Blackmarried01 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

sizce havalı tüfek olarak ne almalıyım biraz araştırdım hatsan mod 125 yada mod 85 almayı planlıyorum yeni başlayacağım için önerileriniz varmı

Havalı mı, yoksa kırmalı mı alacaksınız, o bütçeye her ikiside alınabilir. Kırmalı olarak isabeti iyi olsun güç önemli değil diyorsan mod85 sniper öneririm, güçlü de olsun dersin kırmalı olarak 125 sniper işini fazlasıyla görür. Havalı pcp olarak düşünüyorsan kral marka jumbo bakabilirsin işinizi fazlasıyla görecektir.

Değerli arkadaşlar,

İsabet ve penetrasyon üzerinde denemeler yapan arkadaşların var olduğunu biliyorum. Bende kendimce birçok deneme yapıyorum.

Tüfek gücü, pelletlerin yapısı, agırlığı vb. birçok değişkende incelemeler yaparken beni en çok beni üzen yabancı markalı pelletlerin kalitesinde yerli marka bulamamak oluyordu.

Spoton pelletler bu konuda beni sevindiren markalardan ve daha çok sevindiren ise yeni bir yerli marka ile de tanışmam oldu.

Sky Pellets bu yeni firmaya ulaştım. Kalite'den sorumlu arkadaş benimle iletişime geçerek daha çok yurtdışına ürün verdiklerini, satışlarının iyi olduğunu ve yurtiçinde de satışlarını arttırmak istediklerini ilettiler.Bu hobiye gönül vermiş arkadaşların taleplerinin neler olduğunu ve bu taleplere karşılık vermek istediklerini paylaştılar.

Pelletlerini denedim özellikle Kırmalı havalı tüfeklerim de isabet ve penetrasyonu beğendim. Ama benim denediğim ürünlerin üzerine daha çok geliştirme yaptıklarını ve daha iyi sonuçlar aldıklarını paylaştılar.Numune paylaşacaklar ve denemelere devam edeceğim. Pahalı ve Avrupa pelletlerin yerini almaları temennim.

Sky Pellets bu yeni firmaya şans diliyorum. Herkese Slmlar.

Spoton son serisini 15 kutu olarak temin ettim lakin, isabetinde sıkıntı yok ama peletle temiz değil, sürekli namlu temizlemek zorunda kalıyorsun, hatsan flash aldım atış olarak oda iyi ve temiz, spoton ile görüşüyor iseniz bu konu da da bilgi verirseniz biz kullanıcılar için de iyi olur. Sky peletler nerede satılıyor denemek isterim bende.

Vaktiniz olduğunda çayı kahveyi koyar, biraz da zaman ayırırsanız faydası olacağını düşünüyorum.

Daha fazlası var kanalda, beklerim.

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Siz paylaşırsınızda faydalı olmaz mı hocam, teşekkürler emeğinize sağlık 🙋🏽‍♂️

Merhabalar hobidaşlar. Tam da bu kategorinin amacına uygun bir video çekmiştim. Özellikle hobiye yeni başlama aşamasındaki arkadaşlarımız için mevcut mevzuata (Mayıs 2025) yönelik "sıkıcı" bir sohbet :)

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Emeğinize sağlık, birçok hobici açısından da iyi oldu bu paylaşım 😎🙋🏽‍♂️

Demek ki 4000₺ - 5000₺ arası benim linkteki 5000₺ yazmış neyse isteyen arar sorar siz zaten alıcı da değilsiniz

İyi geceler

Daha önceki mesajınızda iddia ediyordunuz o paraya varsa link atın diye ,madem öyle fiyatinizi güncelleyin de dürüst satıcı olduğunuzu bilelim öyle değil mi.😉

Kimsenin malında da ,parasinda da gözümüz yok lakin ,bu denli davranışlar hoş değil, üstelik hala iddia edip bana 2500 tl ye vermeye çalışıyorsunuz haklı olduğum halde.

Atacağım linkte satış yasağı olduğundan dolayı satış yoktur ibaresi çıkacak, o yüzden satan işletmenin telefonunu atayım cevabınızı verecektir size, 0505 477 2504 kimseye yalan borcumuz yok ,

https://www.hasanhuntr.com/urun/zoraki-91…ca-9mm-kurusiki BUDA LİNKİ MERAK EDENLER İÇİN ATIYORUM, ORDA YASA GEREĞİ SATIŞI YASAKTIR DİYOR telefon numarası da mevcut arayın size yardımcı olacaktır. 4000 TL +kargo

Emin misiniz

Link atın size 2500₺ ye vereceğim doğru ise..

bu ilk çıkanlardan kurusıkı olduğu belli olmayanlardan

Şuan ki edeceği fiyat zaten 2500 he siz isterseniz 5 bin yazın pek alakam olmaz ama milletide saf yerine koymamak lazım. Bilmeyen insan o paraları verip alır. Naçizane hobici düşüncem bu doğrultuda.

Emin misiniz

Link atın size 2500₺ ye vereceğim doğru ise..

bu ilk çıkanlardan kurusıkı olduğu belli olmayanlardan

Atacağım linkte satış yasağı olduğundan dolayı satış yoktur ibaresi çıkacak, o yüzden satan işletmenin telefonunu atayım cevabınızı verecektir size, 0505 477 2504 kimseye yalan borcumuz yok ,

Arkadaşlar bu konuya sıfırdan giren biri olarak vortexin piston diğerinin de yay mekanizması olduğunu biliyorum fakat kimse şu daha iyidir bu daha iyidir diye net bir şey söylemiyor herkes farklı bir yorum yapıyor. İlk defa tüfek alacak birisiyim. Hatsan airtact turcar almayı düşünüyorum. Önerir misiniz yaylı olanı ? Uzun vadede ne kadar güç düşüşü olur ?

Mod85 sniper vorteks al keyfine bak hocam. Güçlü olsun istiyorsan da mod 125 yada 135 sniper vorteks al keyfine bak. Dürbün kullanacak isen dampa ayak almayı unutma.

Arkadaşlar yorumlarınızı dikkatle okuyorum ama ikinci elde ne diana ne hw ne de gamo gibi tufekler yok, ne oldu böyle eskiden onlarca ilan olurdu, av doga diana distribütöruymus sitesibe girdim bir adet stokta tüfek yok, komando av varmış cumartesi karakoye gidip gamo bakacağım fırsatım olursa, sanırım 20 sene önceki hevesli nesilde kalmamış buna paralel pazarda daralmış, tabi yüksek yüksek fiyatlar da cabası

Hocam birçok av bayileri sitelerinde bulundurmuyor, işletmeleri ziyaret etmek lazım, işletmelerde mevcut ama sitelerde yok görünüyor bilginiz olsun.