yeriniz neresi ve fiyat son ne düşünüyorsunuz
Blackmarried01 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
4.5 mu acaba
-
Temiz durumda 1000 m rangefinder mesafe ölçer
Fiyatı nedir
-
Demek ki 4000₺ - 5000₺ arası benim linkteki 5000₺ yazmış neyse isteyen arar sorar siz zaten alıcı da değilsiniz
İyi geceler
Daha önceki mesajınızda iddia ediyordunuz o paraya varsa link atın diye ,madem öyle fiyatinizi güncelleyin de dürüst satıcı olduğunuzu bilelim öyle değil mi.😉
-
Kimsenin malında da ,parasinda da gözümüz yok lakin ,bu denli davranışlar hoş değil, üstelik hala iddia edip bana 2500 tl ye vermeye çalışıyorsunuz haklı olduğum halde.
-
Bu ne o zaman
Linki attım hocam ,bakın sonra yine konuşalım isterseniz, az bi araştırma yeterli diye düşünüyorum
-
Atacağım linkte satış yasağı olduğundan dolayı satış yoktur ibaresi çıkacak, o yüzden satan işletmenin telefonunu atayım cevabınızı verecektir size, 0505 477 2504 kimseye yalan borcumuz yok ,
https://www.hasanhuntr.com/urun/zoraki-91…ca-9mm-kurusiki BUDA LİNKİ MERAK EDENLER İÇİN ATIYORUM, ORDA YASA GEREĞİ SATIŞI YASAKTIR DİYOR telefon numarası da mevcut arayın size yardımcı olacaktır. 4000 TL +kargo
-
Emin misiniz
Link atın size 2500₺ ye vereceğim doğru ise..
bu ilk çıkanlardan kurusıkı olduğu belli olmayanlardan
Şuan ki edeceği fiyat zaten 2500 he siz isterseniz 5 bin yazın pek alakam olmaz ama milletide saf yerine koymamak lazım. Bilmeyen insan o paraları verip alır. Naçizane hobici düşüncem bu doğrultuda.
-
Emin misiniz
Link atın size 2500₺ ye vereceğim doğru ise..
bu ilk çıkanlardan kurusıkı olduğu belli olmayanlardan
Atacağım linkte satış yasağı olduğundan dolayı satış yoktur ibaresi çıkacak, o yüzden satan işletmenin telefonunu atayım cevabınızı verecektir size, 0505 477 2504 kimseye yalan borcumuz yok ,
-
Güncel olup fiyat 4000₺ kargo ücreti bana aittir ihtiyaçtan
Hocam zaten sıfırı 4 bin TL bunun ki.
-
Arkadaşlar bu konuya sıfırdan giren biri olarak vortexin piston diğerinin de yay mekanizması olduğunu biliyorum fakat kimse şu daha iyidir bu daha iyidir diye net bir şey söylemiyor herkes farklı bir yorum yapıyor. İlk defa tüfek alacak birisiyim. Hatsan airtact turcar almayı düşünüyorum. Önerir misiniz yaylı olanı ? Uzun vadede ne kadar güç düşüşü olur ?
Mod85 sniper vorteks al keyfine bak hocam. Güçlü olsun istiyorsan da mod 125 yada 135 sniper vorteks al keyfine bak. Dürbün kullanacak isen dampa ayak almayı unutma.
-
Allah Allah çok ilginç satmak istemesem siteden kaldırırım, şaşırdım doğrusu.
Siteye belli başlı ürünler konuluyor ,dükkanlarda çeşit oluyor malesef. İşletmele ile iletişime de geçmeyi deneyin yinede.
-
Sizde sağolun keyifli hobiler.
-
Arkadaşlar yorumlarınızı dikkatle okuyorum ama ikinci elde ne diana ne hw ne de gamo gibi tufekler yok, ne oldu böyle eskiden onlarca ilan olurdu, av doga diana distribütöruymus sitesibe girdim bir adet stokta tüfek yok, komando av varmış cumartesi karakoye gidip gamo bakacağım fırsatım olursa, sanırım 20 sene önceki hevesli nesilde kalmamış buna paralel pazarda daralmış, tabi yüksek yüksek fiyatlar da cabası
Hocam birçok av bayileri sitelerinde bulundurmuyor, işletmeleri ziyaret etmek lazım, işletmelerde mevcut ama sitelerde yok görünüyor bilginiz olsun.
-
Evde boşta atış yapar gibi sıkın boşaltın en garanti ve güvenlisi.
-
Googledan araştırma yapayım dönerim size
-
Marka ve modeli nedir
-
alakanıza teşekkürler hocam satıcıyı bilmeniz elinize ne gibi bişi geçirmiş olacak, satıcıdan hiç bir şikayetim filan yok satıcı gayet güvenilir ve nezih biri bu işi bugün ve dün yapan biri değil 3 kuruş için ismini bozacak biri hiç değil
Satıcıyı bilirsem ondan alışveriş yapmam mesela. Piyasa da çöp satan çok. İsmi karalanmasin diye sesini çıkaran da pek nadir, o yüzden bilmek benim için önemli. Para kazanmak bu kadar kolay olmamalı,lakin biz parayı kolay kazanmiyoruz. Ayrıca fotodaki pelete bakacak olursak yapan arkadaş ağzında çiğneyerek yapmış galiba bunu.
-
isim vermek yanlış olur hocam satan kişi ile alakalı bir sorun değil bu fabrika ile ilgili bir sorun kaliteyi iyice kötüleştirmişler eski seriden elimde vardı onlardan çok memnundum yine alayım dedim pişman oldum
Ne kadara aldınız fiyatını söyleyin, az çok tahmin edebiliriz kimden alındığını. 🤔
-
Hayırlı olsun inşallah, hobide rekabet uygun fiyat getirir, emeğinize sağlık.😎🇹🇷