Merhaba
4.5 ise bende görmek isterim
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Merhaba
4.5 ise bende görmek isterim
Merhaba hatsan hakkında bilgim yok ama butceni biraz yukar cekersen weihrauch 50MII var büyü ihtimall Türkiy deki son weihrauc lardan marka hakkında formda yeterl bilgi mevcut ben 95 ni kullanıyorum orjinal yayiyla yeterli güce sahip bence 18.5 gibi bir fiyat var ama satışıyla mail yoluyla iletişime geçerseniz biraz daha aşağı çekebilirsin aradaki fark çok ama bence değer
Iki hafta üst üste aynı sorunu yasayinca dun loctite mavi kullandim kurumaya bıraktım umarım düzelir
Salih Kuru diye biri var mis bu konularla ilgilenen YouTube ve Instagram kanalları varmis ikisinede ulaşamadım belki bilen biri vardır diye sormak istedim ilginiz ve cevabiniz için teşekkür ederim
Lütfen yay kiti konusunda yardımcı olurmusunuz
Bir bayii yada dışarıdan getirtme sansi nerdeyse yok Ülkemizde yay kiti yapan ustalar varmış bu konuda onerisi olan varmi,nasıl iletişim kurabilirim
Merhaba
Arkadaslar yaklasik 2 ay önce weihrauch 95 aldim ve orjinal yay değişikliği yaptım yay degisiminden sonra bütün vidalar gevsiyor(yan ve tetik vidaları) bu normal mi ve bunu nasıl onleyebilirim
Ateşli yivsiz av tufeklerinde faturaya gerek yok en azından ben satarken öyleydi ruhsatlı olmasi yeterli ben üç yivsiz atesli av tüfeği sattım yaklasik 10 15 sene oldu
Av adı altında canlilara zarar vermenin gereksiz olduğunu düşünerek (tamamen kendi görüşüm her kese saygın var) hepsini elden cikardim
Dilekce aynı başlık tüfeğin markası modeli kalibresi( ata ne 12 fonex 71cm namlu 12 no) gibi seri numarası ve şu şahısa bağışlamak istiyorum gibi bir dilekçe ile satacağız kişiyle gidiyorsunuz( her iki tarafta av ruhsatiyla orda olması gerek
Merhaba kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama başıma gelen bir şeyi paylaşmak istedim
Bir siteden bir yayli sipariş vermiştim yanlış model geldi satıcı kimlik fotokopisi ve bir dilekçe istedi ben cayma hakkını kullandim ama elden çıkarma için de geçerli olacağını düşünüyorum
Bu arada ikinci el tufek satisi yok diye biliyorum en azından yivsiz havali tufeklerde öyle eminiyete verilen dilekçede bağış olarak yaziyorduk
Dilekçe bulunduğunuz il ve ilçeye göre valilik yada kaymakamlık başlığı ile eminiyet müdürlüğü silah ve patlayıcı maddeler şube müdürlüğüne yazılıyor
Silahin cinsi(havali yayli) gibi fatura numarası seri numarası modelin adı(weihrauch hw 95 4.5) gibi
Hw 95 5.5
Diana 460 5.5
Teşekkür ederim iyi akşamlar
Çok teşekkür ederim cevabınız içinn
Türkiye de satıcısı varmidir aceba nasil temin edebilirim
Merhaba arkadaşlar bilgi ve yardıma ihtiyacım var
Yeni bir hw95 aldim sizce orjinal yayiyla kulanmalimiyim yada kaliteli bir yay kiti almalıyım
Teşekkür ederim
İyi akşamlar arkadaşlar son bir şey daha danışmak istiyorum dina 54 ile 54 pro arasında ne fark var.Ikiside aynı fiyata mod54 avdoga da var 54 pro da yaban avda
Ayrıca tavsoyeleriniz icin teşekkür ederim
Hw 77 460 benzer gibi görünüyor
Avdoga ile görüştüm maalesef mod31 şuan stoklarda yokmuş nisan mart gibi geleceğini söylediler
Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim diana 460 var nisangahi iyi olmadığı için dürbünle kullanmak zorunda kalıyorum onun için nisangah tertibatı çok iyi bir tufek almak istiyorum buna uygun marka model tavsiye ederseniz çok memnun olurum internette yeterli bilgi bulamıyorum onun için sizlerden destek bekliyorum
Merhaba arkadaslar sizden bir ricam var.bu konu sizi sıkmış olabilir ama yardıma ihtiyacım var durbunsuz nisangahla ortalama 40mt de sitabil atış yapabileceğim 5.5 kaliteli bir yayliya ihtiyacım var.
Teşekkür ederim herkese iyi hobiler