa opsiyonladım yarına kadar aksi bir durum olursa özelden yazarım size👍
Satıldı hocam bilginiz olsun.
6.35 kral bigmaxım var ona takıcaktım
Bir arkadaşa opsiyonladım yarına kadar aksi bir durum olursa özelden yazarım size👍
Hocam 7.62 olanını yurt içine satmıyorlar diye biliyordum siz kendiniz mi ithal ettiniz?
Lazımsa yardımcı olayım hocam, hangi pcp de kullanacaksınız, tam takım elimde mevcut sıfır 😎
Teşekkür ederim yorumlarınız için yarın sipariş vermeyi düşünüyorum.
Scuba tüpü fiyatları çok yüksek bi sitede set halinde 17 bine buldum.Scuba tüpü 300 bar,dolum hortumu,dürbün,escalede t kendim ayrı ayrı topladığımda daha pahalı oluyordu.
Oradan almayı düşünüyorum.
Toplu set halinde alacak olduğunuz dürbün çöp olabilir ama bilginiz olsun.
En fazla 100 metreden hedeflere atmak istiyorum.50 metre civarıda av kuş için neden önermediniz incelemelerine baktım gayet iyi.Önermeme sebebinizi öğrenebilirmiyim kötü ise almayayım benim işimi göreceğini düşünüyorum
100 m de ozark'ta escalede de senin işini fazlasıyla görür, cok düşünme aklına yatan hangisi ise al kullan. Ozark'ta güzel Escalede'te Escalede çift tüp atışın fazla olur Ozark'ta da atış sayısı seni tatmin eder.
Selamlar herkese
Niksan ozark veya escalede t modelini almak istiyorum.
Aralarındaki tek fark tüp kapasitesimidir,hangisini alsam daha iyi olur yardımcı olursanız sevinirim.
Aynen bahsettiğiniz gibi cok bi fark yok arada.
Satılmıştır silinebilir
Suçlu biziz yani
Suçlu aramıyorum, daha fazla gündem yapılmasın diyorum
Nasıl yani
Gündem yaratılıyor herkes paylaştıkça, şimdi siz paylaştınız, yarın öteki bir gü diğeri, sonra kısıtlamaların gelmesinolasi bir hal alacak. Bırakın bu konulari paylaşmayı yayılmasın ,3 5 dengesiz insanlar yüzüne hobi ne hale gelecek
Sağ diz kapağından mod 125 ile vurulmuş. Havalı silahlar ile saldırı olayları devam ederse bu hobinin geleceği sıkıntıya girer gibi. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Böyle paylaşımlar arttıkça, sıkıntıya daha çok gireceğini düşünüyorum.
Eskişehir'li ler kaçırmasın, güzel alet.
Çok teşekkür ederim hocam, yardımlarınızla bir cesaret başardım sonunda 🙂👍
Rica ederim hocam, geçmiş olsun tekrar
Namluya zarar verir miyim, endişesi var hocam. Bir de pellet yüklediğimiz kısımdan mı yoksa namlu ucundan mı bu işlemi yapmak daha sağlıklı olur acaba? Pellet yükleme noktasından yapmak için de namluyu sökmem gerekecek🙄😐
Dediğim gibi önden, arkadaşımızın da paylaştığı çubuk ile iteleyerek çıkarılabilir, namluya bi zarar vermez rahat olun.
Merhaba arkadaşlar, kardeşime 1 dakikalığına verdiğim tüfeğe malesef üst üste pellet yüklediği için, sanırım 3-4 adet, namluda sıkışma yapmış. Dediğine göre atışları da kurma kolunu kapatmadan yapmaya çalışmış
Pelletleri nasıl çıkarabilirim acaba? Hilalav bize gönderin dedi ama kargolara güvenemiyorum.
Peletleri namlu uc kısmından metal bir çubuk aracılığıyla çıkarmayı deneyin hocam Tıklayarak çıkarmayı deneyin
Tüp ve pcp dolumu yapabilir,300 bar basabilen bir kompresör 'dür. 5 6 kez dolum yapılmıştır. Fiyat 16bin Yer Adana. Yanında yedek filtre malzemeleri oringler vs verilecektir ve daha hiç kullanılmamıştır. 05396851058 telefonum.
px-5 in regülatörünü veya ayarını değiştirmiş biri varmı nasıl oluyor 170 bar civarında atış yapabilmek istiyorum
Efecto'lara fısıldayan adam var onunla iletişime geçin, adı Hasan Buluç 😎size yardımcı olacaktır.
Teşekkürler güzel videolar çekiyorsunuz tebrik ederim umarım kanalınız büyür ayrıca kanalınızdaki diğer videolardan da güzel bilgiler edindim . Kullandığınız huğlu effecto px-5 tüfeği gerçekten çok beğendim malzeme kalitesi ve tasarımı tam istediğim gibi fakat aklıma takılan şey regülatör oldu regülatör basıncı sabit ve yanlış hatırlamıyorsam 130 du bu grupman atışları için güzel fakat ben aynı zamanda biraz yüksek hasar vermesini istiyorum bunun için fabrika da veya başka bir yerde atış sayısı düşmesi göz önünde bulundurularak daha yüksek örneğin 170 bar veren regülatör taktırılabilirmi
Samet hocam candır, ticari amaç gütmeksizin değerli bilgileri bu şekilde paylaşır, etrafta malını satmak için çok bilmişler sizle özelden dahi iletişime geçecektir, Samet hocamın kanalına abone olun buradaki bilgiler sizi istediğiniz pcp ye yönlendirecektir. İyi hobiler şimdiden sizede. İlk etapta bu arada herkül sizi hobiden soğutur şahsi fikrim bu arada.