Hata edersin git kral bigmax x al 🤨
haci1453 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Valla helal olsun hocam ayakta alkışladım 🤌🤌🤌
-
Fx panthera hunter 6.35
-
Bi çok moderetör denedim 3d plastik ama kralın moderetörü bence gayet başarılı. Wrangler de güzel ama pahalı
Kral Puncher Sound Moderatörwww.aksuav.com.tr -
Swampdeer güzel dürbün 4 - 5 farklı modellerini kullandım hepsindende çok memnundum. Bence paranı boşa harcama al swampdeeri keyfine bak
-
+90 541 710 15 15 arif abiyle bi görüş bi kaç tüfek vardı onda
-
-
Fabrikaya gönder en iyisi. Aslında kendinde yapabilirsin. Namluyla şarjör arasında pellet kalmıştır. Namluyu söküp yapılabilir bence
-
Bence namlu çıkış hızıyla alakalı yetersiz geliyor. Huben k1 de böyle bir sorun olmuyor çünkü 350 bar basınçla çalışıyor. Benim düşüncem bu yönde. Bende de 5.5 mm var biraz modladım kendim 18 grain pelleti 30 metrede 3 atış nerdeyse üst üste. Moderatör kullandım atışlarda oda fark yaratıyordur. Benim düşüncem bu yönde yanlışda düşünüyor olabilirim
-
O tüfek 300 barlık diye biliyorum o bastığın hava problem teşkil edeceğini sanmıyorum. Oringleri kontrol et. Muhtemelen sertleşmiştir. Şuda olabiliyor dolum yaptığınız ortam sıcak olup tüfeği soğuk ortama aldığınızda da fark yaratabilir
-
Aslında yerli firmaların akıl almaları lazım
Aslında biliyorlar da yapmıyorlar. 😒
-
Haklı olarak Yıllardır geliştirdikleri valfi vermiyorlar 😌
Haklılar ona bir sözüm yok. Ama ne bilim emeklerinin karşılığında yardımcı olabilirler aslında 🤔 gerçi bu onların tercihi saygı duymak gerek 🫡
-
Özel bir valf yaptırmalısınız. yapan bir kaç kişi var ama dısarıya pek yaptığını görmedim. genel de kendi içlerinde paylaşıyorlar.
Tüfekler hem cok tehlikeli hal alıyor hem de fikirlerinin kopya edilmesini istemiyorlar.Hani paylaşmak güzeldi 😒. Bir efsane olarak kalacak desenize bu işler.🤔
-
Yurtdışından ithal edilen tüfeklerde genel de bu ibare oluyor ama hiç biri 7.5 J olarak gelmiyor.
standar tüfekleri bile bir valfle nerelere çıkarıyoruz şaşarsınız

İşte sorumun cevabı 👍 napabiliriz mesala valfle
-
Yerlide Herculesin üstüne yok

Ayynen 😉 6.35 çekirdekle ***** yıkıyor daha ne olsun
-
Silah modlama yay çekiç vs çeşitli ayarlari var ama orjinalinde güçsüzse sonradan çok bişey bekleme
Hmm yok güçlü bir tüfeğe sahibim hercules 666 var. Benim merakım nette satılan pcpler Türkiye şartlarında 7.5 j indirgeniyor diye okumuştum. Anlayamamıştım nasıl oluyor bu diye
-
Peki bu enerji değerlerini nasıl yükseltebiliriz
-
7.5 joule 16 joule enerji değerleri var pcplerde. Peki Türkiye şartlarında 7.5 j. Peki biz elimizdeki pcpleri 16 joule yükseltmek için ne yapabiliriz. Nette pek kayda değer anlaşılır bişey bulamadım...
-
Benim elimde jet 2 vardı atışlarda istediğim penetrasyonu vermiyordu. Çekiç yayını ve valf yayını değiştirdim. Sorunum çözüldü. Eğerki arkadaşında dediği gibi regülatörde bir sorununuz yoksa sorun çekiç yayınızı sertleştirin. Valf yayını biraz yumuşak yayla değiştirin.
-
Hatsan hercules 666 - factor rc - jet 2- fx m3