Fx panthera hunter 6.35
haci1453 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hala mevcut mu elinizde
-
Bi çok moderetör denedim 3d plastik ama kralın moderetörü bence gayet başarılı. Wrangler de güzel ama pahalı
Kral Puncher Sound Moderatörwww.aksuav.com.tr -
Swampdeer güzel dürbün 4 - 5 farklı modellerini kullandım hepsindende çok memnundum. Bence paranı boşa harcama al swampdeeri keyfine bak
-
+90 541 710 15 15 arif abiyle bi görüş bi kaç tüfek vardı onda
-
-
Fabrikaya gönder en iyisi. Aslında kendinde yapabilirsin. Namluyla şarjör arasında pellet kalmıştır. Namluyu söküp yapılabilir bence
-
Bt65 in en sevdiği gramaj bu
Aynen uzun mesafeyide merak ediyorum fakat dürbünüm yok. Şimdilik bu şekilde beni tatmin ediyor
-
22 grain solid göz gez arpacık atışı evet.
Sizden aldığım tüpüde kullandım dediğiniz gibi fark var 👍👍
-
Ramazan ÇOKGÖREN arkadaştan aldığım 5.5 mm solid pelletlerle 3 er atış yaptım sonuç gerçekten çok çok iyi
-
Bence namlu çıkış hızıyla alakalı yetersiz geliyor. Huben k1 de böyle bir sorun olmuyor çünkü 350 bar basınçla çalışıyor. Benim düşüncem bu yönde. Bende de 5.5 mm var biraz modladım kendim 18 grain pelleti 30 metrede 3 atış nerdeyse üst üste. Moderatör kullandım atışlarda oda fark yaratıyordur. Benim düşüncem bu yönde yanlışda düşünüyor olabilirim
-
O tüfek 300 barlık diye biliyorum o bastığın hava problem teşkil edeceğini sanmıyorum. Oringleri kontrol et. Muhtemelen sertleşmiştir. Şuda olabiliyor dolum yaptığınız ortam sıcak olup tüfeği soğuk ortama aldığınızda da fark yaratabilir
-
Merhaba hocam dürbün önden paralakslı dandik bir dürbün değil merkez kayması asla olmaz önden paralakslı dürbünlerde merkez kaması olur yani düşük zumda sıfırlama yaptıktan sora zumu yükselttiğinizde sıfırlama yatıpınız nokta şaşmaz hep aynı kalır maalesef teklif ettiğiniz fiyat çok düşük en son 4000 olur
Peki teşekkür ederim açıklama için. Anlıyorum sizi fakat bütçem o kadardı teklifte bulunmak istedim.
-
3 bine bırakırmısınız
-
Herculese uyar mı peki
-
Aslında yerli firmaların akıl almaları lazım
Aslında biliyorlar da yapmıyorlar. 😒
-
Haklı olarak Yıllardır geliştirdikleri valfi vermiyorlar 😌
Haklılar ona bir sözüm yok. Ama ne bilim emeklerinin karşılığında yardımcı olabilirler aslında 🤔 gerçi bu onların tercihi saygı duymak gerek 🫡
-
Özel bir valf yaptırmalısınız. yapan bir kaç kişi var ama dısarıya pek yaptığını görmedim. genel de kendi içlerinde paylaşıyorlar.
Tüfekler hem cok tehlikeli hal alıyor hem de fikirlerinin kopya edilmesini istemiyorlar.Hani paylaşmak güzeldi 😒. Bir efsane olarak kalacak desenize bu işler.🤔
-
Yurtdışından ithal edilen tüfeklerde genel de bu ibare oluyor ama hiç biri 7.5 J olarak gelmiyor.
standar tüfekleri bile bir valfle nerelere çıkarıyoruz şaşarsınız

İşte sorumun cevabı 👍 napabiliriz mesala valfle
-
Yerlide Herculesin üstüne yok

Ayynen 😉 6.35 çekirdekle ***** yıkıyor daha ne olsun