MHakan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
-
Ahşap dolap ne kadar?
Dolabı ayrı fiyatlandırmadım. Çünkü tüfekleri koyacak daha güvenli bir yerim yok.
-
Stoger xm1 ayrı satmayı düşünürmüsünüz
Stoger xm1 ayrı satmayı düşünürmüsünüz
Olur. Teklifiniz var mı?
-
-
-
-
-
dürbün nedir, dürübün detayı alabilirmiyim
Comet. Yaklaşık 9 ay önce aldım. 4-16X50 AOEG Mevcut fiyatı 8900 TL kadar Aydınlatması yok. Tüfek gibi, o da kullanılmadı.
-
-
-
Hiç kullanmadığım bir Daystate Air Ranger (5.5) tüfeğim var. Benden önceki sahibi duvara asmak için almış, hiç atış yapmamış. Kozmetik anlamda kusursuz. Sorunsuz çalışıyor. Dolu olarak çok uzun süre beklediğinde hava takviyesi yapmak gerekiyor. Muhtemelen bir O-ring'den küçük bir kaçak var. Ben sadece bir kere atış yaptım. Pazarlıksız, yedek şarjörü, tüp bağlantı aparatı, dürbünü ve moderatörü ile beraber 75:000 çilek. Alıcıya Ankara'da elden teslim edilir. Tel: 05325079539 Hakan Özdağ
+ Hatsan Hercules 666 6.35 + dürbün hepsi sıfır durumda
+ Hatsan Nova Compact (Karbon Tüp) + dürbün hepsi sıfır durumda
+ Stoeger M1 S4 5.5 sıfıra yakın
+ Birinci sınıf tüfek pompası sıfır durumda
+ Ahşap Tüfek Dolabı Yeni (https://www.belloroma.com/iki-kapakli-ceviz-av-dolabi)
+ Bol miktarda saçma
+ 300 Bar dolum tüpü sıfır
+ Tüp bağlantı aparatları, harbi vs vs
Air Ranger dahil hepsi 150,000 çilek. İsteyene fotoğraf yollanır.
-
Çok teşekkür ederim. Var olun.
-
-
Merhaba, tüfeğinizin markası nedir? Bir de her PCP'de emniyet valfi bulunur mu?
-
Arada bir rast geldiğim bir uyarı var PCP'lerle ilgili. Bu tüfekleri basınçlı hava ile dolu iken arabayla bir yerden başka bir yere götürmeyin deniliyor. Hatsan tüfeğim bana karayoluyla kargolandı. Daystate de keza. Her ikisi de basınçlı hava doluydu. Ne olur ne olmaz türü bir titizlik midir bu uyarılar yoksa daha ciddi bir risk mi var? Sıcak havada tüfekleri arabanın içinde güneşe maruz kalacak biçimde uzun süre bırakmanın sakıncası ortada - genleşme tehlikesi. Kastedilen bu mudur? Önlem olarak AC'yi çalışır durumda bırakmak kafi midir?
-
CO2 tabancalar için, tüpü bir kere takıp atışa hazır hale getirdkten sonra uzun süre (3-4) gün bekletirseniz O-ring zarar görür diye bir yerde okuduğumu hatırlıyorum. CO2 tüfekler için de aynı şey söz konusu olablir sanırım. Dikkate alın derim.
-
Türkçe Transkript (Genel Özet):
Merhaba, bu videoda Crosman 1077 CO2 tüfeğindeki gaz kaçağı sorununu nasıl çözeceğinizi göstereceğim. Bu yaygın bir sorun ve genellikle CO2 kartuşunun contalarından veya valf sisteminden kaynaklanıyor. İşte adım adım çözüm süreci:
- Güvenlik Önlemleri: Öncelikle, tüfeğin CO2 kartuşunu çıkarın ve emniyetli bir şekilde boş olduğundan emin olun. Her zaman güvenlik gözlükleri takın.
- Sorunun Tespiti: Kaçağın nereden geldiğini bulmak için sabunlu su testi yapabilirsiniz. Biraz sabunlu suyu kaçağın şüphelendiğiniz bölgesine sürün. Eğer baloncuklar oluşuyorsa, kaçak oradadır.
- Contaların Kontrolü: Crosman 1077’de genellikle CO2 kartuşunun oturduğu yerdeki contalar aşınır. Bu contaları kontrol edin. Eğer yıpranmış veya hasarlıysa, değiştirmeniz gerekecek. Yedek contaları Crosman’ın resmi sitesinden veya yerel havalı tüfek mağazalarından temin edebilirsiniz.
- Valf Temizliği: Kaçak contadan değilse, valf sisteminde bir problem olabilir. Valfi dikkatlice sökün ve içinde biriken kir veya kalıntıları temizleyin. Temizlik için alkol ve pamuklu çubuk kullanabilirsiniz.
- Yeniden Montaj: Tüm parçaları temizledikten ve gerekirse contaları değiştirdikten sonra, tüfeği dikkatlice yeniden monte edin. CO2 kartuşunu takmadan önce her şeyin doğru oturduğundan emin olun.
- Test Etme: Yeni bir CO2 kartuşu takın ve tüfeği test edin. Sabunlu su testini tekrar yaparak kaçağın giderilip giderilmediğini kontrol edin.
-