mehmet_cemil adlı kullanıcının mesajları

    Bencede acele etme almayı düşündüğün tüfeğin youtubede incelemesini izle grupmanını gör

    Öyle karar ver birde karar verdiğin tüfeğin model ismini almadan önce buraya yaz belki sorun yaşayan olmuştur veya çok memnun olan VS..

    youtube da izliyorum zaten özellikle yabancı kanallara bakıyorum.. ama türkçe olmadığı için bazı detayları kaçırıyorum türkiyede incelemesini yapan nerdeyse yok gibi bişey

    Bu tüfeği almayı düşünüyordum ama 2 şarjör atıyor dediğinizi duyunca biraz daha düşünmeye karar verdim ama yabancı sitelerde grupmanı harika görünüyor np03 modelini biliyorum o silah efsane ama bemde kral puncher s var zaten farklı bi marka kullanmak istemiştim neyse bakıcaz artık olmassa np03 alırız artık. ben jet 2 almıştım ufak bi silah lazımdı jet2 yi pek beğenmedim çok ses yapıyor malzeme kalitesinide beğenmedim..

    herkese selamlar benim adım mehmet yaklaşık 3 senedir havalı silahlarla uğraşıyorum şuan elimde olan silahlar kral puncher mega s, kral puncher np 04 (tüpte bazen kaçırma oluyor yarı otomatik sıkıntılı) hatsan jet 2, bide hatsan turcar var aktif olarak kral puncher mega s kullanıyorum harika bir silah tavsiye ederim. istanbulda yaşıyorum aslen muğla fethiyeliyim diyeceklerim bukadar herkese iyi atışlar..