bayburtlu69 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Konu
Ekstra 50cc powerla güçlendirilmiş Huğlu Effecto Zeon LW TAKAS Kral Bigmax X ile
Selamun Aleyküm öncelikle, elimde olan 50cc Power ile güçlendirilmiş Huğlu Effecto Zeon LW ile takas yapmak için Kral Bigmax X arıyorum.
Tüfeğimde herhangi bir sorun yoktur gayet iyi stabil güzel çalışıyor, geçenlerde içinde sadece mermi kaldı. Havası bittiğinden dolayı tek sorun bu oldu. Hata benim yani silahlık bir sorun olmadı.
Tüfeği bende bir abiden takasla aldım, oda yalnış bilmiyorsam pcp gruplarında yıllarını geçirmiş tanınan bir abiden almış. Aldığı abi modlamış…bayburtlu6912 Ocak 2026 03:30 hocam bunun ile takas düşünür müsünüz?
-
çantanın fotosunu atma şansınız var mı link çalışmıyor
-
hocam sa bakımı kime nereye yaptırdınız şuan yaptırssak ne kadara mal olur
-
Selamun Aleyküm öncelikle, elimde olan 50cc Power ile güçlendirilmiş Huğlu Effecto Zeon LW ile takas yapmak için Kral Bigmax X arıyorum.
Tüfeğimde herhangi bir sorun yoktur gayet iyi stabil güzel çalışıyor, geçenlerde içinde sadece mermi kaldı. Havası bittiğinden dolayı tek sorun bu oldu. Hata benim yani silahlık bir sorun olmadı.
Tüfeği bende bir abiden takasla aldım, oda yalnış bilmiyorsam pcp gruplarında yıllarını geçirmiş tanınan bir abiden almış. Aldığı abi modlamış silahı ve şuan benim elime kadar geldi. Temmuz yada ağustos ayından beri benim elimde. Takasla da hayalim olan Kral Bigmax X geçmek istiyorum.
İçerik olarak ise; Kral marka plastik taşıma çantası, iki adet şarjörü, kitapçığı ve faturası var
Şimdiden hayırlı güzel bir alışveriş gerçekleşir. Takas yapacağım kişiye, hayırlı uğurlu olsun.
-
Hocam S.A. Huğlu Effecto Zeon LW 50cc powerla modlanmış pcp ile takas düşünür müsünüz? Düşünürseniz bana 05537946918 telefon numarasıyla whatsaap üzerinden ulaşın. Hayırlı günleriniz olsun
-
Valla geçenlerde ben gönderdim 1 hafta sürdü. Sıfırlamada sorun yaşıyordum. Benim sorunum giderildiği gibi komple bakımlarıda yapılmış. İlk aldığım günkü gibi elime ulaştı. Ne yalan sölim 5 kuruş parada istemediker. Sadece kargo parası verdim. Oda 180 lira.
Eyvallah hocam. Allah razı olsun cevapladığın için. Ama şimdi için insan nasıl olur, nasıl olmaz merak ediyor
-
Merhaba ben bir abiden Hatsan nova star premium alıcaktım. Adamla anlaştık, konuştuk herşey tamamdı son kontrolleri yapıp bana gönderecekti. Kontrol ettikten sonra hava doldurmuş, ve sabah tüfek hava kaçırmış. İlk önce oringleri değişti ama sorun düzelmedi. Regülatörden kaynaklandığını bunun yüzünden fabrikaya göndereceğini söyledi. Şimdi sorum şu: Çok fazla Hatsan fabrika şikayeti gördüm silahın tamir edilmemesi hakkında sizce ne olur? Ve fabrikadan gelmesi ne kadar sürer ortalama? Tecrübe edinmiş arkadaşların yorumunu bekliyorum