puncher mega s Şu aralar işler yoğun Aramaya vakit bulamıyorum yarın arayıp bir görüşüceğim
Cesoru tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bayi Regülatörün bozulmuş dedi değişceğini söyledi fabrikayı ara Değişdirsinler dedi sanırım fabrikayada gönderemiyceğim ekonomik sıkıntılardan dolayı ekonomimi toplayayım en yakın zamanda arayıp görüşücem umarım pahalıya patlamaz
-
Bence en mantıklı çözüm tüfeği olduğu gibi fabrikaya göndermek gibi duruyor ustam, +90 543 569 07 70 Fabrikadan Hulusi usta yardımcı olacaktır.
Bayi getirin biz haledelim dedi olmadı fabrikaya göndericeğim hepinize çok teşekür ederim Yardımınız için
-
valf pimi içeride duruyor ulaşmam imkansız gibi kırılmışda olabilir ilk pcp tüfeğim olduğu için bilemiyorum Aldığım bayi Getir biz haledelim dedi
-
yinede bir taktiğiniz çözümünüz var ise yazarsanız çok Harika olur Efendim
-
bu yardım severiğiniz için çok teşekür ederim malesef tüpüm eski oksigen tüpü tipi bir tüp kuru hava tüpü ama tüpüm boş ve nerden doldurucağımı bilmiyorum pompayla aralıksız çok sefer denedim olmuyor silahın tüpünü söktüğümde regülatörün pimi içeride duruyor kücük bir delik çok şey denedim çıkaramadım zarar vermekdende korktum açıkcası tüfeği birleşdirip av bailerine dolu scupa tüp sorucağım tek seferlik dolum için kırşehirin kaman ilinde ikamet ediyorum buradada malesef bu işlerle uğraşan kimse yok ama yinede sorup buraya yorum yazıcağım çok teşekür ediyorum değerli insanlar
-
denedim malesef dolum gerçekleşmiyor
bir forumda arkadaşın birisi söküp regülatörü geri çekip hava bastığını söyledi
-
Geçen gün atış yaparken arkadaşla silahları değişdirdik denemek için benim tüfeğimin havası azdı arakdaşım üst üste atış yapınca aklımada gelmedi tüfekde hava komple bitti ve ben çok sonra hatırladım Her neyse Tüfek hava kaçırıyor hava basmaya çalışınca hava namlduan kaçıyor komple söktüm regilatörü göremedim tüpü ayırdım gövdeden ondan sonra ne yapıcağımı bilemedim elim pek yatkın değil içinizde bana yardım olucak birisi var ise lütfen yönlendirin teşekür ediyorum
-
abiler kardeşler ben dipciği ayırdım fakat gerisi yok bende ne yapıcam
tüp nasıl sökülüyor
tüpü şuan söktüm fakat burda reğulatöre benzeyen hiç birşey yok kral puncher s silahım Tüpü gövdeden ayırdıkdan sonra çekicek veya iticek birşey göremiyorum
-
hocam hesabın şifrsini buldum Faturayı Aldım ama malesef bu seferde faturayı kayıp etim

-
değerli yorumunuz için teşekür ediyorum bayi de aynı şeyi söyledi ve tc mi ve silahın numarasını aldı dün tc mi ve silahın numarasını verdim yarın alıcağım faturayı inşallah iyi günler
-
-
2 el pcp tüfek alıcam bayiden bayi bana faturayı adınıza kayıt ederim dedi peki 2 el havalı tüfeklerin faturasını nasıl üstümüze alıcaz yani üstüme nasıl devir etiricem bide 2 el pcp tüfekde nelere dikat edilmeli bayi zaten tanıdık bana söylediği şey arkadaşımın silahı fazla kulanmadı dedi tahmini 2 veya 3 kutu pellet atıldı dedi lütfen cevaplayın. Hayırlı akşamlar hayırlı günlerr Her atığınızı vurusunuz inşallah

-
KRAL arms puncher maxi 5.5